Folositi produse homeopate/naturiste?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Si da pot spune ca am vazut o imbunatatire la fata cea mare in urma unui anumit tratament administrat doar cateva zile.

Dana vio de ce te feresti de homeopate?

Ptr ca o dr in care am mare incredere mi-a spus ca pot fi mai periculoase decat alopatele.
Edit. e aceeasi dr care mi-a recomandat colostrul. Daca oricine altcineva mi-ar fi spus nu i l-as fi dat, dar in ea am incredere.

Alexandra Maria
14.12.2007

Acum pe bune, tu ce crezi ca ar putea sa spuna un medic alopat despre homeopatie ? E ca si cum mi-ai cere mie, sa zicem, "manager de firma " sa-mi vorbesc de bine "concurenta".
Tu nu ai auzit de plan de marketing intr-o firma ? Ce strategii se discuta astfel incat sa dai in cap concurentei ? Mai ales cand e vorba de o concurenta greu de depasit ?
Cum poti fi atat de naiva ?

Pick da-i cu incredere homeopate, nu se intampla nimic rau, poate ceva foarte bun daca i-a nimerit remediu.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Pentru ca curand se implineste 1 an de cand am apelat la Homeopatie, merita sa fac o retrospectiva.
Cum reactiona Diana in viroze pana atunci:
Data Internarii: 15.10.2011

Motivele internarii: Tuse frecventa, dispnee expiratorie marcata cu tiraj intercostal si suprasternal, wheezing, cianoza perioronazala. SO2 = 88%

aRGUMENTE ANAMNESTICE PT.dGN: Copil cunoscut cu Astm bronsic, care a primit tratament de fond cu Singulair si Flixotide 1 an, a prezentat in ultimul an mai multe crize de dispnee expiratorie paroxistica cu wheezing. In prezent boala a debutat de 1 zi cu obstructie nazala si tuse rara pentru ca in ~ 3 ore sa debuteze dispnee expiratorie cu wheezing care s-au agravat rapid.

Argumente clinice pt.diag: Copil in varsta de 3 ani si 10 luni, prezinta la internare stare generala modificata cu dispnee marcata, frecvenata respiratorie de 60 respiratii/min cu wheezing, tiraj intercostal si substernal, tuse umeda frecventa; pulmonar hipersonoritate bilaterala, raluri subcrepitante diseminate bilateral, AV = 120-130/MIN. so2 ~ 86% abdomen suplu mobil, ficat cu marginea anterioara la ~ 1,5 cm, a prezentat varsaturi acide la domiciliu; fara semne de iritatie meningeala si fara febra.

Scuze de greseli, dar tremur toata...retraiesc momentele alea cand nu venea taxiul si copilul abia respira...am ajuns la clinica, acolo medicii au stat peste program sa o stabilizeze si sa putem pleca la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Softurela, nu-ti fie teama, homeopatia a schimbat viata multora Problema e numai ca un doctor alopat mai trebuie sa piarda ceva timp cu studiu pana sa inteleaga homeopatia.In Olanda dureaza 4 ani acest studiu, pt a fi un homeopat cu mandat de stat. Deci nu stiu cati doctori alopati vor sa investeasca in timp, pe cand medicamentele sunt mai usor de prescris sau de 'vorbit de rau' 'concurenta'. Foarte bine faci, mult succes in continuare

Si noi folosim acasa tratamente naturale, fitoterapia chineza si cea vestica. Plus acupunctura, acupresura si masajul chinezesc Tuina (eu sunt cea care le practica pe pacienti). Pe copil practic acupresura cand apare ceva, ii iau tusea intr-o zi aplicand acupresura. Febra i-o monitorizez cu comprese cu otet. In rest sunt foarte stricta cu alimentatia, multe fructe si legume, incerc sa reduc dulciurile la zero, dar nu exagerez. Sotul si-a revenit in totalitate dintr-un burn out foarte nasol numai cu ajutorul tratamentelor naturale. Am aplicat mult MOXA, care induce energie in corp. Doctorul i-a recomandat depresive la inceput, eu i-am spus ca nu mai are ce cauta acolo.

Mergi la inceput

deci asa se prezenta copilul la internare Medlife dupa ce fusese stabilizata deja la medicover.
Deci, cam asta reactiona Diana in viroze.

Ce a urmat dupa primirea remediului?
prima viroza: febra mare (prima data cand a facut febra in viata ei) + tuse multa + muci multi fara wheezing sau RAL-uri;
a doua viroza, la fel;
a treia viroza, la fel;
a patra viroza, la fel;

a cincea viroza (ocupata cu cancerul mamei am neglijat-o cu homeopatia, nu i-am dat remediu), a avut o recadere...viroza soldata cu un wheezing foarte usor, rezolvat cu 1 puf de ventolin.
in martie 2012 primeste o dilutie de 1M si de atunci toate virozele sunt cu febra mare 39,5 care scade fara antitermic in 3-4 ore si fara picatura de muc sau tuse.
Stiu ca sunt viroze, pentru ca le face in tandem cu surioara cea mica. La cea mica inca se manifesta cu tuse si mucozitati, homeopatia a ajuta-o mai putin.

Am scris toate astea doar cu intentia de a ajuta si alti copii. Eu nu pot sa spun decat cu cea mai mare sinceritate ca Homeopatia mi-a schimbat viata.
Multa sanatate la copilasi...amintirile astea nu imi fac bine, desi poate e un mod de a ma descarca..

Pediatra ei, Radu Clara- Medicover, e uimita si nedumerita de evolutia Dianei. Inca nu i-am spus care e misterul, trebuie sa-mi fac curaj.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amonar

Softurela, nu-ti fie teama, homeopatia a schimbat viata multora Problema e numai ca un doctor alopat mai trebuie sa piarda ceva timp cu studiu pana sa inteleaga homeopatia.In Olanda dureaza 4 ani acest studiu, pt a fi un homeopat cu mandat de stat. Deci nu stiu cati doctori alopati vor sa investeasca in timp, pe cand medicamentele sunt mai usor de prescris sau de 'vorbit de rau' 'concurenta'. Foarte bine faci, mult succes in continuare

Si noi folosim acasa tratamente naturale, fitoterapia chineza si cea vestica. Plus acupunctura, acupresura si masajul chinezesc Tuina (eu sunt cea care le practica pe pacienti). Pe copil practic acupresura cand apare ceva, ii iau tusea intr-o zi aplicand acupresura. Febra i-o monitorizez cu comprese cu otet. In rest sunt foarte stricta cu alimentatia, multe fructe si legume, incerc sa reduc dulciurile la zero, dar nu exagerez. Sotul si-a revenit in totalitate dintr-un burn out foarte nasol numai cu ajutorul tratamentelor naturale. Am aplicat mult MOXA, care induce energie in corp. Doctorul i-a recomandat depresive la inceput, eu i-am spus ca nu mai are ce cauta acolo.

Multumesc, ma bucur sa aud asta.

Multa sanatate familie!

Mergi la inceput

Am uitat sa adaug si Recomandarile primite la externare:
Continua tratamentul cu :Ventolin timp de 3-4 zile
Va face nebulizari cu Flixotide 0,5 ml + 2ml sf timp de 2 luni (tratamentul va fi modificat in functie de evolutia ulterioara)
Tratament Singulair 5mg timp de 6 luni dupa care se continua in functie de reevaluare.
Tratament cu Prednison 5mg/1cp, 3cp/zi timp de 4 zile, apoi cate 1 cp x 2/zi timp de 2 zile;
Revine la control
Va efectua investigatii suplimnentare conform indicatiilor.

