Burtici de mai-iunie 2013

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

Sincer nici nu mai stiu ce sa cred despre medici ...
Am tot citi pareri pro si contra pe diverse forumuri despre medici dar nicaieri nu am gasit scris sincer de vreo mamica : am dat 100 lei spaga doctorului X si de aceea sa purtat f frumos cu mine sau nici o mamica care sa scrie nu am dat spaga si de aceea doctorul X sa purtat urat cu mine!

Noi femeile suntem cele care suferim dupa pierderea unei sarcini mai ales cand este fff dorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Doamne fereste !
Ce povestesti tu acolo ,mi se ridica parul pe mine .Cum adica te-a chiuretat chiar daca unul dintre bebei era in viata?
Ce fel de medici au fost?
Cred ca trebuie sa fi foarte atenta cu ce medic continui acum in aceasta sarcina.
Am pierdut si eu o sarcina anul acesta dar era foarte devreme la mine si era ff dorita.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina11 spune:

osteffi imi pare rau pt tine,sa de-a Dzeu sa duci sarcina aceasta cu bine,sa fie sanatos si tu sa fi bine.
eu acum nici nu stiu ce sa cred,mi-a zis o prietena ca daca e sa-l pierd nu as avea nevoie de interventie medicala pt ca e prea mic,iar daca l-as potea tine in continuare s-ar naste in 11 mai 2013
numai bine si sarcina usoara,totusi daca s-a confruntat cineva cu probleme ca ale mele va rog sa imi dati cate un sfat.

Mergi la inceput

Vestea am primito de la doctora mea la care am ajuns ulterior(ea ne fiind in localitate pe 1 ianuarie )cu analizele in dinti.

Acum astept si ma rog sa fie bine !

Mergi la inceput

e groaznic,fi optimista si incearca sa fi cat de relaxata poti,si stresul dauneaza sarcinii,ce poate fi mai frumos decat o sarcina, acum cate saptamani ai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina11

Mersi de raspuns,imi pare tare rau sa aud ce t-i s-a intampla,de fapt doctorita nu mia recomandat sa merg la urgenta,pt ca asa cum spui tu a zis ca-s aiurea doctorii si te interneaza sau iti fac chiuretaj,mai astept o saptamana dr ma ingrijoreaza sangerarea trebuie sa port absorbant,mi s-au spulberat visele,is foarte ajitata si stresata si nici nu stiu cu cine sa vb pt ca soacramea sustine tare ca eu nici nu am fost insarcinata,dat eu stiu sigurdupa simtomele pe care le am,si dupa 4 teste pozitive....

Buna draga mea!
Imi pare rau ca ti se intampla lucrul acesta.
Te rog dute la urgente daca medicul ti-a spus asa.Poate se mai poate salva ceva.
Eu am patit-o dar eu aveam 4 saptamani si era iarna si nametii mari

si acum5+

Mergi la inceput

Sa sti ca noi nu te vedem in timp real ,mesajele tale apar mai tarziu ,pentru ca sunt moderate.Abia dupa ce scrii 10 mesaje scapi de moderare.
Te rog du-te la urgente daca sangerezi , nu e de stat acasa.

si acum5+

Mergi la inceput

VIOIKA de ieri au inceput sangerarile chiar dupa ce am fost la eco, iam zis doctorei care mi-a recomandat repaus si daca pana azi continua sa o sun am sunat-o mi-a zis sa maresc doza de utrogestan si sa merg sa fac o intravaginala la spital, mi-a recomandat sa nu ma duc la urgenta pantru ca personalul e aiurea si s-ar putea sa imi faca internare sau mai rau chiuretaj(fac si ce nu trebuie medici astia pt bani) am fost la sotul ei care mi-a facut eco,mia zis ca sa ma calmez si sa urmez tratamentul pana saptamana viitoare si numai daca am sangerari abundente cu cheaguri sai dureri sa merg la urgenta.
Mia mai zic ca cantitaea de sange sare circula este mai mare si de aceea,nu a vazut hematom nimik,eu acum ma sint bine ce sa zic sangerez mai putin si nu am dureri de loc,mi-am mai facut un test tot pozitiv a iesi.Sper sa fie bine e ffff dorit, stresul nu ma lasa desi nu e bine

Mergi la inceput

Cand incepeam sa visez si eu frumos cum for aranja camera de bebe....acum stau ca pe ace

Mergi la inceput

carina11,eu am pierdut sange(la prima sarcina) dar era mai mult maron decat rosu iar doctora cum am sunat-o pana am ajuns la spital mi-a recomandat sa-mi cumpar gravibinon ijectabil si sa pun pe cineva sa-mi faca injectia ....apoi la spital acelasi tratament mi-a facut pana sa oprit sangerarea si acum am un baiat mare si frumos care luni incepe clasa 1.
Eu zic sa mai consulti si un alt medic sau sa te duci la urgente.

Mergi la inceput