Bulgarasi de ian_feb2013, cap21

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

blue,,, scuze, neuronul meu e imprumutat felicitari pentru vestile bune de la analize!

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Bubble, Viki bafta la eco

Si eu am maine morfofetala. Am emotii...

Blue, Simina felicitari pentru analizele bune

+22s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

iar vb de mancaruri, rochite? vreau si eu.. oricare din ele, sau amandoua.
Succes fetele la eco !!

Intrebare: voua va mai arde de machiat, aranjat? Ori am eu ceva, ori e generala treaba? Ma rog, eu mai am si pe jr care imi da trezirea pe la 7 si sunt chiauna

Alina lui Matei si 20+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele

Mys Mie nu-mi arde de curatenie si ...sot, si asta ica de la inceputul sarcinii.....sotul saracu nici nu mai spera

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 13+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

vikishor - bafta maine la morfo ..13.6 e buna stai calma : 6 cel putzin e perfect , la cardio ai mai fost sau e prima data , pe mine nu m-a trimis ca na asta era tensiunea mea nu mi-a crescut ..am fost inainte de sarcina la vreo 6 cardiologi : concluzia - asha sunt eu :)

Ella28, Bubble : bafta la eco ..sa ne auzim cu veshti bune

de machiat: am momente cand chiar imi doresc sa fiu aranjata shi machiata shi pun pretz pe asta (cam de doua ori pe luna)..in rest chefless ..ash veni in pijamale la servici daca ash putea

blue : felicitari pt analize ...debia ashtept sa-l intreb si eu de anticorpii ashtia , am intrebat-o pe mama , ca ea are A si tata B si eu 0 shi a zis ca am cam avut icter ...eram cam colorata asha :)) ..bine e ciudat ca nu ma luat nicio grupa de la ei , am luat de la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Bafta fetelor care au ecografii si controale. Sa veniti cu vesti bune!

Eu simt nevoia sa ma machiez si sa ma gatesc un pic, ma face sa ma simt mai bine si mai compenseaza kg in plus si mersul de rata .

lui Tudor si 21+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mys

iar vb de mancaruri, rochite? vreau si eu.. oricare din ele, sau amandoua.
Succes fetele la eco !!

Intrebare: voua va mai arde de machiat, aranjat? Ori am eu ceva, ori e generala treaba? Ma rog, eu mai am si pe jr care imi da trezirea pe la 7 si sunt chiauna

Alina lui Matei si 20+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

mys, nici eu nu prea le mai am cu machiatul si etc... cat mai simplu si natural

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Tweetishor, nu ai luat de la bunici. Grupele A si B arata genetic cam asa: fie AA fie lA (respectiv B). Daca paritii tai sunt lA si lB, tu ai luat l de la amandoi adica 0. Cam asa ceva

Icterul care apare in incomparibilitatea de grup e mai prelungit decat cel normal. Fetita prietenei mele a avut vreo 6 sapt, de exemplu.

20+

Mergi la inceput

tweetisor, eu am mai fost la cardiolog... am extrasistole si am fost la cardio si la inceputul sarcinii si mi-a spus ca totul evolueaza normal dar sa imi monitorizez tensiunea dupa 20 de saptamani si in cazul in care creste, sa ma duc la cardiolog daca nu creste, sa ma duc pentru o monitorizare de rutina prin octombrie... acum ginecologul m-a trimis la cardio tot de rutina

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Noi n-am avut eco azi ci doar intalnirea cu nenea doftorul. Control pe masa (de doua ori si el si stagiarul, o 'bucurie'..), concluzia toate bune frumoase, inchise nu nasc prea curand mi s-a zis.
Pentru crampele musculare: magneziu adica fix ce luam in rest analizele perfecte pana acum + dupa interpretarea ecografiei de luni totul bine, ne vedem peste o luna pam pam:)

A, interesant. stateam in sala de asteptare si citeam una din revistele de pe acolo.
La inceputul verii astia din belgia au operat un fetus de 5 luni (intrauterine) insa in afara corpului mamei. deci au anesteziat mama, bebelususl, au scos fatul din burtica mamei (cum nu stiu ca nu era explicat asta)si l-au operat de (si acum scuze scriu in engelza ca in romana ma incurc in termeni) 'water head' si 'open back' (hidrocefalie si spina bifida??). Sansele ca bebelusul sa fi avut o viata normala ar fi fost 0, parintii au refuzat avortul, echipa de medici (ai spitalului din Anvers) au decis sa incerce in primor mondial o astfel de operatie (impreuna cu o echipa americana). Operatia a reusit si acum 2 saptamani bebelusul s-a nascut la termen (3.500 kg si 49 cm). Analizele de pana acum arata ca bebelusul este okey si nu s-au semnalat probleme motrice si de alt gen. copilul este insa in continuare tinut sub supraveghere medicala inca o vreme, just in case dar prognoza este favorabila. asadar medicina face progrese!

20+ cu

Mergi la inceput