Bv Adina! Hai Adriana77, Mari, Stella, Ramona!
Raspunsuri - Pagina 19
carinablanca spune:
Mariana
Proboleme cu somnul am si eu si ma invart in pat pana nu mai pot. deh, asta e, acum nu pot dormi de dureri si greutatea burtii si dupa nastere n-o sa mai pot dormi din motive de bebe
Mirabela, frumoas povestea nasterii si feciorasul e si mai si . Iar pozele in care sunt ambii barbatei imi dau lacrimi!
Am vazut si filmuletul si m-a dat gata cu mutrisoarele lui! Si ce grasunel e!!!!!
Mami de fetita cu fundita Maria si 36 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
lulutza_1980 spune:
pana la urma am reusit sa ne odihnim . chiar daca asta a insemnat somn de zi si nu de noapte ( care cica e mai dulce ) .
MoRo_K ti-ai amintit foarte bine . eu , spre rusinea mea , nu tin minte totul ; dar ce e mai important , da , adica incerc ...
noi tocmai deaceea am ales numele , pentru ca stiam "traducerea" . eu la origini sunt grecoaica ( undeva parintii bunicilor de pe mama sunt greci veniti in romania ) . daca ar fi fost baiat i-am fi pus numele de tudor , teodor - imi plac mult .
Mirabelac superbe pozele si filmuletul . mi-au dat lacrimile cand a starns buzitele ; poate ca-mi imaginez in fiecare secunda cum ma voi simti cand o voi vedea prima oara .
Elfica eu ti-as propune sa nu "maresti" importanta certii ... stiu ce inseamna sa fii irascibila , dar si ce inseamna sa te controlezi doar pentru ca reusesti sa vezi mai multe amanunte odata . nu spun ca e corect cum reactioneaza sotul , dar in momentele de acum cred ca e mai bine sa vorbiti si sa treceti peste - veti avea tot timpul sa va "platiti" restantele cand stresul se va fi redus ...
oricum incearca sa-i explici ca un om ( oricare ar fi el ) nu reuseste sa ghiceasca ce gandeste cel de langa el - adica , daca el se asteapta ca mama ta sa rosteasca ce el gandeste , inseamna ca o crede ghicitoare in stele - zii ca s-a inventat dialogul si isi face toti banii ...
ps : si eu sunt la fel ca tine - putin mofturoasa la vorbe , dar si pentru ca eu vreau alintata non stop ( chiar daca gresesc - consider ca trebuiesc alintata si atat ) ; nu-s foarte mandra de reactiile mele , dar pentru mine ideea ca sotul ar recunoaste ca a "gresit" valoreaza mai putin decat sa ma tina in brate si sa ma pupaceasca pana ma apuca hilizitu' fara sa zica nik ... si cred ca de multe ori eu is cea care a gresit , dar cerintele mele raman in picioare ...
acu tre sa fug sa gatesc ceva ; nici nu mai stiu ce , sunt in pana de idei , da pana la urma incropesc ceva pentru cand vine sotul .
38 + Teodora
carinablanca spune:
Fug si eu la bucatarie sa termin inghetata de cioco cu menta si sa fac putina ordine ca apoi trebuie sa merg la gardi dupa printesa mea cea mare.
Va pup si sper sa ne auzim pe seara cu vesti bune. Oare cum sunt Adriana si Mariana?
Kytana spune:
Ce de informatii interesante ati pus fete dragi!
Moro, foarte bine de stiut cu alaptatul,trebuie sa recunosc ca ce-a mai mare teama a mea este ca nu voi avea laptic pentru pitic. Dar toate la timpul lor, nu? Imi pare rau ca tensiunea iti joaca feste, a mea tot mica e, daca daca asa a fost mereu, nu prea imi da batai de cap. Inca nitel si scapi si de rautacicii aia de hemoroizi.
Elfica, eu am luat din acela in castron, e mai ieftin si mi s-a parut mai aproape de momentul facerii
Cred ca avem si noi cateodata nevoie sa ne mai si ciondanim cu cel de langa noi, iar de multe ori nici macar nu este justificat. Este situatia dificila, dar se pare ca amandoi sunteti istoviti Asa ca conform zicalei, make love, not war
Mirabela, e un frumos gansacul tau micut! M-a fascinat la faza cu buzitele si cum se incrunta le usor ... of! Tot nu realizez ca urmeaza sa am si eu unul doar al meu!
