**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!** (1)
Raspunsuri - Pagina 9
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Eu vreau cafea, aseara am fost cu mama la spital k i s-a umflat picioru s-a grabit knd traversa strada pe verde i-a troznit ceva la genunchi si acum i sa umflat si de abia merge ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Transmite-i mamei tale sanatate si recuperare rapida
!Ai aflat cand incepeti gradinita
?
alina_satena spune:
Incepem pe 24 septembrie
si au impartit salile care sunt mai mari cu pereti de rigisip
si unii copii vor trebui sa stea pana la 12:30 jumatate
MarianaPop spune:
Buna dimineata
!
Ptiu...n-avem cafea...
. Tot io-s de servici...
. Raportez: sunt mai intepenita, iau tratament pe cale orala si popanala si ma unge omu' cu alifie...poate voi reusi sa scap de durerea asta persistenta 
. Luni tre' sa fiu o doamna fresh la deschiderea anului scolar...
. Copilu'i cam trist, am recompensat-o cumva prin cumpararea unui ceas cu Hanna Montana pe care si l-a luat azi si la cresa, ca sa se laude la prietenele ei
. Sper sa reziste zmucirilor...
Cam atat, ma retrag in carapace...e cam liniste pe-aici
.
...voi stiti deja ca sunt prin preajma....
alina_satena spune:
Mariana nu fii trista sunt si eu pe aici
ma pregatesc de gradinita si sper sa inceapa mai repede, am aflat ca Delia e in grupa care o are educatoarea care a avuto anu trecut

Astazi este sarbataoare deci o las mai usor cu treaba
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Dar chiar sunt singura in casuta ![]() ce tristete![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sunt si eu pe-aici doar ca am reusit cu greu sa intru pe DC
. Am niste emotii pentru luni...
. Alta etapa...I-am cumparat pernita noua insa nu i-am gasit pijamalute sa-i placa mai caut si astazi
. Daca nu eram cu motorul gripat era simplu sa caut, cum sunt asa tzapanoasa o sa ajung foarte greu...

. Pentru bucatareala in we am planificat ceva simplu fara sa fie necesar sa stau mult in bucatarie. Doamne, poate ma mai lasa in urmatoarele zile durerea asta sacaitoare...
alina_satena spune:
Mariana si eu am emotii pentru ca Delia are probleme cu piciorusu stramba incaltamintea adica calca in interior
.
Acum sa vedem cumj va fi, miercuri incepe si Delia gradinita
fara haine fara incaltaminte
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana si eu am emotii pentru ca Delia are probleme cu piciorusu stramba incaltamintea adica calca in interior ![]() .Acum sa vedem cumj va fi, miercuri incepe si Delia gradinita fara haine fara incaltaminte![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Si Bianca calca putin in interior cu piciorusul drept. Cand am fost mica am avut aceeasi problema si s-a rezolvat de la sine. Eu ii cumpar incaltaminte sa-i acopere glezna.
Bine ca incepe atunci
!Vrei sa spui ca "fara haine fara incaltaminte" noi, nu? Si permite-mi o gluma, nu cred ca cei de la gradi promoveaza nudismul...
Copilu' a plans cand i-a facut tati pozele de la rvdr de la cresa...of Doamne, ce greu o sa-i fie luni...
.

...am trecut deja de 2000 de postari! Ma laud singura...
e calda, calda va astept la o