Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 18
paula_m spune:
Oana, poti sa vii si cu noi, daca ajungem si noi...Doar ca nu stiu daca incapem, ca ar tb 2 scaune de masina si nu stiu daca incapi intre ei in spate, dar putem incerca.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
baby78 spune:
Mycya felicitari mamicooooo....Ce bine ai tinut secretul!!!!! In ce saptamana esti? Ce DPN ai?....Stii sexul?....
Otilia ca de obicei...jos palaria in fata ta...Esti un om deosebit care mereu ai stiut cum sa ne imbarbatezi si sa ne faci sa para totul atat de usor...Esti incredibila si iti multumesc pentru tot ceea ce scrii.
Cris2010 bafta la morfofetala...si sa ne tii la curent
Laurav-ati gandit la nume pentru strumf?...Ma gandesc ca mai ai 8 saptamani pana la marea intalnire si aveti ceva propuneri pentru nume,nu?
paula_m spune:
Vezi Iuliana, ce inseamna sa nu ai cont de FB? . Esti ultima ramasa fara, sa stii...
Deci, Bianca are cel mult 5 sapt de sarcina, desi nu o crede nimeni...
Cris, atata poate fi frumoasa SN ta. Mor de dragul ei...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
Mycya spune:
va si multumesc mult
Baby nu stiu ce DPN am...din ce am calculat eu pe internet ( nu am ajuns la doctor inca) ar fi pe 13 mai dar cine stie. am 5 saptamani si 2 zile dupa UM si fatul ar avea 3 sapt si 2 zile. poate pe sapt viitoare .
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Vezi Iuliana, ce inseamna sa nu ai cont de FB? . Esti ultima ramasa fara, sa stii... Deci, Bianca are cel mult 5 sapt de sarcina, desi nu o crede nimeni... |
ma crede Crispro si Cris 2010
Cris2010 spune:
Baby, ti-am admirat comorile. Tudor pare urias pe langa Mara.
Am emotii de pe acum cum va fi si la noi. Natali e foarte atrasa de bebelusi, si nici nu manifesta gelozia daca-i iau in brate... dar toate astea au fost pt scurt timp. Nu stiu cum va fi cu bebe full time.
Mamica Nataliei, 21+
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
ma crede Crispro si Cris 2010 |
si eu
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, poti sa vii si cu noi, daca ajungem si noi...Doar ca nu stiu daca incapem, ca ar tb 2 scaune de masina si nu stiu daca incapi intre ei in spate, dar putem incerca. Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit doi anisori!!! Poze petrecere 2 ani |
merci de oferta dar cred ca ar fi foarte...greu si inghesuit
bumblebee spune:
Mycya!!! Bravooo!! Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, cu multa sanatate!
Fete dragi, de la serviciu mi se trag toate, ma simt umilita si in fiecare zi merg ca la taiere.. Sedinte peste sedinte, bocanci in freza peste bocanci. In fiecare zi amenintari cu sanctiuni, imputari salariale .
Imi doresc sa ma pot detasa, sa ma pot bucura cum trebuie si cum merita de toate binecuvantarile, dupa ce ajung acasa, sa nu imi mai pese de nimic altceva decat de casa.
In rest, ne-au spart casa (nu apartamentul, casa construita la rosu) ne-au luat tot ce se putea lua, scule, generator, toate cablurile pregatite pentru instalatia electrica, ne-au usurat bine..
Trebuie sa ma detasez putin, o voi face, nu am voie sa stau asa, ciufulita, ca zau daca-mi sta bine si puiul mic trebuie sa vada mama zen, pe care o cunostea el.
Oana, eu sper totusi sa gasiti o modalitate, sa va ingramaditi.