URGENT!!! LUCA, 9 ani cu tumora cerebrala maligna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

am recitit mesajele voastre, ca simteam ca am uitat ceva.....Varsta e de vina...am uitat sa va spun ca am trecut pe prima pagina si codul SWIFT si BIC. Merci Gabby11 ca mi-ai amintit .

Sper sa revin maine cu ceva vesti poate un pic mai bune, poate Luca va dormi linistit...rugati Ingerasii sa-i vegheze somnul.

Va ,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Laura, nici nu mai stiu ce sa spun la asemenea vesti. Voi trimite si eu luni o suma pentru Luca.

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Laura ai luat leg cu cineva pt un blog?ma gandesc ca oamenii vor sa l vada pe Luca si sa i citeasca povestea inainte sa doneze si ar fi mai usor de distribuit un link cu blogul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna fetelor,
va multumesc pentru sprijin; si Gabby, nu cred ca parintii s-au gandit la un blog....nu prea mai au timp.
Roxanaz a fost cea care m-a ajutat sa gasesc Institutul din germania, ba chiar mi-a si indicat un dr de acolo; am trimis mail aceslui domn dr., apoi am trimis rezultatele de la CT si de la RMN si Rmn-ul in format electronic.....raspunsul primit de la acest dr. m-a cam speriat.....mi-a spus ca datorita pozitionarii tumorii, ei il asteapta pe micul pacient la operatie saptamana viitoare si sa nu amane operatia mai mult de 11 sept...ca viata pacientului este in pericol.

Pentru un moment am ezitat si sincer nu am vrut sa fw mail-ul primit de la dr. catre mama piticului...poate vroiam sa o menajez, sa nu vada asa ceva, dar intr-o secunda ne-am dat seama ca situatia e grava, mult mai grava decat credeam noi.
Tot in acel mail dr. mi-a spus ca parintii vor trebui sa faca un depozit de 45.000 euro, dar daca nu apar complicatii si nu va trebui sa faca radio/chimio, operatia poate fi doar 35.000 euro.
Dr. din Cluj care a zis ca-l opereaza e plecat pana in 10 sept din tara asa ca parintii cred ca asteapta sa vada cati bani vor aduna si vor hotari atunci ce vor face: il vor opera pe Luca in tara si vor face doar tratamentul de dupa operatie in afara sau il vor opera in strainatate... e greu sa depinda viata copilului tau de bani...e cumplit...

Va multumesc mult pentru ajutor si pentru cuvintele de incurajare; voi lista cateva mesaje si-i voi trimite mamei...sigur ii va prinde bine, sa vada ca atatea persoane necunoscute se gandesc la ea si la puiul ei.

Va ,
LauraMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Of Doamne, e al doilea copil din Cluj de care aud in ultima saptamana cu tumori Luni depun si eu niste bani. Daca Florian se baga sa il opereze eu cred ca pot merge linistiti pe mana lui, e un super medic. Nici nu pot sa ma gandesc cat poate fi de cumplit sa ii depinda viata doar de bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Laura, am trimis si eu un mic mic ajutor pe Paypal. Initiale DM.

As dori sa fac citeva sugestii: data fiind situatia urgenta, as pune URGENT! la titlu, ca sa observe mai multa lume cazul. Eventual cu sprijinul moderatorilor sa se puna un subiect si la discutii generale de atragerea atentiei. De asemenea as pune in primul post ce a zis doctorul din Germania, ca lumea sa isi dea seama cit de rapid trebuie facut totul.

Multa sanatate micutzului si putere parintilor!

Cred ca ei au atitea de facut acuma incit nu vor avea timp de blog, poate cineva sa ii ajute (eu nu le am cu internetul si pagini web , dar poate are cineva timp si cunostiintele necesare...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

http://www.flickr.com/photos/69163743@N03/7919181078/in/photostream/

Buna dimineata,
la acest link veti vedea doua poze cu Luca Legian; in prima poza e impreuna cu cel mai bun prieten al lui - Andrei, poza facuta in ianuarie a.c., iar in cea de-a doua poza apare doar Luca.

Voi posta mai jos si raspunsul la mail-ul pe care l-am trimis dr. in Germania: e in engleza, dar daca considerati necesar il voi traduce.

