Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20
Raspunsuri - Pagina 23
majia spune:
Mys, vorbim si ne vedem noi cumva, sau la Paris sau in tara :). Daca poate sa iti faca prietena un tortulet asa smecher cu ingrediente sanatoase e super. Astia mici sunt innebuniti dupa figurinele alea :)
Katy, bravo pentru morfo si pentru baietel
Eu cred ca nu e bine nici prea mult si nici deloc. Intre cele doua. Si oricum tot noi trebuie sa ne purtam de grija, eu daca simt ca e ceva in neregula insist pana obtin investigatii. Invers daca mi se pare ca ma trimite dupa cai verzi pe pereti nu le fac...
lui Tudor si 20+ cu
tweetisor spune:
eu la morfologii am : lungimea colului shi vreo 4 foi de scheme , grafice ..valori
la eco lunare doar pozica lui bebe ..pe care se chinuie sa-l prinda cat mai frumos pt album
bine eco asta c morfo e 3d-4d , alea lunare sunt 2 d .
elena : tu la Hadi in baneasa te duci , sau mai e in alta parte ?
abonamentul meu la RM nu include baneasa decat cu reducere de 20% shi acum mi-a picat fisa ca nic macar nu l-am cautat in alta clinica .. dar oricum facusem programare de 3 luni
ralu_15 spune:
si eu vin in tara sa-mi fac analizele, nici o problema :D. Papanicolau, la fel, sunt prea "tanara" sa-l fac anual, desi am HPV .. asa ca in nici un caz nu mi se pare ca sistemul lor e prea minunat. m-am plans si inca ma plang de ei de multiple ori :D
cu sarcina insa, mi se pare ca au un stil de a te calma tocmai prin faptul ca trateaza totul ca fiind foarte natural. cata vreme si sarcina mege fara probleme majore, e o combinatie super as zice eu. sper sa nu-mi para rau mai incolo si sa-mi vina sa-i arunc pe geam cu "naturalul" lor :D
Ralu 20+ cu
majia spune:
Mys, vorbim si ne vedem noi cumva, sau la Paris sau in tara :). Daca poate sa iti faca prietena un tortulet asa smecher cu ingrediente sanatoase e super. Astia mici sunt innebuniti dupa figurinele alea :)
Katy, bravo pentru morfo si pentru baietel
Eu cred ca nu e bine nici prea mult si nici deloc. Intre cele doua. Si oricum tot noi trebuie sa ne purtam de grija, eu daca simt ca e ceva in neregula insist pana obtin investigatii. Invers daca mi se pare ca ma trimite dupa cai verzi pe pereti nu le fac...
lui Tudor si 20+ cu
vikisor spune:
ralu, eu inca nu am facut morfofetala eu o am programata vinerea asta
katy, felicitari pentru eco si pentru cuc
22+ cu printesa
Blue_sea spune:
Fetele, am ajuns la pg 23! Are cineva datele de la contul comun sa faca un Capitol nou?
20+
kasha_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 ella nu stiu ce sa mai zic aud fel si fel de pareri eu iau aspenter de aproape 2 ani de cand am aflat de mutatie, adica unul pe zi si asta pana am avut testul de sarcina pozitiv, am sunat-o pe d-na claudia de la fundeni si a fost de acord cu clexane de 0.4 de atunci si pana acum tot de 0.4 fac iar sapt asta merg iar sa vedem ce mai zice daca sa schimbam doza sau nu am cunostinte care au facut 0.2 dat tot de uscatescu si asta pt ca avea o modificare pe IR sunt fel si fel de cazuri cine mai stie, important e sa fie bebelusi sanatosi si noi ok sa-i putem creste te pup 20+ |
lorena aspenterul se da pt hipertensiune in sarcina iar clexane pt pb de coagulare.deci sunt doua lucuri total diferite.doctorii nu sunt tampiti sa recomande doar una dintre ele.aspirina in doze mici adica dozele care sunt recomandate de 75mg nu au ce face rau si sutn chiar indicate dat unor studii recente in caz de tehsiune arteriala.bineinteles aspirina devine teratogena in doze mari adica gen aspirina tampoanat pe care o luam noi de cand eram copii respectiv aceea de 500 mg.in caz de sangerare in sarcina se intrerupe aspirina pt ca ea intretine sangerarea(in nici un caz nu o produce Atentie!) si se va inlocui cu un alt hipertensiv nu cu clexane care este altceva.informeaza-te bine inainte.inca o data va rog nu va luati dupa ce se scrie pe siteuri si mergeti si intrbati doc.ei stiu cel mai bine.ce inteleg pacientii e cu totul disctorsionat cateodata.
tweetisor spune:
pai si mie clar pt hipertensiune mi-a da ... pt ca antihipertensive gen lokren , tertensif , atenolol ..clar nu sunt recomandate .. si ca o cale de mijloc total inofensiva mi-a dat aspenter .. fara analize ca oricum nu are ce analize sa-mi faca