Burtici de mai-iunie 2013
Raspunsuri - Pagina 9
MaiIunie2013 spune:
Fetelor, acesta este primul mesaj de pe contul comun. Sa ne dea Domnul o Odisee frumoasa, cu mamici sanatoase, copii sanatosi si la termen!
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MaiIunie2013 Fetelor, acesta este primul mesaj de pe contul comun. Sa ne dea Domnul o Odisee frumoasa, cu mamici sanatoase, copii sanatosi si la termen! |
Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine!
Multumim Oana_B pentru promtitudine!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
Fetele ce faceti?
Eu am terminat cu petrecerea ,a fost un succes ,bucatele foarte laudate ,distractie cat cuprinde ,ce mai ,toata lumea a fost happy.
Acum trebuie sa fac curat ca ieri doar am spalat vesela ,altceva n-am fost in stare sa mai fac.
Scurgerile mele sau diminuat simtitor ,nu mai am decat putin bej ,cred ca si-a facut treaba duphaston.Uite cum incep eu saptamana cu vesti bune.Sa speram ca aud si de la voi acelas lucru.
Sambata am schimbat saptamana ,am intrat in saptamana 5 .Cum ar trebui sa am la semnatura 4+ sau 5+ ?
Sa aveti o saptamana grozava!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+
mcoca spune:
Vio, ma bucur pentru vetsile bune! Sa va fie de bine petrecerea!
Eu cred ca tu ai 5 saptamani, si incepi saptamana a 6-a, deci semnatura 5+.
Eu am fost la dentist de dimineata pentru control si detartraj. Mi-a dat si o apa de gura sa folosesc acum in sarcina. Imi amintesc ca mi-a dat si la sarcina trecuta si a fost super ok.
In rest oboseala mare, greturi si dureri de burta.
O saptamana frumoasa va doresc!
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
A, si sambata am fost sa-mi fac o serie de analize date de medicul de familie : HIV, toxo, rubeola, sifilis, un BHCG, glicozuria si poliuria din urina.
Maine merg dupa rezultate.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Moni, nu e pentru ceva specific, este pentru protectia dintilor in timpul sarcinii: Listerine Total Care protection émail.
In sarcina cealalta am folosit Elmex rosu parca.
Vicky si Printzesone