Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Bianca,,Mami2 pt mine ar fi bune aceste exerciti de kegel-contractii deoarece eu o ruptura de perineu.In urma cu 3-4 ani cind am fost la Gineo.pt asa ceva mi-a dat o cartica cu explicatie legate de exerciti deoarece pt operatie nu a fost de acord find prea tinerica cica eu si in plus nu pierdeam prea mult pipi.Acuma in sarcina aceasta stranut foarte des si atunci trebuie sa am tot timpul pus un tampon subtire pt protectie deoarece scap citeva picaturi de pipi sau sa pun mana si sa ma ma apas jos cind stranut si atunci nu scap.Sunt foarte curioasa sa vad cum i-mi oi reveni dupa nastere ,sper sa scap de acesta problema,dar nu stiu.Voi fetelor aveti problema de genul acesta,scapati si voi sau numai eu am problema aceasta,inainte de sarcina rar scapam cite o picatura,acuma e naspa.
O noapte buna si somn usor sa aveti fetelor

Looana 31sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Am avut un atac de panica cred, ma apucase disperarea ca nu ma voi descurca cu doi copii...ma rog, ganduri din astea..
Va pup cu drag!

mamica de Mara - 3 ani si 26+

Te rog Dannah, crede-ma pe cuvant, la al-2-lea este MULT mai usor. Tu esti mai relaxata, stii mult mai multe, sanii sunt obisnuiti si nu mai faci nici furia laptelui, bebelusul cand incepe sa mai creasca se uita dupa copilul mai mare, deci nu mai esti tu sursa lui principala de entertainment, mai poti si tu sa faci una-alta. Iti spun asta fiindca ma regasesc mult in ceea ce scrii, asa gandeam la a 2a sarcina. Si multe mamici imi spuneau ca e mai lejer, dar nu le credeam, eu stiam ce greu mi-a fost cu primul. Dar aveau dreptate. Si am avut si eu atacuri de panica, deci te inteleg. Dar e mai usor, o sa vezi.

Iar al 3 lea cica se creste singur. Bine, aici nu le mai cred...

Alma 31+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata dragele mele burtici! Va doresc de pe acum o zi cat mai frumoasa! Eu am astazi un mare motiv de bucurie: am intrat in luna a 8-a (saptamana 32)
Altfel am mii de nervi! Nu vreau sa intru in detalii ca mai rau ma enervez, dar ideea e ca pana la urma cred ca o sa ma pun eu sa fac toata treaba, ca altfel cred ca nu am nici o sansa; ai mei nu stiu decat sa se ciondaneasca Parca ei is gravizi, nu eu! Sau parca ar fi copii mici care paseaza vina de la unul la altul! Nu stiu ce i-a apucat.
Almy sper sa ai dreptate si sa fie mai usor la al doilea. Mie mi-e mai teama de perioada colicilor cand bebe va plange noaptea si probabil o va trezi si pe Andreea si apoi va trebui sa vad cum ma impart la 2 copii care plang.

32 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Buna dimineata doamnelor!
Va invit la o cafeluta sau ceai, fiecare ce doreste!
Am uitat ca sapt trecuta cand am fost la dr. mi-a gasit tensiunea 9 cu 6 si mi-a zis ca pot sa beau cate o cafea pe zi fara probleme, dar nu nes.

E tare multa liniste pe aici. Ce faceti? Pe unde umblati? Inteleg ca multa lume e inca la serviciu, pe ultima suta de metri.
Cateodata ma apuca si pe mine un dor de stat acasa... si pe urma imi iau inima in dinti si zic ca acasa oriucm muncesc mai mult decat la birou. Problema cea mai mare este insa legata de concentrare - de multe ori nu reusesc sa mai fiu foarte atenta si nici sa raman concentrata pe ceva anume mai mult timp.

toate burticile! Sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mami de Sara Andreea si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Poftiti in casuta noua: CAPITOL NOU

Va pup repede pe toate

Onutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna dimineatza!
Almy - multumesc de incurajari, sper sa ai dreptate! Problema e ca nu stiu daca voi face fata psihic! E un amestec de sentiment de vinovatie fata de fetita mea - ca nu o sa mai fie toata atentia indreptata asupra ei si sper sa nu o fac sa sufere...Apoi ma simt vinovata fata de astia mic pentru ca simt ca nu ma am acelasi entuziasm si putere ca si la primul copil. Pe de alta parte Mara e nestamparata, e la varsta cand face totul invers si nu asculta. Ma gandesc ca uneori nici acum nu pot sa o stapanesc, ce voi face cu doi?
Sunt convinsa ca totul tine de organizare, va trebui sa am un program foarte strict ca sa fac fata. Problema e ca eu nu sunt asa !

Deja am inceput sa-i schimb programul Marei, la somn in special. Mai am trei luni la dispozitie si nu freau sa se suprapuna cu sosirea lui Mark. Pana acum aveam un ritual de somn in fiecare seara, ea isi alegea povestea, o citeam, apoi o mangaiam pe spate si stateam cu ea pana adormea. Ei, tot ritualul asta dura cam o jumatate de ora daca nu mai bine. De trei zile am redus totul la citit povestea, trebuie sa se obisnuiasca sa adoarma singura. Ce o sa fac cand sotul va fi in delegatie, bebele plange si Mara asteapta sa o adorm eu???

Wow, unele ati schimbat deja la 32 de saptamani :))

Puteti sa-mi spuneti si mie daca pentru cele 126 de zile de pre/post natal se primesc zile de concediu de odihna aferente lunilor respective? Mi-a spus cineva ca practic inca suntem angajate in acea perioada si ca zilele lunare de concediu merg in continuare....O sa intreb azi la personal.

Va pup, o zi frumoasa!

mamica de Mara - 3 ani si 26+

Mergi la inceput