Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 18
velvet spune:
neata
alex
stiu barbati care nu vor sa faca spermograma ,pt ca stiu ei sigur ca ei nu au nimic eu in locul sotiilor lor,nu as face nici o investigatie,nimic in plus.si daca ar trece timpu si el nu ar intelege,m-as mai gandi de 2 ori ca sa vad pe cine am langa mine.
sotul meu in afara ca nu a renuntat la tigari,le-a mai rarit intr-adevar,dar nu renunta,a luat tot tratamentul.si l-a pus singur in cutiuta de pastile cand pleca la serviciu,ca sunt multe pastile si eu nu stiu cate sa ii pun,el luandu-si pt 24 de ore...nu am mai baut suc decat ff rar,am renuntat la mezeluri,branza topita,cascaval,ff rar afumatura pt fasole,carnati la fel ff rar,fara grasimi,dulciurile ii plac mult,dar mai fac eu in casa,fara prea multe E uri,fructe apr zilnic...sucuri din fructe acasa,limonada.singur a renuntat vara asta pana si la boxeri dusuri reci macar o data pe zi acolo unde trebuie.de baut bea rar.si i-am zis ca berea omoara spermatozoizii.oricum nu bea decat maxim o data pe sapt o bere.si asta cand a fost cald.in rest o data la luna daca mai bea ceva.deci alt stil de viata.aa,si sala cateva zile/saptamana.acum trebuie sa isi faca iar abonament.cel mai rau i-a fost cand i-am zis sa ia polen dimineata si sa il tina pana se topeste si i-a venit sa vomite...acum i-am zis sa il ia cu miere si sa ia mai putin de o lingurita.visul cel mare cere sacrificii!...
o zi buna!
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Ana sunt pe aici, dar fara nici un chef de scris, mai citesc dar sunt in faza aia de impacare cu mine ca nu mai este bebe, inca e foarte greu.
In schimb organismul meu cred ca nu a suferit de pe urma chiuretajului ca am un mucus cum nu am avut niciodata, ieri nu imi venea a crede, daca era sa fie pentru bebe treceam imediat la treaba asa stam cuminti, luna asta nu avem voie sa ne atingem unul de altul.
Alex imi pare rau de infectie, cand iti vin rezultatele la setul 2 de analize?
Fetelor va pup pe toate si scuzati-mi absenta dar parca nu pot scrie in schimb va citesc si ma gandesc la voi si imi ocup timpul cu orice numai sa nu stau degeaba ca ma apuca plansul, sotul meu zice ca acum casa arata mai curata decat o farmacie, daca din casa nu prea pot iesi din cauza batranei fac smotru ca sa am ocupatie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
Velvet, ai vazut ca a meritat si ca toate eforturile pe care le-a facut sotul tau s-au vazut, ca a crescut f mult nr de spermatozoizi, nu cred ca mai aveti nevoie de FIV. Cred ca merge natural sau cu inseminare.
WHO (World Health Organization) a scazut in normele pentru normospermie procentul referitor la formele normale pentru ca este dovedit stiintific faptul ca anumiti spermatozoizi cu defecte ale capului (capete prea rotunde de exemplu) pot fertiliza cu succes un ovul, deci nu e chiar asa tragica situatia.
9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
velvet spune:
miha multa putere iti doresc!
emi da,se merita totul.luam in continuare tratament.luam profertil in loc de spermotrend.nu cred ca voi apela la IA.prea multi bani,prea putine sanse.strangem pt FIV.iti dau PM.
gabyv spune:
Alex, ma bucur ca de data asta a fost cum ai vrut (nu prea ma pricep la infectii, dar poate chiar era contaminata de lab) data viit sa vii cu vesti bune
Ah, si ca deobicei, ai inteles ce voiam sa zic.
Miha, cred ca exista o balanta acolo-undeva si o sa ai si sarcini duse cu bine pana la capat.
Velvet eu as incerca si o IA inainte de FIV, dar tu stii mai bine
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lady_c multumesc fetelor pt raspunsuri. gabyv, ai fost chiar rautacioasa cu raspunsul tau |
Scuze!
Departe de mine de a fi rautacioasa, daca as fi vrut sa fiu, l-as fi nominalizat. Am vrut sa fie mai mult "asa nu, pune-l repede pe drumul cel bun"
Daca o sa mai vii pe aici, o sa vezi ca dese ori imi spun parerea despre anumite lucruri, cam.... brusc!
Sunt colerica, recunosc!!!
Plus ca acum hormonii imi cam joaca feste, mai ceva ca la insarcinate.
Oricum banuiesc ca tu si sotul tau, sunteti abia la inceput de drum si imi place sa sper, ca daca v-ati confrunta cu probleme de infertilitate (ceea ce nu doresc la nimeni!) el ar vedea altfel problema.
Nu ne zici mai multe despre tine?
velvet spune:
gaby daca fac IA as vrea la un dr bun.si atunci cu totul m-ar duce 1000 de euro.nu se merita.mai asteptam.
miha_23 spune:
buna fete,
Nu stiam ca berea omoara spermatozoizi, ms de informatie Velvet.
Cine se mai testeaza?
Eu sunt abia in z5 a cm.
Sunt in luna dupa HSG, mi-am luat si pressed, poate acum reusim.
Maine ridic si rezultatul la analizele de ziua 3, am impresia ca au luat o hormonii razna.
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna
velvet spune:
mult succes,miha!
si eu am sperat in primele 3 luni dupa HSG,da atunci nu stiam problema...
ramayanaa spune:
buna fetele
am avut un weekend linistit, de singuratate in 2 , minunat si foarte odihnitor
am terminat si cu stimularea, acum astept eco de miercuri sa vedem ce am produs luna asta, Gaby tu mergi maine, sa ne spui cum stai...luna asta pana acum zero efecte secundare, nici macar celebra durere de cap din ziua a 4-a (celebra la mine adica, o am mereu, indiferent daca stimulez sau nu)
am vazut astazi o fetita asa de frumusica, o micuta indiana de vreo 2 anisori, poate inca neimpliniti, dar asa frumos vorbea engleza: "Daddy look!!! Tedy!!!" si Daddy vroia sa ii faca poze cu Tedy si ea zicea "no Daddy, no" si fugea si radea...o scumpete
va doresc o saptamana usoara, nu ma dati disparuta, dar pt mine urmeaza 2 saptamani de cosmar la servici, cu program extrem de lung in fiecare zi....