Burtici de mai-iunie 2013

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Ce bine ca le-ai terminat ,eu abia sunt pe la inceput dar trebuie sa mai fac si pauze (pentru bebe )si sti tu ,pauzele lungi si dese...

Wekend placut!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gata, adresa comuna este maiiunie2013@gmail.com.
Parola pe PM.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Multumim Vicky pentru adresa !
Am primit.
N-ar trebui sa facem si noi o prima pagina cum au si fetele de la celelalte odiseei?
Cred ca tot la tine e nadejdea Vicky.

si acum4+

Mergi la inceput

Vio, eu ma gandeam, sa mai asteptam un pic (vorbesc pentru mine, care sunt ultra stresata). Dar cum vreti voi :). Eu nu pot sa scriu pe prima pagina, numai Simona poate, ca ea a deschis subiectul.
Dar daca scriem repede si mult, facem capitol noi cu userul cel noi si atunci facem si o pagina frumoasa.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Ai dreptate mai bine asteptam sa se termine capitolul asta si poate in timpul care se scurge vin si fete mai multe si inaintam si noi cu sarcina.

si acum4+

Mergi la inceput

Fetele ,la voi au aparut simptomele de sarcina?
Vestitele greturi ,ameteli ,sani umflati?
Hai sa le spunem aici.

si acum4+

Mergi la inceput

Am incercat sa fac un user MaiIunie2013. Cred ca nu am reusit . Am scris la despre copii, sper sa fie reactivi.

Simptome am cateva : sanii usor sensibili, cateva greturi.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

ce fac burtici mici? dorm?

flafi felicitari p-u eco! Ouau sa te obisnuesti cu ideea ca ar fi doi?! ce frumos ar fi,dragoste la dublu!

Vickey si tie felicitari p-u eco cu saculet vizibil eu cred ca am sa fac rabdare pana la 7-8 saptamani p-u primul eco! asta daca totul v-a fi bine pa atunci!

ramona capul sus si fii optimista! totul v-a fi bine si oricum e inca devreme! dupa 6-7 saptamni se vede ceva acolo!!! si nu iti fa griji, la sigur ai acolo o gargarita micuta

vio sper ca acum cu duphaston secretiile se vor opri!

as vrea si eu sa pot ajuta cu prima pagina si cu user comun dar nu ma pricep deloc!! poate doar cu niste idei daca vor fi bine venite,ceea mai tin minte de la odiseea trecuta!

eu am facut si al doilea test(alt brand) si a iesit positiv dar mai slab ca primul! nici o urma de ciclu deci sigur e sarcina!! ma dor sanii de nu mai pot,adica sfarcurile slabe greturi si sunt cu nervii la pamant imi vine sa pocnesc tot ce imi vine in cale,inclusiv sotul ah hormonii acestia de pe acum isi fac de cap!
de anuntat am anuntat numai sora,la restul familiei si prietenilor dragi dupa ce auzim inimoara si la restul care mai stim dupa 3 luni! asta asa sa ne asigurm ca totul e bine si apoi impatim bucuria!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

va doresc un weekend frumos!

merg si eu la nani!!! caci insomnia e inca un simptom ce si-a facut aparitia! si in ultimile 2 nopti de la 4 dimineata sunt treaza! ma macina mai multe ganduri si in primul rand regret mult faptul ca in luna conceperii mi-am facut de cap cu bautul si fumatul sper doar sa nu fi facut ceva rau bebicului to be!

Noapte buna si somn usor

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor,
Aveti contul comun:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=120716
Sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput