Clasa a I-a...2012-2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
J G spune:
Nu am mai gasit ghiozdan la Real. Mai era un singur Compact de fete, acela cu pisica, alb cu rosu, care daca nu e cu roz nu e bun. O sa comand de pe net. Era 180 ron.
Mai existau seturile acelea cu penar si creioane (la care am fi gasit ghiodanul pe care-l vrea ea, dar foarte scumpe, 260 ron, in timp ce pe net sunt 220).
Am mai gasit o camasa ca cele doua pe care le-am cumparat, asa ca acum am trei. Daca imi am noroc si merge in trening de 2 ori/sapt m-am scos.
Mai am de gasit camasi cu maneca lunga, tricouri de sport, inca o pereche de pantofi, adidasi... rechizite, stilou. Faliment !
MIRCLAU spune:
waw super anunt,dar probabil ca va fi ff aglomerat,sa speram ca mai prindem si noi ceva,mie mi-ar mai trebui un sac de sport si un ghiozdan de gradi pt fetita
oricum multumim mult,incep de sambata?
fran spune:
Ieri am intrat intr-o librarie din aceea veche, "de stat", la Perla, pe Iancu de Hunedoara. Preturile la rechizite-evident mai mari decat prin supermarketuri, DAR am gasit caiete tip 1 cu 36 de pagini( pana acum am gasit doar cu 24), cu foile super. Liniatura e cu negru, nu se vede pe pagina si liniatura de pe pagina de dedesubt( ca la Pigna si Herlitz), nu suge, pare cel mai calitativ din ce am gasit pana acum. Plus ca fiind mai grosut sta mai bine in coperti. Copertile sunt albe cu un peste pe ele si scrie "super caiet", pe spate scrie ca e produs in Romania, hartie super-alba sau asa ceva. Avand in vedere ca am testat cam toate tipurile de caiete tip 1 pe care le-am gasit, clasamentul nostru pana acum e urmatorul: Super-caiet(asta cu 36 de pagini), Perpigna, Arhi, Herlitz, Pigna.
Anka74 spune:
Da, confirm si eu calitatea caietelor cu pestisori!
Noi am avut anul trecut, si la abecedar, si la matematica si cu foaie velina numai din astea si nu am avut nicio problema cu ele. Numai ca anul asta l-am luat cu mine la cumparat de caiete...si si-a ales numai prostioare, numai la foaia velina si-a pastrat pestisorul. Acum...vom vedea cum se comporta la scris si eventual le schimbam (ca i-am luat unul din fiecare).
fran spune:
Anka, la vor folosi mai exact caietul cu foaie velina?
Si sa nu uit, am luat si carnet de note !
Dianami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Si eu as prefera tricouri polo pentru fetite in loc de camasa cu maneca scurta... dar nu gasesc. daca vedeti pe undeva dati de stire, va rog. J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
Eu am luat cu 2 lire/2 buc www.clothingattesco.com/invt/ap239200/" target="_blank">asa si cu 2 lire/1 buc www.clothingattesco.com/invt/ap239201/" target="_blank">asa.
Au gulerul ondulat si cele doua modele difera prin forma manecii.
Am mai luat www.clothingattesco.com/socks underwear/f f-3-pair-pack-of-plain-tights/invt/ab139089a/" target="_blank">ciorapi, www.clothingattesco.com/f f/f f-school-girls-cardigan/invt/ap239210/" target="_blank">o jachetica subtire , www.clothingattesco.com/f f/f -permair-coated-leather-shoe/invt/az221026/&bklist=icat,5,shop,catgshoes,kid-shoes,kids-shoes-school" target="_blank">pantofi de piele. Camasute n-am mai gasit marimea noastra la cele de 2 lire/2 buc, asa ca am luat doua www.clothingattesco.com/invt/ap239208/" target="_blank">asa si o sa mai caut pe undeva si cu maneca lunga.
Transportul e fix, 10 lire, cica vin prin curier. Eu n-am primit pachetul inca, abia azi am reusit sa platesc pt. ca nu accepta Visa Electron si a durat pana am gasit un Mastercard de imprumut .
Abia astept sa vedem cum sunt, am fost incantata de preturi, mai ales ca am gasit pe net si un cupon de reducere 15% la prima comanda .
Albinutzza spune:
Diana te pup! Ce mai faceti? Nu-mi vine sa cred ca plecam la scoala, parca mai ieri nasteam acolo in grup
Anka74 spune:
Citat: |
Anka, la vor folosi mai exact caietul cu foaie velina? |
A fost foarte folosit...la religie, la engleza (optionalul de la scoala), uneori la cunosterea mediului...pana la sfarsitul anului au inceput sa aibe caiete separate pt materiile de mai sus, dar l-au folosit pe cel cu foaie velina...pana s-a terminat.
Ca sa nu mia spun ca, spre sfarsitul lui mai, le-am luat si caiet de muzica A ramas imaculat asa ca il vom folosi anul asta....sau la nul!