Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
almy spune:
CARMEN/BUBU LA MULTI ANI!!!! Multa fericire, pace in suflet si tot ce iti doresti!!!
Eu de o saptamana ma indeletnicesc cu intorsul casei pe dos, mai am cateva pe lista, gen dulapioare de medicamente, sifonierul nostru (pe copii i-am organizat primii, ca incepe maine scoala), dulapurile de incaltari (sa vad ce arunc, ce tin, etc...). La fiecare "proiectel" incheiat am insa o mare satisfactie, ca "in sfarsit am facut-o si pe asta!" Ca atunci cand esti 9-10 ore la servici ramai in urma taaaare cu astfel de organizari, asa ca acum profit din plin.
Pe mine ma doare spatele tare noaptea cand ma duc la baie, nu pot sa pun pasii fara sa ma ma tin de ceva, eu cred ca de la dormitul numai pe parti. Si am inceput sa am treziri la 3-4 si nu pot sa adorm la loc pana pe la 6
Alma 30+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
almy spune:
E promisa la Nicholas a lu Bubu deja! Vorbele s-au facut
Alma 30+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
epopeasca spune:
Dupa ce am scris un mesaj kilometric despre cat de fricita sunt de comandarea dulapului pt camera fetelor (ca va fi a amandurora cand va fi Sofiuta destul de mare) si i-am dat sa-l posteze - pica netul Ma enerveaza astia de la RDS la maxim! Cand ti-e lumea mai draga iti f.. directia. Respiram si reluam mesajul: (gata m-am calmat)
Am fost azi la nenea care ne face minunea de dulap si am stabilit ca il facem (decizia finala a fost a sotului, ca el saracu' aduce grosul banilor in familie si stie cum ii gestioneaza). Ne costa in jur de 1400 ron (maine aflam pretul final, ca azi am mai facut cateva modificari si trebuie sa refaca calculele). Are 1,90m lungime si 2,10 inaltime. Adancimea variaza de la 60cm (in zona umeraselor, care are 70cm lungime, unde sunt si 2 sertare) la 40 cm in zona rafturilor pt haine (care are cam 1m lungime si e impartita in 2, cate o parte pt fiecare printesa); intre ele e o zona de rafturi la vedere, lata de vreo 30 cm, care face trecerea de la o adancime la alta si va fi folosita pt jucari si, cand ajung fetele la scoala, pt carti. Culoarea este una natur deschisa si usor lucioasa (camera este cam intunecoasa).
Postez acum sa nu mai am surprize cu netu'
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
bioana spune:
buna seara,
nu mi-am facut somnul la amiaza si mi se lipesc ochii de somn...astept sa termine masina de spalat si sa intind hainele apoi la pat...
la munca a trecut repede.la curs a fost interesant...sunt 7 saptamani, deci inca 6 mai am.am facut exercitii de relaxare, ca mai aveam un pic si adormeam...am primit o cutie cu tot felul de lucruri pentru bebe si mama,gen-crema mustela,gel de dus aceeasi gama, un scutec dodot,ceva mostre de alte creme, servetele umede,suc natural si cereale pt mine...si o gramada de reviste...saptamana viitoare discutam despre respiratie...
MENA,VREAUSANINGA, TNICOLETA,
DANNAH imi place cum suna mark.sa va traiasca.
mai vorbim maine ca imi cad ochii in gura...
embarazada de 26+
o fetita...
onutz83 spune:
Almy, sa vedem ce zice si printesa
Popescule, bine ca ati terminat cu dulapiorul
Onutz 28+ cu Lucian
epopeasca spune:
Onutzule nu am terminat cu el, dar bine ca am dat comanda. Sunt mega-fericita, pentru ca nu stiam daca ne permitem sau nu (mai avem ceva cheltuieli mari cu centrala termica - trebuie schimbata). Il vom primi pe 27 sept., la timp pentru ziua Andreei (care e pe 29). Si apoi ma pot apuca sa pregatesc si hainutele Sofiei
Va pup! Noapte buna!!!
30 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
Bubulina42 spune:
Hi hi, Onuuutz, zapacila, stai asa sa apara galuscutzele si le facem cunostinta asa, din stadiul de papa-pipi-nani, ca sa stim o treaba:):)
Care va sa zica incepe concurenta! Almy, v-ati luat pusca?
Al meu sot asa zice, ca la fete trebuie!
Almy, tre sa ii intalnim repede, ca se pare ca e serioasa treaba!
Inca o data, va pup cu drag pe toate si va multumesc tuturor pentru urarile minunate, calde si care mi-au mers la inima! Sunteti minunate!Toate!!
Mena, pai la anul poate chiar reusim sa o punem de o intalneala, prin toamna, cand speram sa ajungem si noi in Ro, ce ziceti?:)Una adevarataaaaaaaa si emotionantaaaa!!!!
Pupici la mamica si la pestisor!
Silviad, la multi ani cu sanatate pentru sot, sa-ti traiasca, sa va bucurati de o alta mica minune ce va veni in viata voastra!
Fetele, de maine iar la serviciu, nici nu vreau sa ma gandesc!
Sa avem o saptamana buna si (mai) usoara!
Iar or sa inceapa picioarele sa fie butuci...of!
pup toate burticile si mamicile de burtici!
28 + cu Nicholas
onutz83 spune:
'Neata, fetele
In dimineata asta va poftesc la piersici
Clar mamicile de fetite trebuie sa-si ia pusca
Doamne, ce calatorie ne asteapta!
Onutz 28+ cu Lucian