Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Rody multumesc pentru raspuns.
Mycya woow asta da surpriza, deci va inmultiti. Felicitari!Doamne Doamne sa aiba grija de voi.
Bumble imi pare rau prin ce treci, dar sunt convinsa ca le faci fata cu brio tuturor bocancilor din freza, ba chiar curand vad un recull major.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, noroc cu otilia ca m-a luminat cu f5 , felicitari

bumblebee, stiu cum te simti si te inteleg tare bine . eu mai am alta problema pe cap inafara de neacomodarea Isei de la gradi: cateva zile va spuneam ca am lucrat in alta parte a firmei eu si Florin. ei bine, Florin a ramas acolo si nu ma mai incadrez deloc la program, plus ca brusc ma simt.. straina intre barfitoarele astea de colege. ba mai vine seful si face si mistocareala catre F: esti bine? cu dragostea cum stai? mai ai timp de sex? dar de sala? si pe mine ma intreaba daca-mi prinde bine pauza de Florin , exact frecatul de nervi ce-mi lipsea! dar ce vroiam eu sa-ti spun e exact ce i-am povestit Mariei saptamana trecuta: ca le fiecare suparare ne mor mult prea multi neuroni dintre cei care ne ajuta sa ne rezolvam problemele, sa gasim solutii, sa fim fericiti. si cand cineva o bombardeaza cu vesti rele, ea sa le blocheze gandindu-se la lucruri frumoase. drept pentru care de o saptamana incoace ne innebuneste: ce zi frumoasa!! wow, ce luna mare!! ce bine ne-am simtit azi!! ce familie frumoasa suntem!! in tot negativismul meu, parca ma enerveaza s-o vad ca incearca sa ma scoata din starea asta . asa ca, draga bumble, hai sa ne inmultim iar neuronii, ca avem atatea motive si sa fim fericiti

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata , hai la

nu stiu ce ma trezesc cu noaptea-n cap, daca oricum mor de somn, dar la 7 fix, hopa sus

mycya felicitari!!!!! sincer, nici mie nu mi se pare doar de 5 saptamani, la cum sta acolo intr-o parte nu ai avut nici un simptom?

Bumbleeblee imi pare rau ca treci printr-o perioada grea, si chestia cu serviciul nu imbunatateste situatia soacra mea a lucrat in ceva similar, din ce descriai tu, si la fel, era foarte stresata, desi ea s-a impus si nu ii permitea sefului nici un comentariu...dar cu ceilalti angajati cam la fel se purta! te-ai mai uitat dupa alt job? sau bb2? te iubita si sper sa iti revina zambetul pe buze, mamica zen

otilia ca de obicei, ne dai sfaturi bune si ne spui lucruri frumoase! asa mult imi place de tine, esti o femeie si o mamica extraordinara! in ciuda greutatilor, se pare ca ai gasit un echilibru!! si ai 3 fete minunate

Ochidut ce imi place de tine cand esti vorbareata hai mai fetelor, faceti si voi un MI4 mai aproape, sa vin si eu la povesti MI1 a fost, dar eu am ajuns dupa ce ati plecat voi

apropos, fetele din Bucuresti, cand ne mai vedem in parc?

Crispro bine ca ati inceput, succes mult

Rodi imi pare rau ca ai dilemele astea cu gradinita izei si ca v-a separat seful, crezi ca nu mai aveti cum sa lucrati in acelasi loc?

Cris sarcina usoara in continuare e o frumoasa Natalia si pare ca are o copilarie de poveste la tara!! ce imi place cand ii da un pupic la peste, cand pozeaza ca un adevarat manechin si ca are multi verisori! sunteti o familie minunata, felicitari

Oana bravo pentru bona noua! Matei cum e cu ea? se inteleg bine? distractie maxima pe Marius

ma duc sa fac o cafea sa ma pregatesc de munca... sa aveti o zi frumoasa, sa fiti vesele si sa zambiti des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!
dau un pahar de lapte caldut ca la noi tare frig mai e , zici ca e iarna si nu toamna .

Nela, Racusor, ROdy, Bumblee va multumesc mult

Racusor simptomele au inceput de acu 2 saptamani , exact cum au inceput si la sarcina cu Andra.
sa am mai mult este exclus ( zic eu ) contact sexual nu mai avusesem de pe la jumatea lunii Iunie pana pe 16 August cand am revenit in Germania, intre timp am avut 2 turi de CM
la inceputul lunii iulie imi intarziase 2 zile si testele iesisera toate negative, am dat vina pe tratamentul pentru candida si pe schimbarea climei iar dupa 2 zile revenisera in forta . in luna august a venit la data normala si chiar ma tinut cu o zi in plus si mai puternic ca alta data, deci peste sarcina sa imi fi venit nu cred.
peste sarcina de vine am inteles ca e in cantitate mult mai mica culoarea difera putin si tine si mai putin timp .

Alina si eu ma mir de cum sta acolo pe o parte si precizez iar , e numai dimineata asa, de cum ma ridic din pat nu se mai vede nimic, bine...eu simt ca e putin tare daca pun mana dar ma refer ca burta burta nu se vede.

acum sunt putin ingandurata ca imi arata catarul cu 1 kg jumate in plus nu inteleg de ce ca eu nu mananc mult si nici prost, la sala am mers aproape in fiecare zi si nu fac numai cate 30 de min de sport...ba uneori si exagerez si uit sa mai plec
sora zice ca o fi masa musculara dar intr-un interval asa scurt (2 sapt) sa fie diferenta asta??

Ochidut nu o pot duce la gradi cu program scurt, am fost acum 2 saptamani si mi-au spus ca in luna ianuarie este ziua portilor deschise la toate gradinitele , si atunci vom avea permisiunea de a le vizita pe toate dupa care ne vor anunta ei cand putem merge sa o inregistram la cea preferata, asadar pana in luna febr sa zic asa nu pot face nimic.
am auzit ca pentru copiii ce nu stiu deloc limba au ore speciale de integrare si ca nu ar fi o problema de acomodare din punctul asta de vedere...eu sper sa fie asa si sa ii si placa mult ca asta conteaza mai mult decat orice.

gata cu povestile, fug sa termin salata beof de facut ca nu mai ajung si la sala de o lungesc atata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Mycya: felctari si sarcina usoara!!sa vina bebe cu sanatate si noroc!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Azi va ofer o cu ceai verde ca tocmai am citit aseara ca el contine L-theanina care reduce stresul si stimuleaza producerea de unde alfa. Adica ne relaxeaza dar ne sporeste atentia, si mai scade si pofta de dulciuri. Eu zic ca e numai bun.

Racusor, baby, as vreau eu sa fiu zana buna pe fiecare zi dar si eu ma enervez, si eu tip la ele, si eu ma simt vinovata ca nu imi ajunge timpul. Mai avem mult de lucrat la capitolul armonie si voie buna.
Bumble, draga de tine ce serviciu de cosmar ai. Dar chiar nu se gandeste ca daca va streseaza nu are avantaje ci din contra. Poate reusesti sa nu te mai consumi la atacurile verbale. Cat despre hoti, e trist unde s-a ajuns. Aproape toti cunoscutii mei au fost pagubiti, chiar si noi care doar perioade scurte venim. Poate reusiti sa recuperati ceva din paguba ca uneori duc la fier vechi sau sunt deja cunoscuti.

De cateva zile nu i-am mai dat Iuliei noaptea lapte. Se trezeste sa ceara, plange ca nu ii dau dar se potoleste dupa cateva minute. I-am zis ca e fetita mare si nu mai primeste noaptea. Azi noapte s-a trezit de doua ori. Acum i-a iesit si ultimul canin asa ca am zis ca nu mai are nevoie de consolarea tetinei. Ca ea statea mai toata noaptea cu tetina in gura, se mai fataia putin, mai sugea. Si aveam cam 3 treziri pe noapte la lactobar, plus o schimbare de scutec sau de toate hainele ca se cam culca pe burta si nu tine scutecul cat produce ea. Eu sper sa manance ziua mai bine si sa uite de lapte noaptea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Rodyka, cat de scumpa e Maria, draga de ea E o sensibila si o inimoasa fata asta a ta.

Bumblee sa stii ca m-am gandit ca de la serviciu e, cine stie poate gasesti altul...poate se iveste o oportunitate. Nu mi-a venit sa cred ca v-a spart casa, incredibil, astia fura tot mai......

Crispo, inca odata muuult succes, sa ai vanzare buna!! Cand te reacomodezi mai intra sa ne povestesti de V ce mai face.

