Burtici de mai-iunie 2013

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vioika, eu as merge la medicul de familie saptamana viitoare si i-as spune ce si cum. Prin urmare el trebuie sa-ti dea sa o hartie prin care sa spuna ca starea sanatatii nu iti permite sa faci raza. Sau tu nici lui nu ai vrea sa-i spui?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Mccoca care este motivul pt analizele voastre? Apropo de dureri si eu am uneori, slabe si usor diferite de cele de cm, vorbescmaine cu medicul. Momentan eu suntacasa, nu pot pleca la servi, imi este mult prea rau. Ameteala ma tin de peretii si ma simt epuizata. UM 30 iulie la mine. ( scuze scriu de pe telefon)?mony am simtit si eu acea durere intepatura . O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
flafi motivul pentru care fac analize este inscrierea la gradinita a baiatului meu.
mcoca binenteles ca asa o sa fac ,nu vreau sa se afle de sarcina pana nu sunt eu sigura ca nu sunt probleme.
Astazi am facut si o programare la medic ,nu vroiam acum ,as fi vrut dupa 5 saptamani dar dimineata am gasit o pata bejulie pe protejslip si am zis sa ma duc totusi sa vad parerea medicului.
O zi cat mai buna!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum4+

Mergi la inceput

Flafi, Vioika trebuie sa faca analyse pentru gradinita celui mic.

Cu durerile, si eu am avut. Acum parca nu mai am.

Maine merg la medicul de familie sa ma plang si sa cer eco in urgenta :). La gineco am abia peste 2 sapt programare.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

flafi cred c-ar trebui sa-i spui medicului de starea ta ,poate ai vreo anemie si sa-ti dea trimitere la analize de sange.
Si eu sunt anemica de mult desi iau tablete de fier si tot asa am ameteli.
Sper ca acum esti mai bine daca stai acasa linistita.

si acum4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Felicitari mony-omv !
La doctor poti sa te duci cel mai bine dupa ce faci 5 saptamani ,altfel risti sa nu se vada nimic.Eu la baiat am fost la 5 sapt. si 2 zile si s-a vazut un punct.
mcoca multa bafta la scoala si un an cat mai bun fetitei tale!
flafi cunosc entuziasmul asta de la inceput ,este un sentiment frumos de care o sa-ti aduci aminte cu placere cand bebe va fii copil mare si pe care ai sa vrei sa-l retraiesti inca o data.

si acum4+

Mersi de sfat, Vioika. As mai astepta si pana in saptamana 6, insa m-as grabi cu analizele obligatorii. Sambata incepe saptamana 5, ce spuneti, sa imi fac o programare pe saptamana viitoare ? Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Mccoca care este motivul pt analizele voastre? Apropo de dureri si eu am uneori, slabe si usor diferite de cele de cm, vorbescmaine cu medicul. Momentan eu suntacasa, nu pot pleca la servi, imi este mult prea rau. Ameteala ma tin de peretii si ma simt epuizata. UM 30 iulie la mine. ( scuze scriu de pe telefon)?mony am simtit si eu acea durere intepatura . O zi frumoasa va doresc

Mersi, Flafi. sa te simti mai bine. Astazi parca nu mai simt acele intepaturi chiar asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Felicitari mony-omv !
La doctor poti sa te duci cel mai bine dupa ce faci 5 saptamani ,altfel risti sa nu se vada nimic.Eu la baiat am fost la 5 sapt. si 2 zile si s-a vazut un punct.
mcoca multa bafta la scoala si un an cat mai bun fetitei tale!
flafi cunosc entuziasmul asta de la inceput ,este un sentiment frumos de care o sa-ti aduci aminte cu placere cand bebe va fii copil mare si pe care ai sa vrei sa-l retraiesti inca o data.

si acum4+

Mersi de sfat, Vioika. As mai astepta si pana in saptamana 6, insa m-as grabi cu analizele obligatorii. Sambata incepe saptamana 5, ce spuneti, sa imi fac o programare pe saptamana viitoare ? Va multumesc

Incepand de luni poti sa-ti faci o programare daca nu ai nici o problema ,ceva care sa te deranjeze.Daca e vorba doar sa-ti dea trimitere pentru analize te poti duce si acum ,nu stiu la eco daca sa-r putea vedea ceva ,poate cu sonda intravaginala.

Uite eu desi eram hotarata sa ma duc luni la control ,am facut pentru astazi programare pentru ca am gasit o pata pe tamponul zilnic si medicul a spus ca poate ,poate se vede ceva dar nu-mi fac sperante.
Va spun cand vin de la cabinet daca s-a vazut ceva.

si acum4+

Mergi la inceput

Mony, ce analize te streseaza asa? Nu vad ce ar schimba analizele uzuale daca le faci acum sau peste 2 sapt. Aici te cheama la prima vizita la peste 7 saptamani de amenoree, ca sa se vada ca lumea embrionul, inima, etc. Dar na, e mult totusi :)).
Eu la prima sarcina am fost la eco la 4s5z si s-a vazut frumos sacul :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Vio, si eu am gasit o pata crem (alb murdar asa) pe tampon, la 4S jumate. Ce m-am mai stresat. A fost singura, nu a mai aparut.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput