Folositi produse homeopate/naturiste?!
Cand am fost in tara in Ro am mers cu fetele la doctor ptr a le face o schema de imunizare cu produse homeopate. Pe langa granulele homeopatice, am primit si niste sticlute cu extract din coacaz negru, din muguri de mesteacan, si din muguri de porumb pe care trebuie sa le dau aprox 2 luni in fiecare zi. Inca nu am inceput tratamentul ptr ca mai am 1 luna de dat granulele homeopatice si cineva mi-a spus ca aceste extracte influenteaza in tratametul homeopatelor din cauza ca au alcool etilic de cereale.
Asa ca va intreb si pe voi daca ati folosit astfel de extracte si daca intr-adevar ar influenta in cazul granulelor.
Multumesc
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Raspunsuri
Aleniram spune:
Daca ai un tratament homeopat nu trebuie sa-l "amesteci" cu altceva.Nu alcool , cafea (in cazul adultilor),ceai de menta.In general medicul homeopat spune ce nu ai voie.Eu am avut tratament homeopat pentru e-coli si nu si-a facut efectul asa cum trebuia din cauza cafelei la care nu am putut sa renunt.A trebuit sa-l repet cateva luni la rand.
dana vio spune:
Extracte naturale folosesc, sunt bune; de homeopate ma feresc.
Alexandra Maria
14.12.2007
ralcat spune:
In primul rand sfatuieste-te cu medicul care ti-a facut schema. Macar prin telefon, ca inteleg ca nu esti in Ro. Eu ma duc in mod sistematic la medicul meu din tara si cand am cea mai mica intrebare, nedumerire, nevoie, pun mana pe mail si daca nu raspunde in 2 zile e cu mine'n telefon, sunt ca ciuma.
Cat despre granulele homeopate in afara faptului ca nu trebuie sa atinga metalul, sunt afectate de orice inseamna ulei volatil (ceapa, usturoi crude, menta) plus alcool, cafea si otet.Si mai ales medicamente alopate. Cam asta este in cazul meu ce evit cand sunt in cura homeopata.
Succes.
viperisme
OanaRusu spune:
noi am folosit impreuna GM (extractele) cu remediile homeopate - in alergia la baietelul meu si la viroze (Constant coacaz negru), dar anumite remedii nu se pot combina - medicul iti poate spune care nu-s compatibile.
Cel mai bine medicul te poate lamuri.
steluta25 spune:
Am scapat de e-coli enteropatogen cu homeopate. De fapt, inca e pe tratament baietelul, dar e totul ok. Intr-adevar, granulele trebuie luate direct in gurita. Nu are voie nimic mentolat.
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui steluta25 Am scapat de e-coli enteropatogen cu homeopate. De fapt, inca e pe tratament baietelul, dar e totul ok. Intr-adevar, granulele trebuie luate direct in gurita. Nu are voie nimic mentolat. |
Stelutza . Nu ati scapat de E-coli, E-coli e tot acolo. Homeopatia nu distruge bacterii patogene si microbi, homeopatia echilibreaza organismul, creste imunitatea si organismul prin forte proprii e capabil sa tina sub control microbii/virusii iar bacteriile care fac parte din flora sa nu mai devina patogene.
Cu alte cuvinte, homeopatia intareste organismul per global, nu doar intr-o directie.
Mult succes in continuare!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
nemora spune:
eu am scapat de sinuzita maxilara, sotul are pentru prima data analize bune la ficat, o prietena a scapat de bufeuri, cu homeopate.
fetelor le-am dat ultima tura cand le-am scapat de amigdalita pultacee cu 3 zile febra 40 (fara antibiotic). am intrebat dr.daca pot sa le dau impreuna cu remediile si extract hisroalcoolic de caltunasi, a zis ca da. le-am pus cartof ras la gat, usturoi la talpi, homeopatele, caltunasii, si le-a trecut. noua dr.ne da granule doar pt.5 zile de fiecare data
deci da, din plin!
Picky_toto spune:
Am revenit,
Am inceput deja sa le dau extractele, dimineata, la pranz si seara...asta dupa ce medicul ne-a transmis ca putem sa le combinam cu granulele dar sa nu fie date la aceasi ora. Acum problema e ca nu prea mi le bea, ca nu le place gustul. Le combin 1 ml de extract plus apa plata, dar totusi nu au gust prea grozav, voi cum procedati?
Nu stiu ce sa zic de homeopate, e prima data cand le incerc, (in afara de osccilococinum pe care l-am gasit si aici anul asta, si le-am dat) insa dupa viroze si otite repetate la care unele au necesitat si antibiotic am zis ca poate homeopatele vor ajuta.
Si da pot spune ca am vazut o imbunatatire la fata cea mare in urma unui anumit tratament administrat doar cateva zile.
Dana vio de ce te feresti de homeopate?
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Am revenit, Am inceput deja sa le dau extractele, dimineata, la pranz si seara...asta dupa ce medicul ne-a transmis ca putem sa le combinam cu granulele dar sa nu fie date la aceasi ora. Acum problema e ca nu prea mi le bea, ca nu le place gustul. Le combin 1 ml de extract plus apa plata, dar totusi nu au gust prea grozav, voi cum procedati? Nu stiu ce sa zic de homeopate, e prima data cand le incerc, (in afara de osccilococinum pe care l-am gasit si aici anul asta, si le-am dat) insa dupa viroze si otite repetate la care unele au necesitat si antibiotic am zis ca poate homeopatele vor ajuta. Si da pot spune ca am vazut o imbunatatire la fata cea mare in urma unui anumit tratament administrat doar cateva zile. Dana vio de ce te feresti de homeopate? Mami de printese! Buburuza Fluturasul Povestea Printesucai |
Ptr ca o dr in care am mare incredere mi-a spus ca pot fi mai periculoase decat alopatele.
Edit. e aceeasi dr care mi-a recomandat colostrul. Daca oricine altcineva mi-ar fi spus nu i l-as fi dat, dar in ea am incredere.
Alexandra Maria
14.12.2007
softurela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
Ptr ca o dr in care am mare incredere mi-a spus ca pot fi mai periculoase decat alopatele. Edit. e aceeasi dr care mi-a recomandat colostrul. Daca oricine altcineva mi-ar fi spus nu i l-as fi dat, dar in ea am incredere. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Acum pe bune, tu ce crezi ca ar putea sa spuna un medic alopat despre homeopatie ? E ca si cum mi-ai cere mie, sa zicem, "manager de firma " sa-mi vorbesc de bine "concurenta".
Tu nu ai auzit de plan de marketing intr-o firma ? Ce strategii se discuta astfel incat sa dai in cap concurentei ? Mai ales cand e vorba de o concurenta greu de depasit ?
Cum poti fi atat de naiva ?
Pick da-i cu incredere homeopate, nu se intampla nimic rau, poate ceva foarte bun daca i-a nimerit remediu.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518