Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

puiutz, asa mi-e dor sa stau si eu acasa cu sebi...si sa fac ce povestesti tu..

numai ca eu mucesc pana la 7 seara si plec in delegatii cam 8 zile pe luna..e nasol si mi-e dor de puiul meu care creste si eu nu-l vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, dar ce a intervenit de nu mai mergeti la mi?

Haideti fetelor, capul sus, ca stiti voi, pana la urma se rezolva toate, incet incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Lala ce program nasol ai si tu Cred ca iti e tare greu

Dar chiar ca e liniste pe aici... hai doamnelor lasati rufele si poftiti la o vorba. Eu stau cu picioarele in sus pe canapea, imi tot fac curaj sa calc
Lui Paul ii e lene sa imi scoata masa ....ne uitam la un film pana la urma

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, faci foarte bine :))
Eu mananc unt cu gem. ma dor mainile si spatele de cat i-am carat pe astia mici zilele astea (maicamea sta la 4..din 4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, daaaa..si eu resimt lipsa unei prietene de suflet asa, ca in adolescenta...iar de un an de zile asa totul mi se pare din ce in ce mai greu..si mi-e f. greu sa iau niste decizii si..as avea nevoie de cineva..dar n-am..
si ii invidiez pe cei credinciosi cu adevarat care gasesc sprijin in biserica...nici acolo nu ma regasesc..
iar pe un forum public nu poti discuta chiar orice, e o forma de socializare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana larisa doarme? bine faci...

copilul meu se culca numa la 11, de ma adoarme el pe mine ma pun in pat sa ii zic povesti si adorm imediat

noi am fost la cumparaturi si azi mi-am cumparat o rochita frumoasa si niste pantofi rosii cu toc inalt , inalt abia astept sa le port...desi mai trebuie sa mai fac niste abdomene inainte, altfel intra colegii la banuieli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu iar am racit. Iar am luat virus de la Raul...parca sunt copil mic, fara pic de imunitate. Ce-o fi cu organismul meu?
Sunt terminata, dupa ce ca nu am dormit toata noaptea, ca mucii lui Raul s-au hotarat brusc sa se transforme peste noapte in bronsiolita, ma dor toate oasele, toata carnea de pe mine si azi mi-a venit si ciclul, asa ca sunt in ultimul hal...si Raul, cu toate ca de abia respira , nu sta locului o clipa, sare, fuge, nu tace, trage de mine sa ne jucam, sa sarim, etc...macar ma bucur ca nu e pleostit ca mine.
Si mai am o veste buna, ca bronsiolita lui Raul nu se transforma in astm bronsic( mi-era teama de asta), pt ca nu e pe fond alergic, conform analizelor. E doar o slabiciune a organismului lui, care se va corecta pana la 5 ani. Sper!!! Ca m-a terminat, tot a2a lui raceala se transforma in bronsiolita...Chiar ma gandeam azi, daca sa-l mai duc sau nu la cresa, dar are si Cosmin dreptatea lui, efectiv toti copii pe care ii cunoastem, mai putin Matei, merg la cresa sau la gradi, si e inevitabil culegerea virusilor.
Sunt in pat, astept sa-l adoarma Cosmin pe Raul, sa ma pot culca si eu.
Va pup, noapte buna.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mai am o intrebare din aia "grea". Nu stiu ce nr sa-i iau lui Raul la papuceii de toamna, iarna...
Acum poarta 23 la papuci. Daca ii iau 23, luna viitoare ii tb altii 24, banuiesc. Dar daca ii iau acum 24 nu pot sa-i iau asa subtirei sa-i poarte si acum. Inca mai iese in sandalute, dar nu mai pot sa-l las mult cu ele, si are o pereche de bascheti 23. No, ce sa fac? Voi cum le luati incaltamintea toamna-iarna?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

paula recomand 24, dar sa fii cu raul cand ii cumperi, chiar daca ii sunt putin mari, daca au calapod bun, copilul poate merge fara probleme cu ei....

sanatate multa poate tre sa faci si tu un tratament de imunitate, esti ca si sotul meu

sanatate si la micul titirez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fete!

Haideti la cafea. Praslea e matinal, asa ca la 7 juma mereu sunt treaza. Si-a reglat programul de somn, de la 21:30 seara la 7 juma dimi. Si 2 ore la amiaza. Nu-i rau deloc :)

Paula, sanatate si tie si lui Raul! Si noi cred ca racim, v e cu nasul infundat si fornait de 2 zile, eu tusesc un pic. Sper sa putem fenta raceala.

Hai fete ca vine toamna... Cu bune si cu rele :) Io ma bucur de ea, ca vara e prea cald, iarna prea frig. Plus de asta, astept sa cada frunzele, ca am in fata magazinului niste copaci care imi incurca vizibilitatea spre magazin :)))

In rest noi suntem bine, cu iedutz frumos si poznas. Si linistit. Am fost ieri la o mamica cu un copil mai mic decat v cu 2 luni. Alerga copilul de numa, in casa, afara, de io stateam cu inima in gat sa nu pice. Se juca in parc singur, se dadea pe tobogan singur. Vlad nu merge nici la nisip fara mine, tot cu mine de mana e... E foarte timid. Pende o parte e dezavantaj ca stam la casa. Timp de 2 sapt, ibainte de a deschide magazinul, a stat mai mult cu soacra-mea ( eu veneam doar la amiaza sa il culc). Si au stat tot in casa, curte, la nisip, la apa. S/a distrat bine, dar au stat tot aici, tot singuri. Si dupa 2 sapt la fel, deja se rusina maxim de orice intra in curte, vroia sa intre in casa, sa scape de strain. Acuma il duc zilnic in oras, in parc, ca incet sa revina la lumea civilizata :)

No , fug, ca iedul nu mai are stare. Va pup!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput