Anul scolar incepe pe 17 septembrie
Vesti bune pentru copilasi.
La cererea multor parinti, scoala va incepe anul asta la 17 septembrie.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13138132-ecaterina-andronescu-anul-scolar-incepe-17-septembrie-saptamana-mai-tarziu.htm
Bucuria copiilor, nu-i asa?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
szivarvany spune:
Bine ca nu au anuntat pe 9 septembrie :((( Sunt fara cuvinte.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
giulia81 spune:
e bine ca incepe in 17 sept, avand in vedere ca au terminat anul trecut in 22 iunie. totusi, ar fi putut sa anunte acest lucru mai devreme, poate multor parinti le-au dat programul peste cap
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Eseea spune:
Ba mie nu mi se pare deloc o idee buna, ci o crasa nesimtire sa anunte asta acum, cu o saptamana inainte. Uite ca eu mi-am acoperit vara cum am putut, mi-a mai ramas concediu fix saptamana asta ca sa pot sta cu copiii, ca pe 10 urmau sa inceapa gradinita. Acum ce fac? Vine Ponta sa-mi stea cu copiii, daca tot i se pare asa o idee buna??? II iau eu cu mine la serviciu pe amandoi o saptamana intreaga? Chiar nu au pic de bun simt? Pregatirile trebuiau sa sa faca pana acum, nu anunti lumea cu o saptamana inainte de parca toti avem guvernante la copii, t-spe bone disponibile sau mai stiu eu ce. Sa le fie rusine!! Vorba cuiva de mai sus, bine ca nu au anuntat pe 9 sept.Nesimtire curata.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
capra cu trei iezi spune:
astia isi bat joc de noi!!!!
mie asa imi suna, a bataie de joc!
daca spuneau la sf lunii iunie, cand au luat vacanta era una, dar acum schimba regula in timpul jocului
asta denota neseriozitate si lipsa de profesionalism!
ipearina spune:
Au facut si ei ceva bun ! Din pacate, cu intarziere pentru unii dintre noi. Poate li se lumineaza mintea si schimba si vacanta de primavara.
Serialbastre spune:
Nici eu nu ma bucur, nici ca parinte, nici ca elev. Si asta inseamna si prelungirea scolii pana pe 28 iunie.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Nici eu nu ma bucur, nici ca parinte, nici ca elev. Si asta inseamna si prelungirea scolii pana pe 28 iunie. Andreea si Cezara(2.06.2009) In bucataria mea |
De unde ai informatia asta cu 28 iunie?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
citat din mesajul lui capra cu trei iezi astia isi bat joc de noi!!!! mie asa imi suna, a bataie de joc! daca spuneau la sf lunii iunie, cand au luat vacanta era una, dar acum schimba regula in timpul jocului asta denota neseriozitate si lipsa de profesionalism! |
In ce sens anume ar fi vorba de lipsa de profesionalism daca in loc de 1 sept incepe in 17 sept?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
marius spune:
citat din mesajul lui Eseea Ba mie nu mi se pare deloc o idee buna, ci o crasa nesimtire sa anunte asta acum, cu o saptamana inainte. Uite ca eu mi-am acoperit vara cum am putut, mi-a mai ramas concediu fix saptamana asta ca sa pot sta cu copiii, ca pe 10 urmau sa inceapa gradinita. Acum ce fac? Vine Ponta sa-mi stea cu copiii, daca tot i se pare asa o idee buna??? II iau eu cu mine la serviciu pe amandoi o saptamana intreaga? Chiar nu au pic de bun simt? Pregatirile trebuiau sa sa faca pana acum, nu anunti lumea cu o saptamana inainte de parca toti avem guvernante la copii, t-spe bone disponibile sau mai stiu eu ce. Sa le fie rusine!! Vorba cuiva de mai sus, bine ca nu au anuntat pe 9 sept.Nesimtire curata. Mami de fetita si de baietel Everything is hard before becoming easy... |
Cursurile scolare incep cu data de 17 septembrie nu activitatea in gradinite.
Despre ce anume discuti aici?