Clasa a I-a...2012-2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Diana, Albinutzza, si eu va pup tare! pfiii, ce amintiri am cu voi din vremea bebelushiei. Si acu ... cautam ghiozdane si uniforme. Diana, voi aveti uniforma cu camasa la fetite?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Citat:
citat din mesajul lui J G
Si eu as prefera tricouri polo pentru fetite in loc de camasa cu maneca scurta... dar nu gasesc. daca vedeti pe undeva dati de stire, va rog.

Eu am luat cu 2 lire/2 buc www.clothingattesco.com/invt/ap239200/" target="_blank">asa si cu 2 lire/1 buc www.clothingattesco.com/invt/ap239201/" target="_blank">asa.
Au gulerul ondulat si cele doua modele difera prin forma manecii.

Am mai luat www.clothingattesco.com/socks underwear/f f-3-pair-pack-of-plain-tights/invt/ab139089a/" target="_blank">ciorapi, www.clothingattesco.com/f f/f f-school-girls-cardigan/invt/ap239210/" target="_blank">o jachetica subtire , www.clothingattesco.com/f f/f -permair-coated-leather-shoe/invt/az221026/&bklist=icat,5,shop,catgshoes,kid-shoes,kids-shoes-school" target="_blank">pantofi de piele. Camasute n-am mai gasit marimea noastra la cele de 2 lire/2 buc, asa ca am luat doua www.clothingattesco.com/invt/ap239208/" target="_blank">asa si o sa mai caut pe undeva si cu maneca lunga.

Transportul e fix, 10 lire, cica vin prin curier. Eu n-am primit pachetul inca, abia azi am reusit sa platesc pt. ca nu accepta Visa Electron si a durat pana am gasit un Mastercard de imprumut .

Abia astept sa vedem cum sunt, am fost incantata de preturi, mai ales ca am gasit pe net si un cupon de reducere 15% la prima comanda .

Diana, mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008), Alexandru (16.01.2010) si Irina (18.06.2012)

Merci, uitasem complet ca Tesco livreaza si la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

am vazut prognoza meteo si de duminica se strica vremea. Noroc ca nu arata ploaie luni in Bucuresti ca o prima zi de scoala cu ploaie nu-mi surade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Gabitza nu plaoua. arata soare si 25C, ma rog acum vom vedea:)) si eu sper ca sa putem sta sa facem poze, sa fie frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

S-au afisat si la noi clasele. Si nu suntem la invatatoarea la care doream, ci la cea nou venita in scoala. Din 4 clase cate trebuiau sa fie au facut doar 3- cu 36, 37 si respectiv 31( a noastra). Acuma, ce sa zic, mie nici nu prea imi placuse invatatoarea cea bine cotata pentru care optasem, asa ca asta e, nu ma mai agit sa o schimb acum.
La noi deschiderea e la 9 pt pregatitoare ( se face in alt sediu, la o gradi), iar pentru restul la 12. Dar nu stiau daca sambata sau luni, asteptau confirmare de la inspectorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fran, si la noi e aceeasi situatie: anuntasera 5 clase I, dar a facut 4, fiecare cu 35-36 de elevi. O sa fie nebunie!

Am fost ieri la a doua sedinta, ne-a dat lista de rechizite - maine merg sa cumpar tot ce ne trebuie. Nu e graba, pentru ca in primele doua saptamani vor lucra dupa un caiet special "bun venit la scoala" si vor avea nevoie doar de un caiet cu foi veline (deci va face evaluare).
Luni, la deschidere, vor primi manualele (Romana, Mate, Cunoasterea mediului si Religie).
Religia e pusa miercri prima ora, luni trebuie dusa cererea de retragere. Asta am aflat ca am intrebat, nu va ganditi ca a venit de ei informatia. De altfel, majoritatea parintilor credeau ca e materie obligatorie.

O veste proasta e ca nu va merge la scoala in trening cand va avea sport, vrea sa-i obisnuiasca sa se schimbe singuri etc. Eh...

Ne-a spus ca au de toate (plasma, videoproiector etc). Inca nu ne-au cerut niciun ban pentru clasa. Se vor comanda niste caiete speciale in valoare de 80 ron din cate am inteles.

Imi place invatoarea pana acum. In general atitudinea scolii e una moderna, ne trateaza ca pe niste clienti, la fiecare intalnire vine directorul sa ne vorbeasca, sa ne multumeasca pentru alegerea facuta, etc. Cica sunt deschisi catre comunicare - o sa vedem pe parcurs cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Cum adica 37 sau 36 de elevi intr-o clasa? Pai nu au zis ei ca nu or sa fie clase mai mari de 25 de elevi? Cum o sa faca fata invatatoarea la 37 de copilasi. Nici nu are timp sa le arate literele sau sa-i asculte la citit pe toti. Adica pe ora se rezerva pentru un copil 1,2 minute...si se mai mari de dezastru din invatamant.
Mi se pare o nebuine, si FRAN bine ca nu ai ajuns in clasa cu 37.. Eu mai am o problema cu cea mai buna cotatat invatatoare..., eu zic ca este un clasament nerealist. In primul rand conteaza foarte mult cum se simte copilul meu vizavi de invatatoarea X . Apoi conteaza foarte mult si copii din clasa, si sincera sa fiu nu ai de unde sa stii la inceput de an ce poate X sau Y.., si cu siguranta la o clasa de 37 de elevi, conteaza foarte mult si ceea ce sa face suplimentar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pfai.. 36-37 de copii intr-o clasa?!? Mamaaa, dar ce va reusi sa faca invatatoarea aia? Si eu care ma plangeam ca ai mei sunt in singura clasa cu 30 de copii, celelalte avand 27-28.
S-au afisat si la noi listele cu tot cu invatatori (schimbate substantial fata de acu' o saptamana, pt ca s-a schimbat directorul intre timp) si vom fi la doamna pe care am vrut-o. Speram sa fie bine.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

37 de elevi .....enorm

Pai unde sunt promisiunile cu maxim 25 de elevi in clasa??

Nu au cadre didactice -asta e singura explicatie.

Dana ai dreptate ca in primul rand conteaza cum se simte copilul vizavi de invatatoare si clasamentele facute de parinti poate ca sunt nerealiste dar profesorii care preiau clasele dintr-a V-a iti spun eu ca sunt in masura sa-ti dea o recomandare. Ei iti pot spune cum sunt copii preluati de la o anumita invatatoare.

Albinutzza ai dreptate soare si la ora 12 aprox 18 grade-chiar rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Au afisat si la noi listele. Suntem la invatatoarea vizata (nu e cea mai cautata din serie, dar speram noi sa fie ok) si sunt 28 in clasa. Initial clasele au fost de 25 dar pentru ca a trebuit sa desfiinteze o clasa (din lipsa de spatiu) s-au repartizat copiii in celelalte clase. Tot din lipsa de spatiu a fost desfiintata si cancelaria. Noroc ca sunt multe clase si cand au impartit n-au venit prea multi in plus pe clasa.
Festivitatea e luni la 9.
Referitor la cererea de retragere de la religie niciodata nu spun ei. Ba chiar prima data, secretara a incercat sa ma convinga ce buna e religia, apoi sa ma "amaeninte" ca nu au ce sa faca cu copilul in ora aia...Acum nu ma mai agit. Le duc luni cererile (ca am doi copii) .
Pentru sport va trebuie o adeverinta de la medicul de familie sau pediatru cu mentiunea "apt de sport".

Mergi la inceput