Clubul "babelor" FIV-oase 57
Raspunsuri - Pagina 3
adrianaady spune:
O sa merg presupun in prima saptamina cand revine doctorita, dupa 17 sept, nu am o zi anume. Asa ca imi poti spune cand ajungi tu in Buc, si atunci vin si eu 
alina_alba spune:
Hi, hi, eu si cu Smaick merge impreuna miercuri. Poate poti si tu atunci. Ne gandeam noi ca luni si marti sigur va fi nebunie acolo, mai ales ca dr revine dupa concediu. Cred ca o asteapta ditamai cardul. Miercuri ne gandeam ca s-ar putea sa fie mai lejereanu'. Ar fi fain sa ne vedem acolo, la coada, sa ne masuram si comparam burdihanurile. 
gabriela_tutuianu spune:
aristica eu am inceput dosarul pt promed , insa se pare ca nu e final . astept sa imi povesteasca samira macar pe pm niste detalii .
elly_me spune:
Salutare fetele...
se pare ca sunteti fff obosite ... de prea multa vorbareala ![]()
![]()
Azi de dim. ma minunam cat am stat la palavre.. de la 12.30 .. pana la 17 ....
Cred ca daca am sta 3 zile impreuna .. tot am mai avea ce sa povestim ...

Asa ca sper sa avem o toamna bogata cu multi bobocei ...

Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Neatza fetele!
Gata am revenit si eu din mini vacanta la mare, a fost foarte frumos, m-am balacit mult mai ales ca au fost si valuri mari, m-am cam prajit ca am uitat sa ma dau cu crema de protectie, acum de abia dorm pe spate ![]()
Velvet bine ai venit!
Elly sa inteleg ca esti in focuri, bafta multa!
Alex la multi ani !
Ady felicitari pentru fetite!
Imi pare rau ca nu am fost si eu la intalneala, dar data viitoare nu mai ratez. 
toate fetele.
velvet spune:
fete 
micky,bine v-am gasit si multumesc
ma bucur ca a fost bine la mare!
va doresc o zi frumoasa tuturor!