Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 17
ramayanaa spune:
buna dimineata fetelor mai la pranz asa...
vad ca tot ati scris de spermograme...90% forme normale...nu exista asa ceva, am avut si eu una cu asa rezultat facuta in ro la un laborator oarecare si cand am aratat-o aici medicilor mi-au zis ca nu exista asa ceva...ganditi-va ca dupa normele de azi, e considerata normala cu forme normale peste 3%...peste 4% era pana acum vreo 2 ani recunoscut de nu stiu ce organizatie de specialitate (WHO parca se numeste)...
iar cu ovulatia prezenta sau nu in cicluri scurte sau lungi, eu nu cred ca e o regula generala...si la cicluri de 28-29 de zile s-a intamplat sa nu am ovulatie, asa cum s-a intamplat si la ciclu de 24 de zile sa am, dovedita ecografic ...
offf, e o lupta crancena asta cu infertilitatea....insa cand aud alte fete ca trebuie sa faca sotii biopsii testiculare sa caute cate un amarat de spermatozoid pt fiv...e greu, dar daca la un recoltat fac barbatii figuri, ce ar zice atunci la asa ceva? al meu nu s-a opus niciodata la recoltari si controale medicale (ecografice si analize de sange, plus control local, etc)...dar multumim lui Dumnezeu ca macar el sta bine, ca biopsii sau ale minuni nu ar fi de acord sa faca
gabyv spune:
Rama, ai fost la eco? Eu ma duc luni, adica sper.
Da pai bine ca fetele se pot cracana pe la toti dr si sa faca injectii in burta, iar ei nu vor sa isi faca un "mic masaj cu terminare in burcan intr-o camera la un laborator" mi-ar fi rusine cu un asemenea barbat!
ramayanaa spune:
numai miercuri ma duc, in ziua 10...la mine e stimulare f usoara, cu jumate de clomifen, nu are ce doza sa imi modifice, ca e doza minima si odata inceputa nu se modifica, ca oricum numai 5 zile iau...sper sa reactionez la doza asa mica, ma simt f bine, nu am efecte adverse cum aveam cand luam cate una intreaga...sper din suflet sa se nimereasca inseminarea sambata viitoare, deja imi imaginez ce frumoasa ne va fi ziua...daca e vineri sau luni dupa...e aiurea rau ca sunt tare incurcata cu lucrul asta...
despre "masajul cu terminare la borcanel"...la noi la doc e o camera speciala pt asa ceva, cu filme potrivite , mi-a povestit sotulica, a fost curios sa vada...si noi am putea face recoltarea acasa, ca imi ia 10 minute pana la doc, dar nu ne-am pus problema niciodata...mai bine sa nu afle el ca se poate si asa...
Ana178081 spune:
Velvet cred k puteti incepe sa sperati la o minune!
Gaby eu stiu de colega asta a mea ca a facut monitorizari si avea ovulatie.Intre timp a divortat si cu toate astea ea tot isi doreste un copil....cu cine s-o nimeri
Lady_c nu stiu ce sa zic de sotul tau,ar trebui sa inteleaga situatia si sa mearga la recoltare la laborator.sau poate reusiti sa veniti in Buc si sa gasiti un loc mai ferit de ochii lumii(aproape de laborator) si sa recolteze undeva in masina,toaleta unei cafenele,etc
Offf barbatii astia,al meu nu a comentat niciodata de recoltare,ba chiar ultimele dati mergea singur la laborator si recolta el acolo
Unde mai pui ca a trebuit sa-l consulte 3medici jos,iar ultimul sa-l si opereze(varicocel) ca sa putem face
Va pup si spor la ca sa iasa
de 24saptamani
MeAlex spune:
Fetelor, am facut beta azi, e <0.1 si e prima data cand nu ma necajesc din cauza rezultatului. Tinand cont de infectia pe care o am, e foarte bine asa.
Hai sa avem spor toamna asta!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
Ana avem ceva mai multi spermatozoizi buni,dar formele normale sunt tot in procent mic.de aici nr mic de sperm buni.dar...nu se stie niciodata.
Alex Doamne ajuta!toamna se numara puii...
lary74 spune:
Buna fetele!
MeAlex sa treca infectia si si sa nu mai apara nimic in neregula pe acolo never-never iar urmatorul beta sa fie super pozitiv.Doamne ajuta!Cu siguranta meritii un copilas sanatos si frumos si DD te va ajuta sa-l ai!
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, am facut beta azi, e <0.1 si e prima data cand nu ma necajesc din cauza rezultatului. Tinand cont de infectia pe care o am, e foarte bine asa. Hai sa avem spor toamna asta! Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
MeAlex spune:
Velvet, Lary, multumesc mult! Doamne ajuta!
Lady, eu sunt de aceeasi parere au Gaby. Si sotul meu mi-a zis dupa o spermocultura ca a fost o experienta umilitoare...a regretat si faptul ca a gandit asta...I-am zis ca eu nici macar nu ma gandesc la asta cand merg la doctor..merg cu speranta ca voi fi mai aproape cu un pas de visul nostru...oare mie imi place sa merg la ginecolog, la consult cu tot felul de instrumente, la ecografie cu sonda, facuta de medici femei sau barbati, la recoltat de secretie, etc? Am concluzionat ca suntem amandoi responsabili si luptam impreuna pentru a avea un copil si atunci facem orice pentru asta. La sotul meu a fost o reactie de moment la prima spermocultura, cum am avut si noi la prima vizita la ginecolog (eu cel putin, tremuram si transpiram la greu si cand am coborat de pe masa ginecologica pe scarita de la baza ei, am uitat ca sunt trepte si am cazut gramada peste doctor...un doctor dragut si la vreo 45 de ani...). De atunci nu a mai spus niciodata nimic, si de multe ori imi spune ca regreta ca a fost prost si mi-a zis asa ceva...
De acord cu Velvet, spermograma trebuie facuta de catre un embriolog.
Gaby este o persoana directa si ti-a spus ce ar simti ea in situatia asta. Probabil ca si alte fete au gandit ceva, fiind de acord sau nu cu tine. De fapt, despre fiecare postare avem o parere, nu? Doar ca nu o scriem mereu.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)