Ajunsa la capatul rabdarii, dupa externare(se comporta ca o nebuna din cauza medicatiei agresive primite) am luat-o de mana si ne-am infiintat la homeopat. Exceptand ventolinul si flixotid-ul pe care l-am mai continuat o saptamana si am redus dozele treptat, pe celelalte nici nu a pus gura. Am mers doar pe homeopate si evolutia v-am facut-o cunoscuta deja. Prima viroza pe homeopatie a venit la 3 saptamani de la externare si a fost .
Stiu ca suna nebuneste dar cand vezi ca dai copilului atatea medicamente si el e tot mai rau...nu iti mai ramane nimic de facut decat sa cauti alternative.

Din martie 2012 nu a mai primit nici un remediu homeopat, Diana e pe cont propriu acum :). Am fost acum 2 zile la homeopata si mi-a dat doar pentru cea mica. Cand am ajuns la Diana, mi-a zis: "nu am ce sa-i dau, nu mai are nevoie de ajutor homeopatic, sa lasam imunitatea pe cont propriu, ne auzim la telefon " Si adevarul e ca numai are nici unul din semnele distinctive cu care ne-am prezentat prima data:
nu mai transpira la ceafa in somn;
nu mai scrasneste dintii in somn;
nu mai face afte(stomatite/herpangina);
nu mai are limba geografica;
nu mai are reflux gastro-esofagian;
nu mai are wheezing la efort, la polen si viral;
nu mai face crize de astm la consumul de carne pui/lactate;
Si toate astea au disparut in mai putin de 6 luni.
Si cred ca am omis ceva..ideea e ca avea atat de multe probleme incat a fost mai usor sa gaseasca remediu unic corect care sa le prinda pe toate. 90% din probleme au debutat in timpul si dupa acel an de singulair/flixotide si ventolin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

softurela, poti te rog sa-mi recomanzi si mie dr. homeopat la care ai mers tu cu fetele tale? Pe pm desigur. Te rog mult.

Am mai indraznit o data sa-ti cer...dar atunci dicutia a degenerat si probabil nimeni nu a vazut mesajul meu.
Fiul meu este alergic la multe..factori de mediu..dar la polen cel mai rau. Am mai incercat 2 dr. homeopati si n-am avut mari succese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

softurela, poti te rog sa-mi recomanzi si mie dr. homeopat la care ai mers tu cu fetele tale? Pe pm desigur. Te rog mult.

Am mai indraznit o data sa-ti cer...dar atunci dicutia a degenerat si probabil nimeni nu a vazut mesajul meu.
Fiul meu este alergic la multe..factori de mediu..dar la polen cel mai rau. Am mai incercat 2 dr. homeopati si n-am avut mari succese.

Scuze daca nu ti-am raspuns atunci, imi amintesc ca m-ai intrebat doar ca evit sa fac reclama medicului. O sa-ti dau pe privat, dar e important sa se inteleaga e ca trebuie cautat un medic care practica homeopatia unicista si avut rabdare. La Diana a mers din prima, la cea mica nu.
E greu sa gaseasca remediu corect, pentru ca de multe ori pe aceleeasi simptome sunt 200 de remedii, cu cat sunt mai multe simptome, cu atat lista de remedii homeopate se reduce si sunt sanse mai mari de gasire a celui corect.
Deci solutia nu e sa schimbi homeopatul ci sa-i acorzi timp si incredere sa gaseasca remediu potrivit. Repet, eu vorbesc doar de homeopatia unicista, un singur remediu odata si crescute dilutiile pe masura ce se vad imbunatatiri si suntem siguri ca e remediu potrivit.
Cand se cresc dilutiile fara ca remediu sa fie potrivit apar acele reactii adverse de care se sperie toata lumea (reactii care nu lasa urmari).
Medicul nostru practica ceva genul: incepe de la 30ch sau 200 ch si ajunde la 10M/ totul difera de la copil la copil si de la problema la problema. Diana a primit asa: inceputul lui noiembrie 6 granule 20O CH...faptul ca a inceput sa faca febra si a disparut wheezingul a fost semnalul ca e remediu corect, asa ca in ianuarie i-a crescut dilutia la 1M si urma ca la inceputul lui marie sa-i dau din nou 3 granule 1M. Am omis sa-i dau si i-am dat abia pe 25 marie ultimele 3 granule 1M. Deci in total, a luat cam 12 granule din acelasi remediu.
Remediile mi le-a dat doamna doctor, intra in pretul consultatiei.

Asta ca sa-ti faci o idee ce inseamna homeopatie unicista. Bine sunt medicii care tot pe unicist dau dilutii mai joase dar administrate mai des. Nici asa nu e gresit, doar sa te asiguri ca e un singur remediu si nu 3 sau 4. Pentru ca dand mai multe in acelasi timp nu va stii ce a functionat pentru a putea creste dilutia si atunci homeopatia nu va vindeca boala, doar o va ameliora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Softurela imi pare rau ca ati trecut prin clipe urate cu copila, si te inteleg ptr stiu cum este..de aceea am hotarat sa trecem pe homeopatie, plus ca o am pe cumnata care numai cu asta se trateaza si ea si copilul, mai exact homeopatia unicista cum spui tu ca s-ar numi, si e f multumita...insa noi nu putem merge pe un singur tratament ptr ca nu locuim in tara sa mergem frecvent la medic.
Medicul la care am fost e un doctor de familie care insa practica si medicina homeopata...merge si pe cea clasica, cu antibiotice ptr cine doreste si pe homeopatie...eu am fost ff multumita de ea si unul din tratamente consider ca a ajutat... Iar la capitolul imunitate suntem ok, insa nu vreau sa ma laud inca ptr ca de abia de luni a inceput gradinita, iar de aprox 3 sapt au mers la cresa..
Clar nu as vrea sa mai bag antibiotice in ele si din 2 in 2 sapt sa fim cu febra iar la urgenta sau medic cand ajungem sa ne zica ca-i de natura virala si o sa treaca...

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Softurela imi pare rau ca ati trecut prin clipe urate cu copila, si te inteleg ptr stiu cum este..de aceea am hotarat sa trecem pe homeopatie, plus ca o am pe cumnata care numai cu asta se trateaza si ea si copilul, mai exact homeopatia unicista cum spui tu ca s-ar numi, si e f multumita...insa noi nu putem merge pe un singur tratament ptr ca nu locuim in tara sa mergem frecvent la medic.
Medicul la care am fost e un doctor de familie care insa practica si medicina homeopata...merge si pe cea clasica, cu antibiotice ptr cine doreste si pe homeopatie...eu am fost ff multumita de ea si unul din tratamente consider ca a ajutat... Iar la capitolul imunitate suntem ok, insa nu vreau sa ma laud inca ptr ca de abia de luni a inceput gradinita, iar de aprox 3 sapt au mers la cresa..
Clar nu as vrea sa mai bag antibiotice in ele si din 2 in 2 sapt sa fim cu febra iar la urgenta sau medic cand ajungem sa ne zica ca-i de natura virala si o sa treaca...

Picky, nu se merge mai frecvent la medic pe unicist decat pluralist. Am mers si la medic care practica H.pluralista dar nu am vazut nici o imbunatatire, plus ca nu reuseam sa le dau atatea bilute. O adevara schema care cerea prea mult efort.

Sincer, daca nu as avea un job atat de bun, m-as apuca de homeopatie...tare mult m-a impresionat puterea ei de vindecare. Cred ca m-as simti foarte implinita sa stiu ca scot din suferinta atatia copii.
Stii, m-am regasit perfect in povestea acestei femei, si ea avea aceeasi profesie ca si mine: http://www.thegentlecure.com/html/povestea_mea.html

Iar ultima fraza ma unge pe suflet:
Desigur aceasta a fost solutia problemelor de sanatate a fiicei mele iar eu mi-am regasit pacea interioara, pentru ca nu mi-am pierdut speranta si n-am oprit cautarile pana cand n-am gasit ce a fost mai bun pentru sanatatea copilului meu, multumesc la D-zeu! Si, desigur, Homeopatia mi-a schimbat viata! E posibil sa o schimbe si pe a ta!

Mergi la inceput