"PAT LEGIAN LUCA 9y

Dear Mrs.Laura,

thank you for providing me with the radiological results.

Although I did not see the original MRI so far,

I can say that you have to be prepared and should organize already now to come for surgery to Hannover next week,latest September 11.The important factor for urgent surgery is the obstructive(by the tumor) hydrocephalus,which cause increased intracranial pressure (vomiting,headache)wich could deteriorate and can gain life threatening character.

We would operate on this 9y old child with all our surgical experience,including neurophysiologiocal monitoring and mapping,which probably will not be available in Cluj…preop it is alwas a little difficult in children to predict the histological result.Some tumors can be resected totally and needs nothing more,however the majority need additional radiotherapy and/ or chemotherapy.

It remains also open,if the pat needs in addition to tumor resection a shunt operation to drain the CSF(liquor ) from the ventricle into the abdomen.

Hospital stay about 10-16 days.

The administration( e-mail pm.international@ini-hannover.de phone +4951127092157)

will ask for a deposit of 45 000€-in case of non complicated shorter course it could be less expensive finally(35 000€)

This would include all costs for treatment and hospital stay.

I am waiting for the CD

Pease start to prepare everything-time is running “against the patient”

Do not hesitate to call me also via my mobile +49 172 1008100.

Best regards

Prof. Dr. med. Rudolf Fahlbusch

Director Endocrine Neurosurgery and Intraoperative MRI

International Neuroscience Institute

Rudolf-Pichlmayr-Str. 4

30625 Hannover

Germany

Phone +49 (0)511 27092828

Fax + 49 (0)511 27092987

mailto: fahlbusch@ini-hannover.de

Aschiutza, multumesc pentru ajuor si tuturor fetelor pentru sugestii.

Vreau sa rog fetele care doneaza pentru Luca sa-mi trimita Pm cu numele complet, sa pot face confirmarea; deoarece aceste conturi sunt folosite de toti prietenii parintilor, am nevoie de numele complet, eventual suma; e mai usor sa-l rog pe tatal lui Luca sa verifice daca au intrat bani de la Pop Maria, decat sa verifice intrarile de la P. M. Sper ca e ok asa, vreau sa pot confirma cat mai repede sumele.

Va multumesc mult pentru ajutor.

Mama lui Luca imi spunea ca a auzit ca la acest Institut din Germania, in special la acest dr. de fapt operatia o fac dr. rezidenti; daca este cineva care a fost operat de acest dr. si ma poate ajuta cu informatii, va rog sa-mi scrieti.

Va multumesc si va .

Laura
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Laura, m-am uitat un pic pe pagina de internet a International Neuroscience Institute . Aici sta un pic despre costuri http://www.ini-hannover.de/de/kosten.html. Ceea ce e de remarcat este ca aceasta clinica e privata, deci costurile s-ar putea sa fie mai mari decit la stat.

Banuiesc ca apgina asta e cunoscuta http://dansantimbreanu.wordpress.com/rudolf-fahlbusch-un-profesor-neurochirurg-recunoscut/ . Poate pot da cei de acolo informatii despre cine a operat?

Hannover este renumita pt scoala de medicina de acolo, exista cumva si un spital de stat care sa faca acolo operatii de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Aschiutza multumesc pentru informatii; parintii acum sunt inca in faza de "sortare" informatii, de aceea tot ce e legat de aceasta Clinica si acest dr. e binevenit; vreau sa fac eu o selectie si apoi sa-i trimit mamei sa studieze si ea...trebuie sa o ajut intr-un fel.
Va multumesc ca ma ajutati sa ajut.

Laura
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octaviaavram spune:

eu nu cred ca asemenea cazuri grave se dau in germania pe mana rezidentilor....e posibil si credibil sa asiste si ei la operatie,dar eu cred ca operatiile acolo sunt facute de doctori cu experienta.......

....am remarcat raspunsul civilizat si amabil pe care l-au trimis.....partea neplacuta e ca ei sunt foarte amabili pana la....... costuri......nu putem sa nu remarcam ca acel depozit de 45.000 euro e greu de realizat pana si de un cetatean german

...sa speram ca se vor aduna banii necesari pt acest copil superb!!!

Mergi la inceput