Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Ioanaeu il am ca medic pe dr Anca Florin Alexandru

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Ardna, scuze, am crezut ca te referi la medic hematolog. Stiu ca Anca are experienta cu gravidute cu trombo, daca nu te simti linistita ai putea intreba si un hematolog

13+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Cris, imi pare tare rau ca treceti prin asemenea momente

Alina lui Matei si 19+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

cris... fara cuvinte

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Ioanatocmai ca stiu ca e specializat in gravidutse cu trombo stau cat de cat linistita...nici sa ma intsep zilnic nu prea mi-ar conveni.Tu zici ca inca nu faci Clexane, nu? N-ai vrfea sa te vada si Anca? poate va considera ca nu ai nevoie..

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Ardna, multam de sugestie.
Eu am consultat mai multi hematologi, se pare ca tratam. cu clexane ar fi mai mult de preventie si pt linistea mea as prefera sa fac - cu atat mai mult cu cat aspirina stiu ca nu e indicata in ultimul trimestru, deci atunci as ramane fara, iar sarcina am obtinut-o greu.
Saptamana viitoare sunt programata la un alt medic ginecolog specializat de asemenea pe probleme de trombo, dak nu voi fi multumita voi apela si la Anca.

13+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Cris, imi pare tare rau

Va mai amintiti de mine? M-am intors si eu din vacanta, in sfirsit. Bine, m-am intors de vreo saptamina, dar {isilinca s-a gindit sa faca o herpangina, asa ca am tras citeva zile, nu am avut timp de forumit. Ma odihnesc la serviciu...:)))

Imi pare rau pt conflictul de zilele trecute, chiar daca nu am inteles f bine cine, ce si cum. Si imi pare rau ca s-a lasat cu suparari...

Lauraf, noi morfofetala am facut-o la dr Iliev. se pare ca totul e ok si ca "are mama inca o fetitza cit un ghemotoc". Eu ma bucur :)

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Cris imi pare rau pt ce ti se intampla si ma pt tine sa treci cu bine peste aceasta incercare grea
Psigri la cate saptamani ai facut morfo? mie mia zis sa vin la 24 sapt
Diancic tu la cate sapt te duci sa faci morfo?

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 19+ CU +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Pisigri si eu tot la Iliev merg..imi poti da cateva detalii..eu o voi face la 21 de saptamani..oare este prea repede? Tu la cat ai facut-o? Te pup si bine ai revenit

20+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

cris, imi pare tare rau! sa-ti dea dumnezeu putere sa treci peste necazul asta!

Anca si Stefan (13.01.2008) si 22+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput