Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele
kmy pt cafea, bine ca am mai prins!
cosmi ! Adica la tine a fost precizie, erai sigura ca o sa iasa bine daca ai inceput cu testul din z9 DPO!
Noilor gravidute la doresc sarcini usoare si negretoase! Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

gaby du-te rpd la odisee si tine locushorul cald pana ajungem si noi!
Deci pe cand testarea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-r spune:

Buna fetelor!
Felicitari noilor gravidute, osarcina usoara si un bb sanatos!
Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!
Vesti de la noi: am fost la eco si bb are 7 saptamani, ii bate si inimioara lui micuta. Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut.
Va doresc la toate sa treceti prin aceste clipe minunate.
Va pup pe toate de molipsire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Buna dragutele
kmy pt cafea, bine ca am mai prins!
cosmi ! Adica la tine a fost precizie, erai sigura ca o sa iasa bine daca ai inceput cu testul din z9 DPO!
Noilor gravidute la doresc sarcini usoare si negretoase! Felicitari

Ancuta, in curand mamica!

L-a facut ca aveam unul in casa si m-a mancat inPrecisa n-am fost doar o mica speranta am avut

Cosmi 8+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Moniq, I feel pretty, i feel pretty....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laima spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza
In legatura cu relaxarea si scaparea de stres,e o prostie si e sunt caz concret.In luna in care am ramas mi-am facut teste de ovulatie,prestat la comanda(si credeti-ma ca de multe ori fara chef numai de musai),paharelul de vin,craci pe sus si perna sub fund si tot a venit minunea mult asteptata(nu credeam ca o sa iasa cu atata agitatie).

Vai cos_minutza, cat mi-a placut mesajul tau Am ras cu lacrimi (si speranta), ca fix la fel am facut si noi cateva luni, parca eram pe pilot automat, tot cu paharul de vin si craci pe sus la fiecare 2 zile. Dar la un moment dat cand mi-a pus sotul perna sub fund ne-am dat seama la ce program de sportivi de performanta suntem si am lasat-o mai usor

“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.” Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetelor
tanamera multe felicitari un bb sanatos si la termen
cosmi asa mult ma bucur pentru tine ca ai reusit chiar si cu stres deci se poate si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Sa va zic si eu cu ovulatia si CM-ul meu,cum era >ultimele CM-uri erau de 35z;am facut si teste de ovulatie(la penultimul CM) care aratau k s-ar produce prin z16-17,deci dupa parerea mea(conform testelor)ovulatia nu se producea exact cu 14z inainte de urm CM asa ca eu zic sa prestati imediat dupa terminarea CM-ului din 2 in 2z.
Iar in luna cand am ramas mi-am zis:"mai incerc 1-2luni si gata,renunt k vad k nu iese" si nici teste n-am mai facut,dar am tinut cont in ce zile s-au pozitivat cele de cu o luna inainte
Si eu eram tare dezamagita,dar al meu sot(care cu siguranta si el era dezamagit) ma tot incuraja mereu zicandu-mi:"Lasa ca o sa vina,nu ne lasa pe noi Dzeu"
Asa ca fetele eu zic sa nu va pierdeti speranta si sa nu renuntati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
am avut o zi incarcata la servici, dar incheiata bine
am sangerat azi de m-am rupt, plus eprubetele de sange ce mi s-au tot luat luna asta, ma mir ca mai rezist pe picioare...deocamdata sunt bine

Gaby, cu ce stimulezi? eu cu jumate de clomifen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

75 ui de fostimon (fsh) injectabil

Mergi la inceput