**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!** (1)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_satena spune:
Va ofer o
fierbinte si sa speram ca intrati la o
.
Astazi mergem la fabrica Danone
MarianaPop spune:
Buna dimineata si de la noi
!
Azi e o zi plina de emotii la munci. Sa-mi tineti pumnii sa iasa bine si sa fie lumea multumita! Am de alergat si dupa amiaza am sedinta de la gradi. Si ca sa ma laud singura...sunt tare frumusica azi...
.
In privinta of-ului meu, caut sa ma linistesc si sa le iau pe rand incet, incet.
Alina, vizita placuta
! Sa ne povestesti cum a fost! Nu uita CV-ul...
O zi buna tuturor
!
alina_satena spune:
Mariana iti spun daca sta Delia acolo 2 ore cu altii copii si straini ca ea de obicei nu sta
MarianaPop spune:
Alina, o sa te orientezi la fata locului...poate o va interesa ceea ce va vedea...
.
Am trimis pe e-mailul comun ceva ffff...interesant...
alina_satena spune:
e calda dulce si aormata,am fost ieri in vizita la Danone a fost interesant eu nu am putut vizita fabrica deoarece |Delia nu a stat cu mascotele si printesele.O vizita educativa
De astaqzi gatesc separat de ai mei parinti suntem separati cu totul, incepand de la detergent terminand cu mancarea
MarianaPop spune:
Buna dimineata
!
Alina, multumesc de cafea
! Bravo, e un inceput...sper ca nu-si va baga nimeni nasul in oalele tale. Le gatesti si lor sau de asta se ocupa mama ta
?
Am scapat cu bine si de ziua de ieri...
. Am fost si la sedinta la gradi, m-a apucat ora 18:00 pe-acolo... orice inceput de drum e dificil. 2 interfoane cu cod-uri diferite...
. Programul e la fel ca la cresa, 7.00 RON/zi si de la 01.10 se mai scumpeste, 2 mese principale si o gustare; micul dejul la ora 09:00, nu prea imi convine pentru ca Biculina o sa fie acolo de la 07:00. Consumabilele la fel ca dincolo, vor 2 traistute, 1 la patut si alta afara la dulap, pernita, pijamale. Prin rotatie bidon de 5 l cu apa plata + pahare de unica folosinta. Va fi si un fond al clasei pe care-l vor stabili la urmatoarea sedinta, din care vor cumpara rechizitele necesare. Au wc-ul cu capac normal si trebuie sa le cumparam colacel reductor...nu o vad pe Biculina cum s-ar descurca sa se stearga la ppnutz sprijinindu-se in maini...
.
Eeeh, vom vedea...Luni la ora 09:00 deschiderea oficiala a anului
.
si mai revin...mai am cateva chestii de rezolvat.
alina_satena spune:
Acum numai suntem separat iar la comun asta este sa vedem ce o iesi iar.
Noi inca nu stim cand incepem gradinita
MarianaPop spune:
Buna dimineata
!
Irish coffee doreste cineva? Va astept...
Io-s suferinda. Mi s-a intepenit spatele. Asta-mi lipsea...
. Asta-i din cauza sportului pe care-l prestez dimineata, Bica vrea sa o duc in brate pana la toaleta...
. Offf ieri am facut comanda de flori pentru doamne...o caciula de bani...sumele sunt modice pentru fiecare buchet dar din moment ce merg la dublu cresa/gradi, totalul e...
. Azi merg (sper sa ajung cu noada mea dezaxata) si la Carre4 sa cumpar un tort pentru asistentele de la cresa si sa vad ce-i mai cumpar Biculinei pentru gradi.
Cred ca maine ma buseste plansul la cresa...
, m-am atasat de doamnele de acolo, cu bune, cu rele au trecut 2 ani...
. A crescut copilu'
, se imbraca singura...si eu stau si ma uit la ea cu "nostalgie"...
.
Am fost si pe la ai mei aseara...saracu' tata, parca nu mai are vointa...cand ma gandesc cat a patimit la viata lui
, am incercat sa-l mai "inviorez" putin, sa-l conving sa-si faca exercitiile de miscare
. Offff, cu DD inainte.
alina_satena spune:
Eu vreau cafea, aseara am fost cu mama la spital k i s-a umflat picioru s-a grabit knd traversa strada pe verde i-a troznit ceva la genunchi si acum i sa umflat si de abia merge