Asp. optimiste >20ani(806)Felicitari tanamera!!!
Raspunsuri - Pagina 12
gabyv spune:
"pentru cele sensibile"
Alex, pai ce sa faca si porumbeii...si ei animalutze...macar nu fac bilutze de nisip pe hol, ca motanul meu
Apropo: Am in fata balconului un fel de brad, unde isi aveau cuibul 2 porumbei. Au venit cotofanele, s-au batut si le-au furat cuibul. Porumbii sunt prin gradina, nu au plecat, numai nu stiu unde au cuibul. Apoi au venit ciorile sa le manance pui de cotzo, dar aparent nu au reusit! Nu stiam ca sunt asa de bataioase cotofanele...plus ca sunt asa frumoase cu alb si negru
Ciorile inca mai croncane de pe blocul din fata, iar cotofanele huruie si ele cum le aud. Iti imaginezi motanul ce distractie pe el, ca maraie si el...ce mai circ!
emilia.m spune:
MeAlex
Monique eu as zice sa faci in seara asta Brevactid si program artistic si azi si maine.
Miki, multumesc inca o data pt Medyn. Ai plecat asa repede ca nu am mai apucat sa iti arat eco. Sa stai la un suc data viitoare.
9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Ana178081 spune:
Si eu sunt de acord cu statuia,caci datorita sfaturilor lui MeAlex eu am ramas gravida
chiar sunt curioasa,ia sa vedem cate fete au ramas gravide datorita ei??
miky82 spune:
Gaby imi pare rau ca esti si tu o mini mutanta, ma bucur ca te-a linistit Alex.
Emilia promit ca data viitoare o sa stau mai mult, si asa mi s-a parut ca a trecut timpul repede, multumesc si eu pentru tot!
Dana, Ana
Moni stiiiii tu, un flu-flu , vin rosu, biciul si pe cai
pe toate fara exceptie.
flory_blanca spune:
Eu maine astept CM.
Noi am decis sa mai amanam planul bb. Dr mea intra in concediu de crestere copil pana in noiembrie asa ca nu mai am la cine sa ma duc sa ma indrume ce investigatii sau tratamente sa fac in continuare. La alt medic nu ma duc ca nu am incredere, asa ca ne punem pe repaos o perioada. Poate ca e mai bine asa, ne mai facem si alte planuri ca nu stiu ...am senzatia ca am devenit obositoare pt cei din jurul meu. Vorbesc numai despre asta, sunt tot cu teste de sarcina in poseta, sotului meu deja i se pare ca exagerez. Asa ca poate era momentul pt o pauza si in timpul asta regandim planul de bataie si pe cand revine dr o sa fim si noi cu forte proaspete.
Va pup pe toate si va astept numai cu vesti bune.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
tanamera spune:
Flory Blanca si la noi asta era ultima luna de incercari, si uite ca s-a intamplat minunea, si la fel de tare m-am agitat, ca si lunile trecute. Asa ca maine poate nu mai apare CM.
Mony esti in focuri, iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Ramaayanaa cum esti?
Kmy pana la urma ti-ai scos steriletul?
Pup fetele!
Laima spune:
Neata!!!!
Vin si eu cu spuma pufoasa de lapte pentru cafea
“GWENDOLEN, If you are not too long, I will wait here for you all my life.” Oscar Wilde, The Importance of Being Earnest
ancadragoman spune:
Neata
Am venit la cafea !!
Si va las cateva pozici sa va delectati la cafea http://family.webshots.com/album/583357363bFrieb
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!