Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Laima spune:
Pe modelul una calda una rece, am "albus" pentru prima data in mult timp Dar mi-au venit si rezultatele la secretie si am Candida plus Streptococcus agalactiae (grup B)
E prima data cand vad lucruri neplacute la analiza asta. pana ajung la medic (abia pe 18 se intoarce de la un congres)imi spune cineva daca e cazul sa ma ingrijorez rau ?
Celule epiteliale poligonale = Frecvente
Celule epiteliale rotunde = Rare
Leucocite = Relativ frecvente
Hematii = Absente
Levuri = Relativ frecvente
Inmugurite = Prezente
Hife, pseudohife = Prezente
Trichomonas vaginalis = Absent
Flora microbiana
Rari coci Gram pozitivi izolati, in perechi si lanturi scurte.
Frecventi cocobacili si bacili Gram negativi.
“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.” Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest
mrenescu spune:
Neata fetele,
eu astept uratii pe duminica luni, cam asa. Desi am prins ovulatia luna asta nu prea imi fac mari sperante fiindca deja am semnele ca vine invazia ( ma dor sanii). Asa ca astept cuminte sa-mi vina si poate-poate luna viitoare.
Va tzuc si sa visam cu ochii deschisi la minunile noastre. Trebuie sa apara ele...
PS.Alex, mama lor de spitale. Oare cand se va termina cu dusul la spital pentru una si intorsul cu alta???
MeAlex spune:
Mrenescu, mda, si inca spital privat...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
xdidi spune:
salutare fetelor,
la statuia lui alex ma bag si eu
iar la situatia cu infectia pe care se presupune ca ai luat-o din medlife deja ma ia cu frisoane, eu am o problema cu infectiile genitale , n-am avut niciodata si tot timpul cand ma ustura ceva sau ma doare ma gandesc daca am luat ceva de la wc-ul ala...deci putin paranoica, ins ain spitalele private aveam incredere, de asta m-am operat de 2 ori la unul din ele...offf inseamna ca am avut noroc ca n-am luat ceva...
cat despre mine ce sa va mai zic , sunt putin confuza, sanii mei sunt in continuare mariti si putin tari si am avut 2 ciluri de cand sunt asa, nu ma dor , sunt doar mais ensibili, nu au forme ciudate, noduli nu simt...habar n-am dc sunt asa...trebuie sa merg si la o eco insa pana in oct la sfarsit n-am nici o sansa.
in rest zic eu ca sunt ok, atat timp cat nu merg la ginecolog sa-mi zica ca cine stie ce mi-a mai crescut sunt sanatoasa
va puuup si imi pare rau ca nu mai am timp sa intru si savurez o cafea rece cu voi
rucs spune:
Alex, eu zic sa repeti analiza pentru Klebsiella. Multe probe se contamineaza in laborator, in timpul analizarii probei. Si mie mi-a iesit asa ceva in col si cand mi-am repetat la alte laboratoare nu mi-a mai iesit.Aceasta analiza este foarte sensibila si foarte usor de contaminat. Trebuie repetata neaparat. Sunt sigura ca nu este nimic, mai ales ca este o forma rezistenta, specifica celor din laboratoare. Succes.
MeAlex spune:
Rucs, am fost ieri sa imi recolteze iar la Medlife, prima analiza fusese facuta la Synevo, nu mai stiu daca am mai scris. Vedem ce iese. E interesant ce zici, ca poate proba e contaminata din laborator, si de fapt sa nu fie germene rezistent de spital, ci de laborator.
Io zic sa lasati statuia si sa imi faceti rost de un rezultat la analiza de secretie curat ca lacrima...si puteti sa bagati si un test pozitiv de sarcina p-acolo
mimi32 spune:
Buna, tuturor fetelor!
MeAlex si eu am avut Klebsiella. Pentru noi a fost mare chin, ca doctorita la care mergeam in perioada respectiva imi facea analiza doar pentru candida, fara microbiologie si bineinteles ca nu a iesit decat candida tot timpul asta, si noi aveam niste simptome super naspa. Si tot timpul ziceam ca mai e si altceva. A iesit pana la urma la analize cand am schimbat doctorita. Nu vreau sa te stresez dar la noi nu a trecut din prima. Pe langa antibiotice am luat si ovule cu antibiotic.
Eu am luat-o din spital. Mi-am facut 2 instilatii acolo (mare prostie de altfel), dar asta se intampla in 2010, si simptome am avut imediat dar pana sa descopar ca e Klebsiella a durat 5 luni ca nu a fost in stare doctorita mea sa-mi faca o banala de analiza.
Eventual poti sa mai repeti analiza, ca sa fii sigura. Nu ai nici un simptom? Pe noi ne deranja cand faceam ceva, la modul ca ne ardea parca ceva si ne inroseam foarte tare, apoi daca nu faceam nimic nu aveam nici un simptom.
Sa te faci bine cat mai repede!
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox
mimi32 spune:
A, inca ceva. Mie cand mi-a iesit, am facut la un laborator cu care lucra cabinetul respectiv, dar apoi dupa 2 tratamente am refacut la Synevo de 2 ori si nu a mai iesit. La Synevo am insistat cand mi s-a dus proba, ce-i drept am si o prietena acolo, care m-a invatat sa cer sa fie atenti cand fac analiza sa insiste pe acest microb.
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
MeAlex spune:
Mimi, am repetat analiza, astept rezultatul. Nu simtim nimic, iar histeroscopia (de unde cred ca as fi luat), a fost in mai-iunie, nu mai stiu exact. Sper sa fie contaminare de laborator, totusi. Ma gandisem sa le zic si eu ce mi-a iesit la celalalt laborator, dar am zis ca e mai bine sa nu le dau indicii totusi...
mimi32 spune:
Atunci avand in vedere ca nu aveti simptome, poate nu e totusi nimic. Sa va iasa bine analiza si sa fie loc de lucruri frumoase !