Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Ziua buna mamici, bebici si burtici,

ce de vesti bune, unele chiar neasteptate. Simonix avea daca nu ma insel tot vreo 36 de sapt, nu? Nu cred ca se astepta sa nasca, cel putin nu imi amintesc din postarile ei. Oricum, ma bucur ca e bine si ea si bebelusul ei. Felicitari Simonix! .
Oana site ul prietenei tale il am salvat de prin iarna, atunci l-am descoperit si il citesc destul de des. Sanatate multa tie si putere sa te poti ocupa de copilasi.
am uitat ce si cui am vrut sa mai scriu.
Mirabela e frumos bobocelul tau si e foarte expresiv la 2 zile ale lui. Imi dau seama ca e marisor, acum ma gandesc daca body-urile pe care le-am pregatit eu nu vor fi prea mici. Fetele nu au fost mari cand le-am nascut (3030 si 3300) dar eu stiu flacaul ce are de gand ? Am sa las si niste rezerve pregatite acasa ca sa mi le aduca sotul daca e cazul. Nasol ce spui tu cu alaptatul la program. Nu stiu cum va fi acum in spital dar stiu sigur ca acum 10 si 8 ani cand am nascut ne aduceau copiii in salon la alaptat, mi se pare mai comod, ai prosop la indemana, poti schimba pozitia etc. Imi amintes ca la inceput pana prindea sanul bine faceam o gramada de incercam de ma anchilozam si cand il prindea corect stateam asa numai de frica sa nu il scape si sa o iau de la capat. E cam aiurea sa te cheme sa stai pe un scaun si GATA hai alapteaza. Imi amintesc ca intr-o noapte eram franta, efectiv nu mai puteam si Ana tot scancea eu eram turmentata de oboseala. Era vreo 2 noaptea si m-am dus si le-am rugat pe asistente sa mi-o tina putin sa ma odihnesc ca o iau pe campii. Mi-au luat-o, eu am dormit pana la 5-6 si cand m-am dus sa o iau mi-au spus ca "nu stiu sa o linistesc, ca la ele a fost foarte cuminte si a dormit". M-am simtit ca o mama rea rea, chiar am crezut ca nu ma pricep. Povestindu-i unei prietene care a fost asistenta la neonatologie mi-a spus sa stau linistita ca ele ii fac un cocteil: LP, ceva de colici si ceva de somn si doarme copilul neintors .
Kytana din pacate nu stiu ce inseamna leucocita in urina, dar nu cred ca e ceva care sa te nelinisteasca.
Cu somnul am si eu probleme, greu adorm, ma invart de 100 de ori, numar pana nu mai stiu de mine, si ma gandesc ca pe cand vine bebe imi va veni si mie somnul dar atunci nu voi mai putea dormi din motive de alaptat.
Tot ma straduiesc sa imi amintesc sa va intreb: ce fel de aparatori de san v-ati luat? De la ce firma? La Daria nu am putut sa le folosesc dar cine stie, poate acum voi avea nevoie. Stiu sigur ca voi avea probleme cu sanul stang, la ambele fete mi se infundau canalele des si imi faceau ragade ma cam dezumflu cand ma gandesc la ragade si la furia laptelui.

36s2zile, AMR 19 zile

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Uau ce de vesti!

Felicitari Adriana, felicitari Simonix!!

Si eu m-am uitat la Simonix cand avea DNP-ul, 27.09.2012 offf parca m-au luat si pe mine emotiile!

As face deja casuta noua pentru a pune toate detaliile noi

36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Adriana FELICITARI!
Cu foamea te inteleg perfect. Asteptam felia de paine prajita si cu branza de vaci mai ceva ca si cozonacii de craciun .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Felicitari SIMONIX! si de asemenea Felicitari ADRIANA!
Ma bucur ca sunteti bine si la fel si bb. Multa sanatate, mult laptic si recuperare rapida!
Hai Mariana!

37w6d
Raul-Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

felicitari simonix!
felicitari adriana!

ce ma distreaza cand apare cate un bobocel care nu-si pastreaza randul
de mari nu se stie nimic?
mirabela e superb calin! sa va traiasca!
am si eu un link, l-am primit de la consiliere in alaptare, pozitii corecte de supt:
nbci.ca/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=26&Itemid=63

_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Felicitari Adriana!!!

Sa-ti traiasca bobocelul frumos!!!

37+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept.oct2012 spune:

Va invit in casuta noua, unde boboceii nostri sa vina sanatosi (caci cuminti se pare ca nu prea sunt si isi cam sar randul) iar noile mamici sa se lase incantate de comorile care deacum le vor darui fluturasi in stomac cu zambetele lor si emotii cand plang de fomica

Mergi la inceput