Anul scolar incepe pe 17 septembrie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ohh dar nu tin sa am dreptate. Asa cum spuneam am urmarit doar aspectul legal, oficial nimic altceva.
Ok gata pentru mine, nu mai am ce sa spun in plus.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius
"ridicolul situatiei mi-a ramas intiparit in minte"

Asa este. Subscriu!

de data asta n-o sa-mi ramana, ca nu-i prima data cand il intalnesc. nici in viata reala, nici in postari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

La gradinita Evei abia s-au terminat de amenajat clasele.Exista prin rotatie in toate orasele gradinite care asigura permanenta dar doar cateva,Marius.

Nu merge nimeni acolo si a fost deschisa doar doua saptamani cand i-a venit randul.Nu ai ce sa faci la Inspectoratul scolar.
Si mie imi convine de doua ori..pe 10 am un termen in procesul cu gradinita si ar fi trebuit sa aleg sa fiu prezenta ori la un eveniment important din viata copilului meu dupa ceea ce s-a intamplata cum un an,fie sa merg la procesul cu ...aia.
S-a aranjat perfect totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

O decizie idioata a unui guvern/ministru idiot.

Da o senzatie crasa de slabiciune, nesiguranta si incompetenta.

Nu e posibil asa ceva.. care "cererea parintilor"??

Si apropo de "pregatiri".. ce mai fac in cateva zile ce n-au facut o vara intreaga??

De ce nu incepe clasa 0 mai tarziu si ceilalti la timpul anuntat oficial cu atata vreme inainte?!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Pe principiul : eu am bona, ma doare la basca de restul imi dau seama ca Romania o duce extraordinar de bine in comparatie cu Occidentul , unde o saptamana in plus de vacanta a copiilor ar trebui platita cu bani grei, de catre parintii care nu au bone, baby-sittere, bunici binevoitori si vecini la fel care sa stea cu copilul gratis.

Aici parintii nu-si pot lua concediu decat cu ceva luni inainte si o saptamana in plus de vacanta ar da peste cap o tara intreaga. Aici pana si cand se da vacanta se da pe regiuni ca ar ramane tara in impas ca doar vorba aia parintii pleaca cu copiii peste tot. Nema bone, bunici binevoitori si altele si cine ar mai lucra atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Eu am fetita inscrisa la gradinita nr. 246, astazi am sunat sa ma lamuresc si mi s-a spus ca va incepe pe 10. Poate ajuta pe cineva informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Concluzia e ca fiecare director de gradinita/cresa face cum il taie capul, din moment ce unii au anuntat ca ei deschid pe 17.
La gradinita noastra (DE STAT) copiii sunt deja la treaba.
Cum e asta...dam o lege si fiecare face cum vrea.
Aici e anomalia, cum unele unitati sunt deschise si altele inchise? Legea e doar pt unii?
Poate n-ar strica niste reclamatii pe la inspectorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asta ar fi pe bune??

"Potrivit Ecaterinei Andronescu, decizia prelungirii vacantei de vara este o favoare facuta parintilor, care s-au plans ca micutii lor incep scoala tocmai in perioada cu cele mai mari reduceri la pachetele turistice."

Incep sa cred ca Danile Funeriu ar avea dreptate.. si vor sa-i taie saptamana cu "scoala altfel".

http://www.evz.ro/detalii/stiri/Elevii-ncep-anul-complet-abramburii-998971.html

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Anomalia aceasta cu unele gradinite deschise altele inchise vine din faptul ca directorii gradinitelor au autonomia sa decida daca unitatea lor este sau nu capabila sa asigure supravegherea inainte de inceperea oficiala a anului scolar.

Aceiasi anomalie a datelor de inchidere se vede si in iunie, unele inchid poarta la sfarsitul lunii iunie cand se incheie anul scolar altele in iulie.

Este decizia directorului, exista in Bucuresti minim o gradinita ce va fi deschisa permanent ( prin rotatie ) restul dupa cum decide directorul si consiliul gradinitei respective.
Inspectoratul va va da fix acest raspuns in momentul plangerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ce mare smecherie

Ambramburica a bramburit nu numai copiii/parintii, dar si businessul conex anului scolar: vezi florariile ce au angajat importuri pentru data de 10 si concediile planificate dupa aceasta data, vezi papetariile cu planuri de promotii, importuri / investitii in marfuri, idem uniforme, incaltaminte de scoala.

e groaznic, astia iau decizii in functie de cum se trezesc. dar, ce mare smecherie...

Mergi la inceput