Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Looana spune:
Buna dimineata!
Va invit la un Lattemachiato sau ceai de fructe.
Suntem trezi de la 5 dimineata,acuma mergem sa ne facem un dush,plecam la Dr la control...speram sa venim la fel si de data aceasta cu vesti bune ca si pina acuma....dar azi vad ca de f dimineata ma ia arsurile iar.
Va doresc o dimineata insorita si linisita ,pe curind
Looana 30sapt.
angelique_19 spune:
Buna dimineata!
Si eu m-am trezit devreme,azi noapte am mers de nu stiu cate ori la toaleta si acum sunt capie dar nu mai pot dormi desi lenevesc in pat.
Azi schimbam saptamana,am ajuns la 26,mai e foarte putin pana la intanlirea cu bebelinul mult iubitsa speram ca trecem cu bine de toate.Azi ma apuc sa caut laboratoare in Bucuresti care mai au plafon pentru analize deoarece pe 18 trebuie sa ma prezint cu ele la dr..Sper sa am noroc
25+ cu Stefan Lucian
bioana spune:
neata,mersi de ceai,piesici si cafea...zic pas si trec eu la lapticul, branzica si azi un ou fiert...
LOOANA sa ne aduci vesti bune!!
ANGELIQUE felicitari pentru schimbarea saptamanii si multa bafta cu analizele.
embarazada de 26+
o fetita...
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Mena, pai la anul poate chiar reusim sa o punem de o intalneala, prin toamna, cand speram sa ajungem si noi in Ro, ce ziceti?:)Una adevarataaaaaaaa si emotionantaaaa!!!! Pupici la mamica si la pestisor! 28 + cu Nicholas |
Buna ideea, Bubule! Sa ne vedem cu tot cu pestisori, cozonacei si gogosele
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X
irilac31 spune:
Neata si de la mine, o zi buna sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
24+
epopeasca spune:
Neata!
Eu sunt cam pofticioasa, asa ca iau tot ce-mi oferiti .
Aseara am avut si eu prima repriza de arsuri mai serioasa, cu toate ca nu a fost nici asta asa grav. Doamne-ajuta de inconvenientul asta am trecut cu efecte minime pana acum in ambele sarcini
Angelique, felicitari pt schimbarea saptamanii
Si noi o schimbam azi, intram in 31, ultima din luna a 7-a
31 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
mena1906 spune:
In weekend am incercat si eu primele arsuri si i-am zis soatei despre superstitia cum ca ii creste parul lui bebe si de aceea am arsuri si ma intreaba: Adica il faci cu par?". Rasp:"Da, punker direct".
Tot din categoria asta: bebe i-a tras un sut in dos lu' tati. Tati statea lipit de mine, intors cu spatele si tocmai atunci i-a venit lu' bebe sa loveasca tare. Pana atunci nu il mai simtise niciodata asa ca m-a intrebat nedumerit ce fac in spatele lui acolo :)))). La o jumatate de ora l-a simtit si la mana lovind, dupa ce l-a ciocanit si s-a albit un pic la fata.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X
dannnah spune:
Neatza mamicilor!
Looana - asteptam vesti de la doctor!
Vroiam sa va intreb ce sunt IR-urile si cum le verifica doctorul? La eco? V0am tot auzit vorbind dar mie nu mi-a spus nimeni niciodata de asa ceva, nici nu am auzit macar.
Azi dimineatza am citit asta:http://lideruldeopinie.ro/73946/vaccinul-bcg-stimuleaza-tbc
Se pare ca de cand s-a inchis Cantacuzino sunt probleme cu vaccinurile importate. Imi fac griji ca s-ar putea sa prindem si noi acelasi lot. Nu inteleg treaba cu vaccinul antiTBC, suntem vaccinati de mici, dintotdeauna, si cu toate astea suntem pe primul loc in Europa. Oare chiar isi face treaba vaccinul asta???
Din experienta va sfatuiesc sa va informati inainte de a-i face orice vaccin copilului. Intrebati, cititi. Majoritatea doctorilor incearca sa bage pe gat si vaccinurile optionale, sunt o droaie. Si eu la inceput am acceptat sa fac o doza dintr-un optional dupa care am renuntat. Nici macar nu mi s-a spus de la inceput ca e compus din trtei doze, fiecare costand in jur de 300 ron parca! Mi s-a spus ca pretul este de 300 ron. Se profita de situatia de proaspata mamica care vrea ce-i mai bun pentru puiul ei....Vaccinul de rubeola-rujeola-oreion nu i l-am facut Marei dupa ce am citit ca este cu semnal de alarma din cauza autismului. Nu s-a intamplat nimic, a facut rubeola si acum are imunitate pe viata. A facut si varicela si din nou ma bucur ca s-a imunizat.
Asta vroiam sa va rog, informati-va si nu mergeti orbeste pe mana unei singure pareri. Exista mai multe pediatri cu care va puteti consulta.
Va pup, o zi frumoasa!
mamica de Mara - 3 ani si 25+
dana0000 spune:
Neata burtici!
Nu am apucat sa citesc din urma,am avut 2 nunti in acest we, una sambata si una duminica.
Vreau sa ii urez lui Bubu multa sanatate, sa aiba un bebelus asa vesel si scump cum e ea si cand are planuri de bb2 sa ne anunte sa ne punem pe treaba, e si pacat sa nu mai fim colege de odisee.Si scuze de intarziere!
E inchidere de luna,am treaba multa la birou dar diseara promit ca recuperez tot ce ati scris de vineri pana azi.
Looana spune:
salutii ,gata am revenit acasa de la Dr.
Suntem bine maricei,m-a pus intro camera nou pt mine unde am stat pe pat 30 minute cu niste chesti care se pun pe burtica si urmarestie toate miscarile lui bebe,bataile inimi si contractile uterului(am inteles ca de acuma incolo la fiecare control va trebi sa stau in camera aceasta ).Dupa mi-a controlat colul care e ok nu e dilatat ,nu sa scurtat,bebele e perfect in toate masuratorile pe care le-a facut medicul.Mi-a dat o poza frumoasa cu el in care la prins cu limba scoasa,e un dulce ce se tot stimba la noi...il amuzase si pe Dr cit era de jucaus .Are 40 cm si dupa ecograf are circa 1570Gr deci e bine.
Va las cu bine ,trebuie sa fac de mancare si nu am nici un chef,dar trebuie
Looana 30sapt.