Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Adina sa dea Domnul sa mearg totul struna si sa ai in brate puiul tau, sanatos, voios si tare papacios!! Las un rand de motzate pentru tine sa isi faca treaba cum trebuie!

Noi am avut ceva burtici suparate ieri noapte si nu am prea dormit dar recuperam noi repede!!
Kytana tu ai niste socrii semi bonbon in comparatie cu ai mei timp de 6 ani, nu dezvolt aici subiectul pentru ca am niste mici spioni care urmaresc ce scriu eu pe aici si nu are rost sa le dau subiecte de cinversatii interminabile.

Bob ai o frumusete de fetita, i se potriveste de minune numele de floare!! Cand vin in Romania trebuie sa facem o intalnire cu boboceii frumosi si cuminti foc!!

Am vrut sa mai raspund la cineva dar e un vid in capul meu acum mai rau ca atunci cand am fost gravida!! O sa reiau la citit ceva si atunci ma dumiresc bine de tot!

Pupici multi si sa aveti o duminica placuta!!

Mamica fericita de Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Adina, am intarziat putin si esti deja in operatie cred... Doamne ajuta sa fie totul bine si-n scurt timp sa-ti tii in brate minunea mica si asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Neata mamici si viitoare mamici !!!!
Ce faceti voi acolo?Cu ce va ocupati timpul intr-o zi de duminica?

stella87,multumesc de papica ,stand jos am calcat hainele bebelului ca sunt tare mici si am coborat si masa la maxim,dar la cearsaf de pat,pilota nu mai pot sa stau jos ca parca nu vad.Eu am mancat ieri o ciorba de fasole cu afumatura si cred ca de la aia m-a durut burtica.Am fost maxim de balonata,iar asta mic nu a fost never atat de agitat cum a fost ieri.Aseara am adormit de frica,nu statea locului o clipa.
La fel ca si tine,micul meu dejun e compus din paine prajita cu unt si miere de albine ...

Daniela,eu am inteles exact ce ai vrut sa spui cu nasterea copilului si formula 2in1...acolo sunt si eu

Kytana,te astept cu pandispanul !!!

Paula,vorbeste cu un medic,nu sta asa.Sunt medicamente care sunt permise in timpul sarcinii,mai ales in ultimul trimestru.

mami.ilinca si celelalte fete care ati schimbat saptamana,felicitari si bebe la termen !

HAI ADINA
Mult succes si asteptam vesti bune de la prietena ta.

O duminica frumoasa va doresc !!!

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata fetele!
bun gasit in casuta noua, sa se umple de bobocei frumosi, sanatosi si pufosi...in ordinea nr de pe tricou
kytana foarte frumoasa deschiderea oficiala a odiseei de sept-oct!
bobisor bine-ati venit acasa! iris e o scumpa foc!
si pe mine ma intereseaza cotizatiile la dr...la cluj o cazriana e 600-1000 ron...mai e anestezistul (la cezariana) si moasa (la nastere naturala)..si asistentele si infirmierele adiacente...
ma bucur ca sunteti bine (in general) iar bebicii stau cuminti...

adina asteptam vesti bune!!!
hai bebe mihnea!!!

_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Buna fetelor
Va aduc vesti de la prietena mea, colega vostra de odisee Adina :
in maxim jumatate de ora intra in cezariana, dupa ce i se termina perfuzia
e extrem de calma(in comparatie cu mine)

HAI ADINA !!!

HAI MIHNEA-BOGDAN !!!

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Doamne ajuta sa fie totul f bine!!
Multumim de vesti ANI.G

Haideee Adinutzaaa!!!

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Hai Adina!!! Hai cu bobocelul pufos!

37+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

HAI ADINA!!!!!!!!!!!!!

Cred ca esti deja mamica!!!!!!!!!!!

Kytana, nu ma baga inca in titlu ca eu sper ca mai negociez cu bebe cateva zile. Stau cumintica ca poate face 37 saptamani la mine in burtica.

O duminica placuta tuturor!

Mami de fetita cu fundita Maria si 36 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Haideti la un pandispan cu lapte rece cat asteptam vesti de la Adinutza si de la mult doritul Mihnea-Bogdan!

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Doamne ajuta sa treaca cu bine peste operatie Adina.Si sa fie si ea si bebe sanatosi.Cred ca deja e cu puiutul in brate.

Eu m-am apucat sa fac curat in cateva dulapuri.Sper sa nu ma bata doamne doamne prea tare

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput