**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!** (1)
Raspunsuri - Pagina 12
alina_satena spune:
sunt calde si va asteapta la omica , mica.
Astazi am dus-o pe Delia la gradi si cand a vazut ca educatoarea ei e in alta sala nu a vrut sa intre si a inceput sa de a trebuit sa coboare educatoarea dp ea sa o linisteasca.
Am uitat sa va specific ca mi-a spus educatoarea ca rama care i-am dato cadou a fost cel mai frumos pe care l-a primit
MarianaPop spune:
Buna dimineata Alina !
Multam de cafea ! Cred ca depasesc portia azi......ploua si e frig brrr...bine ca ne-a dus tati cu machineta la gradi . Va dati seama ca mai avem o saptamana si intram in luna Octombrie ? Doamne ce rpd trece timpul....
Si azi e vineri...tre' sa ma gandesc la bucatareala de we . I-a tras si Biaca o ca-si uitase acasa ceasul si inelul preferat....
Cred ca e cazul sa strigam catalogul...:
Tatiana, macar un ragaz de doo cuvinte.... Sanatate maxima !
Doinita, ati inceput gradi ? Ai gasit ceva ?
Nyny, voi cum mai sunteti ?
Magdalena, ce face Yari ? In rest sunteti ok?
Leyaly, hai vino, cand ai timp scrie-o vorba si pe-aici !
Ioana, Discordia !
O zi calduta !
alina_satena spune:
Incerc sa vorbesc cu Delia astazi cand o iau de la gradi ca nu este bine sa planga cand nu o vede pe doamna ei educatoare ca este mare, nu stiu ce sa mai fac cu ea sa numai planga.
Eu am facut sos cu chiftele si ciorba de perisoare.
Astazi o las mai usor cu menajul si tot ce tine de acesta.In casa este foarte frig si numai pot stau in pat
MarianaPop spune:
Alina, incearca in timp ce va jucati sa afli ce o deranjeaza de fapt la gradi. O fi ceva care o nemultumeste .
Eu in we fac ciorba de pui, tocanita de pui, friptura de porc cu sos de rosii si gogosi.
De maine vor fi iar 26 de grade. E culmea cu diferenta asta de temperatura .
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
Poftiti la ! Sunt fierbinti si aromate !
Eu ma simt cam naspa', ma doare in gat.... O fi venit mandra cu ceva streptocuci de la gradi . Ea vad ca nu are nimic, asa s-o tina DD.
Va doresc o zi minunata !
doinita_g spune:
Buna fetelor!
Am intrat rapiddd...sa va spun ca am gasit ceva...am 1001 treburi de facut...si tb sa bag si engleza intensiv.
Teo a inceput gradi...parca vineri tusea un pic...i-am bagat si eu de toate...si azi era OK. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi...ca eu tot prin Bucuresti voi fi.
Astea-s noutatile...
In plus, Teo merge la teatru (romana si engleza) si ceva pictura...la Palatul Copiilor.
la mamici si puiuti
Multa sanatate
alina_satena spune:
Si eu am de facut si am avut si meditatii si Delia a jelit k nu e educatoarea ei in gradinita
MarianaPop spune:
Doinita, felicitari ! Oau tocmai acolo? Iar naveta ? Carcaiashii sa se tina departe de voi !
Alina, si la noi e miorlaiala cand o duc de la 07:00 . Noroc ca tati a inceput prgramul mai tarziu ca nu stiu ce ma faceam cu in fiecare zi pe stomacul gol....
Vai ce ma doare gatlejul si capul si urechile...vai mama mea .
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
, ceai de musetel si tantum verde (asta-i pentru mine ). Ieri am fost lata-n pat, alaltaieri de-abia m-am tarat cu Bibilina dupa mine pana la cabinet, mi-a fost asa de rau ca pur si simplu nu puteam sa stau in picioare . Azi sunt mai binisor dar tot simt galcile in urechi parca sunt niste momitze.
In rest, Biculina a luat prima floricica de la gradi, a fost foarte incantata . Ieri au pictat si uitandu-ma la celelalte "opere" am vazut ca a fost singura care a folosit culoarea rosie . In celelalte desene predominau culorile gri, negru si verde inchis. Dc oare or fi ales copiii numai culorile acelea ?