Eu ce sa va zic? Ah, am primit rezultatele la cultura de col, negativ pentru Strep B!! In schimb levurile sunt atotprezente si au iesit si ceva leucocite in urina. Aveti idee (pana ajung eu sa intreb ce si cum) cum e cu leucocitele astea in urina?
De cand am inceput sa mananc usturoi cam 3-4 catei pe zi, nu mai ma deranjeaza asa tare, totusi voi mai lua un canesten gyn ovule.
Eu ma voi apuca de o ciorbita de pui å la grec. Va anunt cum a iesit caci nu am mai facut pana acum
36+ cu
-= Love life, live love =-
Olivette spune:
Elfica, imi pare rau de cearta cu sotul . Eu am luat unt din acela la bucata, de 1 kg (l-am impartit cu o prietena) si separat am luat 2 borcanase de 500 g pt stocare. A avut loc, au mai ramas o bucata cam cat o mandarina.
Lalu, si pe mine ma intereseaza sa stiu cum ai facut cu banii.
Mirabela, nici eu nu am putut vedea pozele. Nu le poti pune pe contul comun?
37+ Maya
Olivette spune:
Hai ca am reusit sa vad si eu pozele lui Calin! O scumpete de bobocel! Filmul nu-mi merge, poate isi revine si ala mai tarziu
Cu somnul... eu adorm foarte greu, pe la 1-2-3, ma tot invart in pat, merg de 10 ori la baie... Dar si daca adorm, si nu-mi suna telefonul sau nu urla muzica pe la vecini, sau nu latra cainii prin parcare, dorm pana la 11 . Acum cateva saptamani aveam si eu insomnii de ma trezeam de la 5. Cred ca era si stresul ca nu le am pe toate aranjate si eu eram consemnata la pat. Acum ca sunt toate gata, sunt mai linistita.
Carina, ma bucur ca a trecut saptamana si esti inca in formula 2 in 1.
De Virginia mai stiti ceva? Parca imi sduc aminte ca avea si ceva problemute, daca confund, mii de scuze
[geavired]37+ Maya
lulutza_1980 spune:
fetele am o veste buuuuuna !!!
a nascut Simonix !!!
FELICITARI !!!
a nascut ieri dupa mai bine de 7 ore de travaliu ; a avut anestezia si nu a simtit durere foarte mare ... amanuntele vi le va comunica ea cand va avea timp sa intre pe net !
sunt foarte bine amandoi , se simt bine si totul e perfect ... e foarte multumita ca reuseste sa-i dea colostru si minunea e mancacioasa bine ! noaptea e nevoita sa-l trezeasca sa-i dea papa , ca de nu el nu spune nimic ...
e foarte fericita !!! chiar am simtit-o foarte pozitiva !!!
cata energie mi-a dat numai auzind-o !!!
sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi , fericiti si impliniti !!!
inca o data FELICITARI !!!
38 + Teodora
Olivette spune:
Felicitari Simonix!!!
Ce ne mai vin noua boboceii pe neastepate! ma bucur ca sunt bine amandoi, ca are deja laptic... o asteptam cu detalii cand revine.
Kytanutz, ai scapat de stresul cu streptococul! Nu stiu ce inseamna leucocitele in urina, asa ca nu te pot ajuta.
37+ Maya
tzitziri spune:
A nascut Adriana!!
La 13.10 - 3150 gr si e frumusel ca doar seamana cu mami
Mami nu sufera din cauza cezarienei, ci doar de foame
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
carinablanca spune:
UAU ce explozie de bebe avem azi!!!!!!!!!!!!!
Felicitari SIMONIX!!!!!!!!!!
Felicitari ADRIANA!!!!!!!
Kytana, felicitari pentru rezultatele bune! referitor la leucocitele din urina nu stiu ce inseamna insa pot sa spun ca si eu am avut cam de fiecare data si nimeni nu s-a sesizat ca ar fi vreo problema.
Olivete, multumim
Lulutza si Oana, multumim de vestile bune!
Noi am revenit de la gradi si Maria e super incantata de ce fac ei acolo. Ii plac copiii la nebunie asa ca e in mediul ei acolo. EU tare ma bucur ca se acomodeaza bine si ca am reusit sa o duc putin inainte sa nasc. Aveam putin stresul ca daca nasc si apoi o duc o sa simta ca si cum pe ea am da-o la o parte.