**Prichindei nazdravani 2008 in blugi!** (1)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_satena spune:
Dapzz.I-am luat educatoarei cadou o rama in care am printat o poza cu ea si Delia la serbarea de sfarsit de an de grupa mica sper sa yi placa.Voi ce spuneti e ok cadoul,am dat in total 13 lei
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Dapzz.I-am luat educatoarei cadou o rama in care am printat o poza cu ea si Delia la serbarea de sfarsit de an de grupa mica sper sa yi placa.Voi ce spuneti e ok cadoul,am dat in total 13 lei http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sper sa aprecieze gestul !
alina_satena spune:
Voi ati aprecia un asa gest, aveam de ales intre rama si poza cana pentru cafea si set de cosmetice care oricum primeste cu duiumul
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Voi ati aprecia un asa gest, aveam de ales intre rama si poza cana pentru cafea si set de cosmetice care oricum primeste cu duiumul http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Nu te mai gandi daca i-ar place sau nu . Este un cadou simbolic si trebuie primit ca atare. Eu de craciun le-am facut cadou la asistente cate o cana speciala pentru ceai cu zodia fiecaruia .
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
Astazi am pregatit cappucino cu lapte.... Va astept !
Alina, te astept sa-mi povestesti cum a fost Delia in prima zi de gradi !
La noi e bine, deja a intrat in ritm, alte evenimente deosebite n-au fost, da' avem o problema...in curtea gradinitei este cum spune Biculina "Parcul de distractii" cu topogane, invartitori, leagane si alte alea...si stau parintii disperati asteptand sa se termine joaca copiilor . Astazi avem sedinta cu parintii, cica se va alege comitetul de parinti si se vor discuta si probleme administrative, pe scurt fondul clasei.... Aaa...au desenat ieri si ne-au spus ca tot ce executa in cursul anului le face la fiecare un dosarel cu toate "lucrarile de arta" .
si o zi insorita....la noi ploua...
alina_satena spune:
La noi s-a lasat cu deja ma asteptam.I-a dat educatoarei cadoulacum sa vedem dupa-amiaza.
Astazi voi gati, voi gasi de facut curat si in rest cam atat.
alina_satena spune:
Astazi o sa calc cate ceva, si numai am idei de altcevaas manca ceva dar nu stiu ce
MarianaPop spune:
Ce faci Alina? Ai gatit ceva deosebit ?
Am pus cateva cu "ultima zi de cresa prima zi de gradi"...