Mai vroiam sa ii raspund cuiva dar nu mai stiu

Noi vrem sa ne reincepem programul. Eu sa fiu mai responsabila in casa (azi am calcat de dimineata, nici nu stiu daca le-am calcat bine ca asa imi era un somn), sa ma reapuc din nou sa mai gatesc cate ceva, sa slabim, poate sa mergem la sala, sa o duc din nou pe Larisa la niste cursuri (asta pana incepem gradinita, ca sa faca si ea ceva). cate vreau si eu

Am impresia ca vegetez zau, parca nu fac nimic, nici gospodareala, nici sport, nimic deosebit....imi pierd vremea. Si nu stiu de ce ma simt asa obosita dimineata, si azi i-am zis lui P ca mai astept putin si daca nu ma duc la analize, oi avea vreo lipsa ceva de vitamine, foer, calciu.....Desi dorm muuult, dimineata ma trezesc greu. Ma simt mereu amortita (asta de la lipsa de sport), ma doare capul...

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, daca te intereseaza tehnica vopsirii gardurilor, zi-mi si pot dezvolta

rodyka, slab de tot cu conservele anul asta . Sper sa fac zacusca si salata de muraturi, am facut zarzavat si pasta de rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fete dragi!

Imi pare rau sa citesc ca multe dintre voi aveti probleme si ca nu va simtiti prea bine :(((

Pe undeva, e normal ca odata cu venirea toamnei sa ne afecteze mai profund problemele de zi cu zi, unii chiar sufera usoare depresii la inceputul toamnei. Organismul trebuie sa se adapteze la schimbarile aduse de noul anotimp si de aici si puterea mai scazuta de a face fata solicitarilor exterioare (la servici, in familie, in societate). Traim un usor sentiment ca trece timpul si nu reusim sa facem mai nimic (ziua s-a scurtat considerabil) si ne simtim neputinciosi. Cand mai vin si necazuri, e si mai greu! Dar ne vom reveni! Suntem aici sa ne sprijinim una pe alta, sa ne impartasim grijile, supararile, frustrarile si asta ajuta mult! Pe mine una ma ajuta enorm, pentru ca nu am nici o prietena aproapiata! Singura mea prietena de suflet e plecata in SUA de ani de zile si relatia noastra din pacate s-a racit. De aceea nu stiu ce m-as face fara VOI!

Va imbratisez cu drag si sper din suflet sa vina zile bune cat mai repede! Sa reusiti sa depasiti perioadele de criza mai usor! Amintiti-va ca "ce nu te omoara, te face mai puternic!". E nevoie de credinta, curaj, rabdare si incredere ca situatia se va imbunatati! Si desigur, de efort pentru a face lucrurile sa mearga in directia dorita.

Cate un si o pentru fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mycya, FELICITARI! Vei fi mamica din nou! Fuguta la doctor!

Rody, cate s-au adunat la tine! Iti doresc mult noroc, putere si usurinta in a gasi solutia cea mai buna pentru Isa si pentru a depasi situatia neplacuta de la munca!

Bumble si eu te sfatuiesc sa mai cauti si alt job. Poate nu vei gasi chiar curand, e mai greu acum toamna poate, de aceea e bine sa te inarmezi cu rabdare, perseverenta si luciditate si sa nu renunti pana nu gasesti o varianta potrivita si avantajoasa pentru tine! E inuman comportamentul sefilor tai! Imi pare rau pentru necazul cu spargerea casei! Asta va mai lipsea acum... Te imbratisez strans!

Ooana, imi pare rau ca nu mai puteti veni la MI! Poate totusi se intampla o minune, poate se amana evenimentul de la Bucuresti

Paula nu si voi!!! Hai mai, de unde la inceput ne bucuram ca ne-am strans atat de multi, acum incep renuntarile . Sper din suflet sa puteti veni totusi.

Otilia ce bine ca ne mai scrii!

Ochidut fa-ti si tu analizele. Eu mi-am facut o parte (au iesit bine, mai putin IgE-ul, care a iesit mare din cauza rinitei mele alergice), o parte le aman pentru inceputul anului urmator, poate prind ceva gratuitati ca vad ca anul asta s-au epuizat fondurile (cel putin la Synevo, unde le fac eu).
Si lui Raducu i-au iesit bine analizele. Mai ramane sa-l conving si pe Dan sa mearga sa le faca, desi cred ca si el va astepta inceputul anului urmator...

Eu una abia astept primul meu MI! Sunt nerabdatoare sa vad cum va socializa Raducu cu ceilalti delfinasi!

In rest, la noi toate precum le stiti... sotul munceste de dimineata pana la 7 seara aproape, nu prea mai apucam sa facem nimic seara, sa iesim macar la o plimbare. Singura plimbare e la Real . Eu...cu gatitul, curatenia, joaca si plimbarile prin cartier cu Radu. Cam asa trece saptamana, in asteptarea week-end-ului, cand mai putem merge la plimbari prin oras, parc etc.

Mergi la inceput