Burtici de mai-iunie 2013
Raspunsuri - Pagina 15
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
Am dormit asa de rau..
Aseara inainte sa ne pregatim de somn ,m-a luat o greataa , bleah!
A trebuit sa bag niste covrigei ,desi nu mi-era foame deloc ,deabia dupa o ora m-a lasat ,dupa aceea peste noapte m-a durut stomacul .E drept ca ieri nu prea am mancat si cred ca deaia mi s-a facut greata.
Am inceput sa ma trezesc de doua ori pe noapte sa ma duc la baie si cu greu mai pot sa adorm la loc.Ma napadesc gandurile.
Sa speram ca astazi vom fi mai bine.
Va doresc o zi cat mai buna si ne-gretoasa!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum5+
mony_omv spune:
Buna dimineata!
Mie doar dimineata mie-e rau, si nu ma limitez doar la greata.
De pe la 6 pana la 8 m-a chinuit greata.
Mi-a placut partea cu "o zi cat mai buna si ne-gretoasa!".
La fel va doresc si eu.
5+
mcoca spune:
Hello,
Si eu cu greata. MAcar ^parca am scapat de oboseala, ceea ce mi se pare cool :).
Aseara am luat analizele. Totul e ok, tot nu sunt imunizata la toxo, si cam atat.
La noi ploua cu clabuci de ieri .
Miercurea copiii nu au scoala, asa ca pitica a ramas acasa cu tati. Off, off, off e tare greu miercurea. Se agata de mine, ca un bebe cangur, ne dam pusi, vrea sa raman acasa cu ea, e tare greu :(.
Vicky si Printzesone
mony_omv spune:
Nu esti imunizata la toxo, asta inseamna ca nu ai avut niciodata si ar fi bine sa nu o iei acuma, nu?
5+
VIOIKA76 spune:
Trebuie sa ma duc si eu sa-mi fac analizele ,stiu ca eu am imunitate doar la cmv si rubeola ,asa mi-aduc aminte.Cat despre toxo si eu stau cu morcovelul pentru ca am o pisica cu un pisoi in curte.
si acum5+
mcoca spune:
Da, asta inseamna, ca trebuie sa fiu atenta la mancare : carne gatita bine, fructe si legume ff bine spalata.
Vicky si Printzesone
flafi spune:
neatza dragutelor :)
nic eu nu sunt imunizata la toxo, deci tre sa fim atente
Greata e o stare de fapt, oboseala- ma simt obosita si in somn :D . Dar combinatia suprema este de greata in somn.
Azi ma simt cat de cat ok, dar cam irascibila, l-am zdruncinat pe sot de dimineata, doar asa ca aveam eu nervi :(
Tot ce imi doresc e sa am o relatie tandra plina de iubire cu o perna, sa stam impreuna cat e ziua de lunga si cat e noaptea, sa ne fim alaturi in fiecare secunda din zi. Ah.. ce dor imi e de perna mea
5+
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi neatza dragutelor :) nic eu nu sunt imunizata la toxo, deci tre sa fim atente Greata e o stare de fapt, oboseala- ma simt obosita si in somn :D . Dar combinatia suprema este de greata in somn. Azi ma simt cat de cat ok, dar cam irascibila, l-am zdruncinat pe sot de dimineata, doar asa ca aveam eu nervi :( Tot ce imi doresc e sa am o relatie tandra plina de iubire cu o perna, sa stam impreuna cat e ziua de lunga si cat e noaptea, sa ne fim alaturi in fiecare secunda din zi. Ah.. ce dor imi e de perna mea 5+ |
Chiar mi-a placut! Te-am votat ca si mesajul lunii!
5+
mcoca spune:
Flafi si eu vreau o perna :). Sunt fara chef, cu greturi, nervoasa si angoasata.
Sarcina asta e sub semnul angoaselor. Eu nu am o fire anxioasa, din contra, dar acum sunt vai si amar.
Am o alunita pe burta (e din aia in piele, nu in relief). Eu sunt parano, asa ca merg la doctor sa le vada etc. Ei acum mi se pare ca s-a modificat ceva, ca ma arde, asa ca imi facui programare la dermato luni. Na, asta e angoasa mea acum :(.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
flafi ai fost foarte tare cu perna ta
Somnolenta eu nu am ,asta mai lipsea .
Angoase am si eu destule ,si eu am o alunita pe nas ,intr-o parte si tot zic sa ma duc s-o verific ,de modificat nu s-a modificat dar mai sti acum in sarcina ce se poate intampla ...Mai ales cand am citit ce s-a intamplat cu Monica de aici de pe forum (Dumnezeu s-o ierte ,saracuta!)
Cu greata la mine am observat cel mai nasol este seara ,nu ca n-as avea si ziua.
Astazi mi-am dat seama ca na-m pus nimic la congelator si i-am zis sotului sa se duca la piata sa vedem ce-o mai gasi.
Va doresc o zi buna iar la greata o sa-i dam
si acum5+