Burtici de mai-iunie 2013
Raspunsuri - Pagina 5
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Vio, si eu am gasit o pata crem (alb murdar asa) pe tampon, la 4S jumate. Ce m-am mai stresat. A fost singura, nu a mai aparut. Vicky si Printzesone |
Acum daca te-am auzit si pe tine m-am linistit.
Am fost la medic si s-a vazut saculetul ,are 5,5 mm ,daca vad eu bine ce scrie pe hartie.
Mi-a facut eco normal dar m-am dus cu vezica plina ,s-a mirat si medicul cum de s-a putut vedea ,a spus ca si pozitia uterului conteaza.Deci mony cred ca poti sa incerci si tu un eco.
Despre pata ,a zis ca se mai intampla si mi-a prescris duphaston ,e ceva nou pentru mine ,la celelalte sarcini n-am luat nimic in afara de vitamine si ocazional cate un nos-pa.
Ma bucur ca am scapat de un stres ,e plasat unde trebuie.
Sa ne auzim cu bine!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+
mcoca spune:
Vio, ma bucur pentru vestile bune!!!! Cu dufastonu :), ce sa zic, e pentru linistea ta :). Avand in vedere ca deja ai 2 copii, nu cred ca ai prob cu progesteronu, iar daca e sa mearga rau, merge cu tot dufastonu din lume.
O prietena medic, se apuca sa ia ea dufaston (se sfatuieste cu alt medic gineco roman), ca avea niscavai scurgeri (de fapt era un hematom, dar pana sa vada ce e ...), ce a mai certat-o doctorita :))), de nu spun. Aici nu se da, decat daca se observa vre-o lipsa ...
Vicky si Printzesone
mony_omv spune:
citat din mesajul lui mcoca Mony, ce analize te streseaza asa? Nu vad ce ar schimba analizele uzuale daca le faci acum sau peste 2 sapt. Aici te cheama la prima vizita la peste 7 saptamani de amenoree, ca sa se vada ca lumea embrionul, inima, etc. Dar na, e mult totusi :)). Eu la prima sarcina am fost la eco la 4s5z si s-a vazut frumos sacul :). Vicky si Printzesone |
In faza asta intradevar nu vede mare lucru, presupun ca vede daca s-a fixat ovulul. Dar as vrea sa imi dea si lista de analize, si sa imi spuna daca trebuie sa iau vitamine, minerale. Eu iau in mod constant CaMgZn, acum de cand am facut testele de sarcina nu le mai iau, iau doar acid folic. Dar nici nu as vrea sa aflu peste doua-trei saptamani ca nu trebuia sa iau de capul meu.
Te pup
Vi4i spune:
Buna ziua mamici cu burtici mici!
Sunt o mamica de un zbantuit de 2,6 ani si se pare ca mai vine unul!
Astazi trebuia sa-mi vina,dar nici un semn. Deobicei am dureri inaintea de ciclu si dupa cum nu si- au facut aparitia am hotarit sa fac un test. SI LINIUTA A DOUA E ACOLO!. Dupa 6 luni de incercari cu teste de ovulate cu regulat nu s-a intamplat mimic. Si in Luna August cand am hotarit sa ne relaxam un pic inclus baut mult si fumat inca si mai mult, mai Putin sex neprotejat si ete acum e cu ochisori!
Maine mai fac un test si poate merg sa-mi fac Beta hcg!
Felicitari fetelor care au confirmate sarcinile si celor cu teste positive.
Sa dea Doamne sa fie o odisee frumoasa cu vesti bune si cu multe burtici!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010
VIOIKA76 spune:
Vi4i bine ai venit!
Sarcina usoara si bebic sanatos!
Cu duphastonul nici nu stiu ce sa fac ,in primul rand ca nu l-am gasit in farmacii ,ramane sa ma interesez in Bucuresti ,si ai dreptate mcoca ,cand e sa pierzi ,pierzi si cu tot duphastonul din lume.
si acum4+
corinuka_g spune:
buna seara burtici! felicitari pentru casuta voastra, sarcini usoare s-aveti!
vioika am intrat special pentru tine, sa te felicit si sa-ti spun ca ma bucur sa te vad cu burtica! sper din suflet sa fie bine de data asta...
in cazul unor scurgeri bej, maro e lipsa de progesteron, se pot elimina hematoame si sarcina are nevoie de sustinere!!! este esential, daca vrei sa mentii sarcina, s-o ajuti! si asta face duphastonul...
eu, in locul tau as pune si intravaginal (arefam) si as lua si oral (duphaston)...nu stiu daca mai tii minte, dar eu luat 3 vaginal/zi si 2 oral...
asa ca daca medicul iti da tratament de sustinere nu e "pentru linistea ta", e pentru a sustine o sarcina pe care o astepti de la inceput de an...
imi cer scuze ca m-am bagat, ca sunt asa vehementa, dar eu am pierdut prima sarcina pentru ca n-am stiut aceste lucruri si a trebuit s-astept 11 ani pentru o noua sarcina...
bafta multa si sarcini usoare!
_
35+ David Gabriel Multumesc Doamne!
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui corinuka_g buna seara burtici! felicitari pentru casuta voastra, sarcini usoare s-aveti! vioika am intrat special pentru tine, sa te felicit si sa-ti spun ca ma bucur sa te vad cu burtica! sper din suflet sa fie bine de data asta... in cazul unor scurgeri bej, maro e lipsa de progesteron, se pot elimina hematoame si sarcina are nevoie de sustinere!!! este esential, daca vrei sa mentii sarcina, s-o ajuti! si asta face duphastonul... eu, in locul tau as pune si intravaginal (arefam) si as lua si oral (duphaston)...nu stiu daca mai tii minte, dar eu luat 3 vaginal/zi si 2 oral... asa ca daca medicul iti da tratament de sustinere nu e "pentru linistea ta", e pentru a sustine o sarcina pe care o astepti de la inceput de an... imi cer scuze ca m-am bagat, ca sunt asa vehementa, dar eu am pierdut prima sarcina pentru ca n-am stiut aceste lucruri si a trebuit s-astept 11 ani pentru o noua sarcina... bafta multa si sarcini usoare! _ 35+ David Gabriel Multumesc Doamne! |
corinuka vai ce surprinsa sunt ca nu m-ai uitat!
Iti multumesc mult pentru sfaturi si grija ,pentru mine chestia asta cu amenintare de avort e ceva nou ,la celelalte sarcini n-am avut nici o scurgere.
Eu v-am citit constant si uite ca in perioada in care voi nasteti eu ma perpelesc cu inceput de sarcina.
Am vrut sa mai intru pe la voi dar simteam ca nu are rost ,insa de citit v-am citit si m-am bucurat pentru fiecare in parte.
Nasteri usoare si bebei sanatosi tun va doresc!
Din pacate secretia mea bej nu a disparut ,maine plec la Bucuresti sa-mi iau duphaston ca nu l-am gasit in oras si mi-e teama sa nu patesc ce-am patit in februarie.
si acum4+
mcoca spune:
Vio, cum esti? Ai gasit duphastonul? Tn pumnii sa fie bine.
Eu tocmai vin de la medicul de familie. M-am plans la el de una, de alta si am obtinut o eco :). Merg azi.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Vicky sunt bine ,multumesc de intrebare.
S-a dus fratele meu in Buc. cu o treaba si mi-a promis ca se duce sa-mi ia medicamentul ,sa speram ca il da fara reteta ,mie ginecologul nu mi-a dat reteta ci scrisoare medicala sa ma duc cu ea la medicul de famile si de acolo sa primesc reteta de duphaston.
Eu nu am apucat sa ajung la medicul de familie si drept urmare n-am reteta.
Secretia nu a disparut ,un lucru e bun : nu s-a modificat culoarea.
Ce bine ca ai obtinut un eco.Mare lucru pentru medicii din Franta sa te trimeata la eco.Poate-l vezi pe bebe sau macar saculetul ,nu mai stiu daca tu ai facut 5 saptamani.
si acum4+
mcoca spune:
Vio, tinem pumnii!! Am 5s5z, deci trebuie sa se vada ceva. Imi explica doctorul ca securitatea ramburseaza numai cele 3 eco, daca totul e ok. Eu ii spusai ca ma doare burta, cand ma apasa el ma durea (fara minciuna ), asa ca zisa, ok, hai ca avem un motiv :). De fapt el e super ultra simpatic. Obstetriciana imi face o eco la fiecare vizita :), dar am abia pe 19 la ea :).
Vicky si Printzesone