Floricele de liliac mai-iun-2010 ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 15
r_ocsy spune:
Neata !
Eu dau startul zilei cu asta :
http://shoebox.ro/2012/11/10/dam-startul-shoebox-2012/
r_ocsy spune:
Flory : nicio sarcina nu seamana cu cealalta, cel putin asa am auzit ( in cazul meu valabil ) ... hai ca o sa fie bine !
flory_blanca spune:
Sper Rocsy sa treaca cat mai repede ca cel mai ciuda imi e ca sunt ca leguma si nu ma mai pot ocupa cum trebuie de Nadia. Deja si ea vede ca mi-e rau si ma intreaba "mami bei ceai? lasa ca trece". Fetele tale ce mai fac, ati scapat de crocobauri?
Fetele pe unde umblati de nu mai ziceti nimic. V-ati ascuns sub patura?
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Sper Rocsy sa treaca cat mai repede ca cel mai ciuda imi e ca sunt ca leguma si nu ma mai pot ocupa cum trebuie de Nadia. Deja si ea vede ca mi-e rau si ma intreaba "mami bei ceai? lasa ca trece". Fetele tale ce mai fac, ati scapat de crocobauri? Fetele pe unde umblati de nu mai ziceti nimic. V-ati ascuns sub patura? Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Buna seara!
La sarcina cu Justina mi-a fost rau, in comparatie cu a Ioanei, la care nu mi-a fost rau deloc. (unele mirosuri de parfum sau detergent nu suportam).
La Justina varsam cand simteam mirosul de zarzavat, mancare gatita..Am avut noroc cu sotul ca era m mereu acasa ca sa o hraneasca pe Ioana.
Iar cand nu era acasa, tineam mana la gura ca sa-i dau fetei sa pape.
Vreo 3 luni mi-a fost rau.
Va trece si perioada asta!
Sper sa treaca cat mai repede, in cazul tau!!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cris_09 spune:
Salutare!!!
Va servesc cu o cafea iar pt gravidute limonada,sa mai treaca greata
Flory chiar ca as sta numai sub patura pe frigul asta,insa e Sebi invitat la o petrecere si asta va fi iesirea pe ziua de azi.
Duminica frumoasa!
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau cafelutza!
Noi am cumparat weekendul asta jucariile de mos Nicolae si Mos Craciun pt copil.
Vreau sa-mi iau uscator de rufe. Puteti sa-mi recomandati ceva bun? Consum mic de energie, eficienta maxima si sub 2000 ron daca se poate....
Ieri si alaltaieri m-am simtit tare rau. Am bagat ultima doza de Clexane ratacita prin casa. Caut un hematolog si pe la Medlife sa vedem ce zice si asta....
In rest nimic nou......
sanatate fetelor!
cris_09 spune:
Salutare!
Ce e linistea asta pe aici?
Frumoasa actiune Rocsy,si inimoasele Dc,ajutoarele mosului am vazut ca se pregatesc intens;sper sa pot participa si eu
Voi ce le luati prichindeilor?
Am vazut laptop in limba romana cu nu-stiu-cate-zeci de functii,pretul destul de bun(55 lei),dar cred ca este totusi devreme pentru el.
De Mihail si Gavril i-am luat chitara;are si trompeta,toba,orga...e pasionat de instrumente muzicale
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
flory_blanca spune:
Nicoleta ce i-ai luat de Mosi? Ce e cu tine de nu te simti bine, tot din cauza trombofiliei?
Legat de uscator nu ma pricep, poate gasesti ceva ieftin acum de Black Friday. Eu in general caut recenzii pe net si m-au ajutat de cele mai multe ori.
Cris unde ai vazut laptop asa de ieftin? M-ar tenta.
Noi inca sondam piata si nu m-am decis ce sa ii iau, deja am impresia ca mare parte din jucarii ajung nefolosite si uitate in vreo lada.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
NicoletaB spune:
Buna!
Flory-dap. am fost luni la un alt hematolog. marti la cardiolog si probabil un RMN
I-am luat lui fi-miu asa, urmeaza sa ma hotarasc cum le impart de Mos Nicolae si mos Craciun:
-hoinari prin anotimpuri intreaga serie (aici am tras cu ochiul pe FB)
- un urs urias
- o carte cu povesti+CD
- un puzzle cu piese
-un puzzle cu cuburi (scuzati-ma pt cucu)
Dulciurile le iau atunci si cred ca mai adaugam un catel d-ala de se invarte, latra, era o reclama la tv
Fi-miu e iar acasa. Bolnav cobza. Il tin si saptamana viitoare acasa...
Uscator tocmai ce mi-am luat de la Domo. Au cele mai bune preturi. Ma enerveaza ca astia dau cu voucher reducerea, dar Emag este cu +400 lei pe model, asa ca cu tot cu Black friday ajung tot peste pret intreg Domo.
Cam atat de la noi....
Cris- al meu trage tare la muzicuta si vrea sa fluiere, dar nu-i iese... Nici eu nu pot fluiera, asa ca nu-i pot da lectii...
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Cris unde ai vazut laptop asa de ieftin? M-ar tenta. Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |