masina noua cumparata- acum bagata la furturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui fdoina

Citat:
Eu -care "am furat" masina MEA, cu bani, am nevoie de aparator.

mie imi vine sa rag la luna (eu sunt cea cu masina cumparata din Germania): noi am dat banii, dar masina cica nu-i a noastra, trebuie sa dam alti bani ca sa-i recuperam (eventual) pe ceilalti

si-n timpul asta masina aia minunata rugineste in curte la politie, pentru ca ala care a reclamat (si care se presupune ca e om cinstit) n-are nevoie de ea,o sa ia in schimb o gramada de bani pe asigurare
.

pai de ce?..daca "s-a gasit" masina si recuperat nu ii da masina si "la revedere"?!...

imi pare rau, vad ca escrocheriile au ajuns la un nivel la care legea e obligatoriu de partea escrocilor, mie mi-e clar ca sunteti victimele unor escroci

In ce sens legea este de partea escrocilor?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

in sensul ca "le ofera" posibilitatea sa insele si ca inselaciunea e greu de dovedit deoarece cand te uiti in lege constati ca au facut totul legal... nu mi se pare moral ca o firma care a cumparat autoturisme in leasing pe care ulterior le-a vandut sa fie scutita de plata leasingului si costurile sa le suporte cumparatorul ...la fel si in celelalt caz in care masina a pus in vanzare si dupa ce a fost vanduta iaca surpriza, de fapt a fost furata... in ambele cazuri cei care sufera sunt cumparatorii...tie ti se pare ca legea e de partea lor?! mie nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si in care paragraf al carei(caror) legi reiese afirmariile tale?
Ce spui tu nu are nici o legatura cu nici dispozitie legala in vigoare.
Ca sunt escroci, ca se fac escrocherii nu inseamna ca legea le permite.
Eu (cel putin) nu stiu nici o lege care sa permita ce afirmi tu.
De aceea intreb daca faci astfel de afirmatii categorice pe ce anume te bazezi?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Si in care paragraf al carei(caror) legi reiese afirmariile tale?
Ce spui tu nu are nici o legatura cu nici dispozitie legala in vigoare.
Ca sunt escroci, ca se fac escrocherii nu inseamna ca legea le permite.
Eu (cel putin) nu stiu nici o lege care sa permita ce afirmi tu.
De aceea intreb daca faci astfel de afirmatii categorice pe ce anume te bazezi?

n ustiam ca sunt la tribunal pe post de acuzat..

ps. era doar o opinie personala si nu facea referire la niciun paragraf de lege, se bazeaza doar pe cele doua povesti prezentate pe forum de catre patite

Mergi la inceput

Atunci afirmatiile categorice la aceasta sectiune

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor
imi pare rau, vad ca escrocheriile au ajuns la un nivel la care legea e obligatoriu de partea escrocilor,
Nina,mami de,

sunt cel putin nefericite.

Daca ar fi precizata ideea de opinie si nu de acuza ar fi probabil mai bine.

Opinie personala desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am fost la politie, am dat o declaratie (cum am cumparat masina) ,am dus chitanta, factura si cartea de identitate dupa care au facut acolo cate o copie si mi-au dat o procura cu care pot circula pana se va judeca cazul.
Am scris in declaratia aia ca nu voi vinde si nu voi dezmembra masina pana la terminarea procesului si...cam asta a fost.
N-am intrebat daca pot iesi cu masina din tara, banuiesc ca nu.
Nu aveam de gand sa vand sau sa dezmembrez masina,dar daca -sa zicem- as avea nevoie musai de bani si as vrea s-o vand....n-as putea . Asta mi se pare...nu stiu cum sa zic... ma enerveaza teribil de mult.

Mergi la inceput

Mda.... exista o procedura recenta prin care Politia serviciul furturi / rutier, este notificata de orice creditor sau proprietar daca exista deschisa o procedura in justitie (un dosar) prin care un vehicul este declarat furat SAU neplatit.
Pentru ambele situatii Politia are obligatia sa dea in consemn(urmarire) vehiculul respectiv inclusiv in sistemul centralizat informational si sa indisponibilizeze vehiculul pana la clarificare.
Deci in cazul tau nu are status "de furat" ci de "neplata" dar na' Politia romana ... cu reflexele ei...

Mergi la inceput

Da, mi-a zis ceva de un cod sau cum s-o numi in sistemul lor, ca in caz de vreo verificare cel care facea verificarea vedea ca este neplatita, nu ca este furata.
N-am inteles prea bine daca acum, dupa ce am procura aia mai apar in sistemul lor ca inainte sau nu. Ma rog...nu vreau sa ma enervez, asa ca nu ma agit prea tare . Acum sper sa se rezolve totusi, sa scoata banii de la Elca si sa-l bage pe patronul ala la puscarie, sa stea acolo pana-i voi spune eu sa iasa

Mergi la inceput

Masina va ramane in sistem pana cand va fi radiata de acolo - asta inseamna ca pana in clipa in care va sosi un document ca masina nu mai face obiectul unei proceduri judiciare.
Insa acel act pe care il ai te va scuti pe viitor de eventualele retineri. E ca un pasaport pe moment.
Iti recomand sa faci copie xerox pe care sa o ai la masina permanent.

Mergi la inceput

Cat poate dura un astfel de proces?
Banca a anuntat politia inca din aprilie , iar politia m-a anuntat de-abia in august...in ritmul asta banuiesc ca se vor lamuri lucrurile peste minim 10 ani ???

Mergi la inceput

Nu au cum - nici un leasing nu tine atatia ani.

Mergi la inceput