Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor eu z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_c spune:

fetelor, am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. incercam sa concepem un bebe de cateva luni, acum sunt cam la o saptamana dupa ovulatie si am un inceput de candidoza...cred eu. nu e foarte grav, deocamdata cel putin. inainte de a afla ca sunt insarcinata prima data (sarcina pe care din pacate am pierdut-o) am avut candidoza, am inteles ca se face in sarcina si chiar inainte de test de sarcina pozitiv. ce ma sperie pe mine este faptul ca am facut injectabil coctailuri de medicamente in ultimele 2 zile pentru o criza biliara crunta- am stat o zi numai in pat, am lipsit de la servici(ceea ce nu am facut in ultimii 5 ani). candidoza a aparut acum, dupa ce mi-am revenit un pic si imediat m-am gandit ca as putea fi insarcinata. nu aveam sperante mari, altfel nu as fi facut nici o injectie, imi doresc mult un bebe si nu as face nimic ca sa il pun in pericol- daca exista. voi ce stiti despre candidoza in sarcina? poate sa apara inainte sa am test pozitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lady_c

fetelor, am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. incercam sa concepem un bebe de cateva luni, acum sunt cam la o saptamana dupa ovulatie si am un inceput de candidoza...cred eu. nu e foarte grav, deocamdata cel putin. inainte de a afla ca sunt insarcinata prima data (sarcina pe care din pacate am pierdut-o) am avut candidoza, am inteles ca se face in sarcina si chiar inainte de test de sarcina pozitiv. ce ma sperie pe mine este faptul ca am facut injectabil coctailuri de medicamente in ultimele 2 zile pentru o criza biliara crunta- am stat o zi numai in pat, am lipsit de la servici(ceea ce nu am facut in ultimii 5 ani). candidoza a aparut acum, dupa ce mi-am revenit un pic si imediat m-am gandit ca as putea fi insarcinata. nu aveam sperante mari, altfel nu as fi facut nici o injectie, imi doresc mult un bebe si nu as face nimic ca sa il pun in pericol- daca exista. voi ce stiti despre candidoza in sarcina? poate sa apara inainte sa am test pozitiv?

eu stiu ca se face in sarcina foarte usor, si chiar se face de obicei dupa ce ramai insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

Buna fetele!

Am fost ieri la eco. Nu mai stiu ce sa cred. Este a treia ecografie intr-o luna. La prima se vedea doar sacul gestational, la a doua s-a vazut si vezicula vitelina, iar ieri, s-a vazut si embrionul si inimioara. Doctora mi-a spus ca bate cu o frecventa mai redusa decat ar fi trebuit. A zis ca nu este foarte incantata de ce vede: ori este prea mic ori inimioara lui se pregateste sa se opreasca. Va dati seama ce-a fost in sufletul meu? Nici macar nu am mai putut sa ma bucur ca am vazut inimioara aia micuta.
O sa mai merg peste doua saptamani la o alta ecografie. Ma gandesc sa nu-i faca rau si atatea ecografii.
Sper din tot sufletul sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alina nu are ce rau sa faca ecografia micutului, cate batai are daca ti-a zis? nu iti mai face griji ca o sa fie bine, cum a zis si dr poate o fi mai micut, ma rog la Doamne Doamne sa fie bine.
Gaby, Rama bafta multa luna acesta sa plecati o data de aici si sa imi pastrati un loc cald si pentru mine ca vin si eu dar le luam si pe restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca aveti timp va rog sa intrati sa imi spuneti parerea voastra .
mersi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174248&nm=Magazin-online

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna

Cam liniste pe aici!
Mersi de urari fetelor, dar nu prea sunt ff optimista, ca doar nu e prima mea IA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

felicitari Tanamera!!!
Alina, nu ti-a zis cate batai are inimioara? Peste 120 este normal. Eu zic sa ceri si o a doua parere (un alt ecografist), sa iei Aspirin Cardio 1 pe zi si vitamine prenatale. Bebele meu are 122 batai/minut, adica putine dar nici unul din cei 3 ecografisti la care am fost n-a zis ca e o problema, ba din contra, toti au zis ca e totul ok. Eografiile nu fac rau, eu am facut cate una pe saptamana si evident am investigat inainte daca e ok sau nu sa fac asa des.
Anca, eu cred ca e o idee buna magazinul online.

8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174365&nm=Ajutor-URGENT

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

felicitari Tanamera!!!
Alina, nu ti-a zis cate batai are inimioara? Peste 120 este normal. Eu zic sa ceri si o a doua parere (un alt ecografist), sa iei Aspirin Cardio 1 pe zi si vitamine prenatale. Bebele meu are 122 batai/minut, adica putine dar nici unul din cei 3 ecografisti la care am fost n-a zis ca e o problema, ba din contra, toti au zis ca e totul ok. Eografiile nu fac rau, eu am facut cate una pe saptamana si evident am investigat inainte daca e ok sau nu sa fac asa des.
Anca, eu cred ca e o idee buna magazinul online.

8+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Emilia esti cumva doctor? Esti doctorul Alinei???? Cum iti permiti sa ii spui unei femei gravide ce medicamente sa ia?? Aspirina se ia NUMAI la indicatia unui doctor, si sub stricta supraveghere a acestuia.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput