Burtici de mai-iunie 2013
Raspunsuri - Pagina 19
carina11 spune:
Merci de sfaturi,ma bucur ca nu sunt singura care trece prin asemenea experienta , va felicit pentru sustinerea care o aveti reciproca va-am citit toate mesajele de la inceputul forumului, sa aveti sarcina usoara si sanatoasa si toate cele bune,eu maine am programare l-a un al 3-lea doctor,poate mai fac un eco sa vada ce si cum,pt ca vreau sa zic ca si azi m-am facut un test care a iesit tot cu 2 linii,eu sunt din baia mare si vreau sa zic ca aici medici is foarte aiurea. Incerc sa fiu optimista si as vrea sa cred ca ceea ce mi-a zis doctorul azi(surplus de sange care circula in cervix)dar mai sigur vad eu maine.
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
Toata lumea e bine?
carina 11 sa nu te lasi ,mergi astazi la medic si-i spui ca iti doresti acest copil fff mult si sa te ajute sa pastrezi sarcina.
Sunt sigura ca o sa faca tot posibilul.
Bafta!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum5+
mcoca spune:
CArina, sper ca esti bine! Ai grija de tine si mergi la doctor.
Eu am o zi super plina azi. O prezentare client, masa cu clientii si alte aiureli. Intru deseara sa fac capitol nou.
Aveti grija de voi!
Vicky si Printzesone
Vi4i spune:
buna dragi mamici cu burtici
Cu parere de rau nu am sa fiu si eu in lista de mamici mai-iunie! miercuri am facut din nou BHcg si a scazut putin,am mai facut altul joi si a scazut la jumatate la ceea ce era! deci este clar ca am o sarcina oprita din evolutie la un stadiu incipient de sarcina! acum trebuie sa astept sa-si faca lucrul mama natura si sa-mi vina CM-ul. si asta este cel mai greu mi s-a spus ca poate sa dureze vreo saptamana doua pana o sa inceapa organismul sa se curete!
dar asta a fost sa fie,mergem inainte si incercam din nou! si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca deja am un copil sanatos destept si frumos!
voua va doresc sa aveti o sarcina cat mai usoara,fara griji si problemute,la termen si cu bebei sanatosi si burduhosi care in 2-3 ani or sa alerge la voi in brate si va v-or sopti gingas la ureche "MAMI TE UBESC TALE TALE!"
la toate cate o !
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010
duduta190578 spune:
Buna fetelor,v-am citit de ieri azi m-am hotarat sa ma inregistrez pe forum.
Sunt Elena,am 34 de ani,o fetita de 1 an si 9 luni,iar ieri am aflat ca as fi insarcinata.Problema e ca sangerez,mai ales dimineata,si asta tare ma nelinisteste.Am sunat ieri medicul ginecolog ,si mi-a spus ca oricum e prea devreme sa vada ceva la un control si mi-a spus sa iau niste medicamante pana o sa ma vada sapt viitoare.
Iau acid folic,no-spa si utrogestan.
Imi doresc din tot sufletul sa fie bine,pentru ca ne dorim tare mult al doilea bebe.
flafi spune:
Salutari dragelor nou venite!
Sper sa va fie bine si sa va dea Dumnezeu sarcina ce v-o doriti.
Nu am experienta in domeniul sarcinilor, dar in foarte multe articole se vorbeste de faptul ca in prima luna exista posibilitatea de sangerare, atunci cand se instaleaza copilul, in primele 2 saptamani, si pare ca si cum ar fi o sangerare de ciclu menstrual.
La unele femei e o scurgere maronie mai intensa, la unele mai deschisa, la unele abia se observa sau poate fi ca la cm.
Vi4i- imi pare rau iti doresc sanatate si mult succes sa auzim numai de bine :)
5+
carina11 spune:
Buna fetelor,in primul rand imi pare tare rau pt Viki,curaj,si toate cele bune,vreau sa va anunt ca mi-a incetet sangerarea,am fost azi la ce-l de-al 3 doctor,care in sfarsit s-a compotrtat cum mi-am dorit,mi-a facut un ecograf,diagnostic:sarcina incipienta,examen ecografic:uter in AVF cu enometrul ingrosar (14 mm grosime)ovare cu aspect normal,m-a linistit a zis ca sangerarea e cauzata de excesul de placenta,mi-a marit doza de utogestan,totusi mi-a zis ca am 50%risc de avort dar sa fiu optimista,ca a mai avut cazuri care majoritatea au trecut cu bine,of of is cu sufletul rupt in 2,luni merg din nou la cabinet sa mai fac un control,va pup toate cele bune,sa auzim de bine si va multumesc de incurajare
VIOIKA76 spune:
Buna seara !
Bun venit fetelor noi! Sarcini usoare!
Vicky sper ca a trecut cu bine ziua de azi.
Si eu am avut o zi ff plina deabia acum juma' de ora am intrat in casa.Ce sa faci ,afacerile..
Astazi am ajuns si la medicul de fam. care mi-a dat carnet de sarcina , mi-a luat tensiunea ,m-a cantarit (a zis ca am cam multe kg.) mi-a recomandat sa nu iau mai mult de 10kg , sa vedem daca se va putea asta , om trai si om vedea..Si mi-a recomandat si un medic gineco bun din Buc. (eu nu mai vreau sa nasc in orasul nostru din cauza conditiilor ff proaste).
Vi4i uite si pentru tine .Imi pare rau ca nu e cum ti-ai dorit ,dar sunt sigura ca in curand ai sa reusesti.Cred ca poti sa incerci si imediat dupa ce trece menstra.Sanatate si succes in continuare!
duduta imi pare rau ca sangerezi ,ia tratamentul si fii optimista.Sa dea Domnul sa dispara sangerarea !
carina ce bucurie ca s-a oprit sangerarea ,tinete de tratament si stai linistita , cat se poate.
flafi mai ai greturi? Eu deabia acum incep cu greturile ,astazi nu am avut timp sa ma gandesc la ele.
si acum5+
VIOIKA76 spune:
Eu va spun o noapte cat mai frumoasa!
Cred ca mai stau maxim 30 min. si
si acum5+
duduta190578 spune:
Multumesc fetelor de urari si de incurajari,cu ajutorul lui Dumnezeu poate o sa fie bine!