copilul meu lovit in parc...
Raspunsuri - Pagina 4
oanap85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Nu e vorba oana ca dai peste vreun smecher,dar potzi da peste o persoana care-si cunoaste drepturile. Despre cit esti tu de potolita(sari la bataie cu copilul mic in bratze),pe mine "m-ai convins"! Sotzul tau era singurul in masura sa rezolve problema,dar de' daca tu-l consideri asa mai...nedescurcaretz,trebuia sa iei problema...in mina. Chiar daca nu-tzi place ce scriu,ar fi bine sa citesti cu calm si sa retzii esentzialul! Dana |
pai sunt sigura ca -si cunostea drepturile si eu la fel,nu stiu care dintre noi era mai pedepsita ,eu care m-am enervat ca a tras in copilul meu si vroia sa ma loveasca sau ea ca l a lovit? ca doar ea a inceput ,ce era sa fac ?sa stau?
si tot ea ma ameninta ca ficiorsu e mare si tare nu stiu cecu astfel de persoane nu ai cum sa te comporti altfel,puteam depune o plangere si ce-i facea?in cel mai bun caz primea o amenda, asta daca nu mituia si se incheia cazul
in plus tot parcu a fost martor si era de partea noastra cand a vazut-o ca a tras in copil si inca vroia nebuna sa-mi traga cu orice pret chiar dup[a ce-mi lovise copilu ,pe ea nu o interesa unde trage doar sa dea in mine:Osotul statea intre noi ca sa nu ne loveasca si ea peste el cu geanta
:)da si am noroc ca e un tip echilibrat si judecat ca aia din jur strigau la el" dai una babei ",spre deosebire de nesimtita aia care avea macar 50 de ani el nu s-a aruncat sa-i raspunda ,asa ca eu doar m-am aparat
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
natalia_nica spune:
Reclamatie voi depune azi, m-am hotarat. Martor am, cel putin o persoana, depinde daca vrea sa depuna marturie. Copilul meu o poate recunoaste si el pe acea femeie. Nu cred ca ajunge sa-i spun ca sunt cu ochii pe ea. Ea e convinsa ca ceea ce a facut, a facut bine... Macar sa-i trag un semnal de alarma si tot am facut ceva!
ab5174 spune:
Eu din cite citesc pe aici in parcurile din Romania te duci sa te tiganesti, nu sa te joci/relaxezi
mihaela_s spune:
Lala, eu din acel articol, pentru ca nu este facuta nicio specificare, consider ca biciclistii inseamna orice persoana pe bicicleta, indiferent de varsta. Daca se referea numai la adulti, ar fi scris ceva in acest sens. Plus ca de la 14 ani, daca bine imi amintesc (cel putin asa era pe vremea mea ), copiii au voie sa circule pe carosabil cu bicicleta. Unde se opreste atunci limita de varsta la "copii"?
Natalia, la fel vad si eu situatia: femeia nu avea dreptul sa iti loveasca copilul. Tu faci reclamatie dar trebuie sa fii constienta ca ai incalcat si tu legea (copilul tau, dar tu ca parinte raspunzi in fata legii).
oanap85 spune:
citat din mesajul lui emanouela Natalia iti inteleg revolta...si nu e normal ce s-a intamplat. Canalizeaza-te spre a-ti linisti copilul. Ai gresit, stii bine, ai incalcat o regule, aia de a nu circula cu bicicleta pe trotuar decat daca e amenajat si pt biciclisti si eu cred ca asta trebuie sa inteleaga copilul, ceea ce s-a intamplat e urmare a unei greseli ale tale, nu ale lui...ce sa faci??? poti reclama la politie daca asta te face sa te simti mai bine, insa sa fii pregatita sa-ti asumi si tu partea ta de vina. Desigur, ce a facut cealalta mama este de neconceput. Oana...ceea ce vad copii la adulti, copiaza....sa nu te mire daca ai tai copii vor sari la fel, cu sau fara motiv, la beregata altora...imi place sa cred ca iesim in parc cu copii ca ei sa se recreeze, sa-si consume energia, sa socializeze, sa se joace nu ca sa fie spectatori la scene de genul...sper ca constientizezi ca si tu, daca cineva ar fi pus mana pe copilul tau, cum a facut sotul cu acel copil, la fel ai fi reactionat...eu nu permit nimanui sa-mi atinga copilul in "incaierari" de genul, eu sunt cea care il ating, ii vorbesc. Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
ei poate ca nu am reactionat foarte frumos :) dar pe bune daca o puteai potoli pe baba
plus ca nu stiu daca baiatul a vazut scena ,paremi-se ca se juca in acel moment
eu tot din acest motiv iesc cu copiii,sa se joace nu sa ma cert ,dar cand vezi astfel de oameni care dau in copii fara sa se gandeascaeu nu mi-as permite niciodata sa lovesc un copil orice ar fi facut,sunt copii se cearta ,se imping ,se mai iau la harta ,asta e..
baietelul acela care il lovise pe al meu era cunoscut in parc ca fiind violent ,dupa aia am aflat de la vreo 2 parinti ca si pe ai lor ii lovise ,sotul numai la luat de mana frumos si l-a spus sa mearga la bunica lui sa-i spuna dar dupa ce am vazut cum zbiara la sot mi-am dat seama de ce era copilul asa
oricum ptr mine a fost prima data cand am lovit pe cineva si ultima sper:)
oanap85 spune:
imi cer scuze natalia ca-i vorba despre copilul tau aici
la mine faptul e consumat ,gata:)nu imi doresc sa mai am vreodata vreun conflict de acest gen dar daca se intampla promit sa gandesc limpede
inbox spune:
natalia_nica, imi pare rau ca ati trecut printr-un astfel de incident. Femeia respectiva nu avea dreptul sa-ti loveasca baiatul indiferent ce se intampla si, daca crezi ca o poti identifica, eu zic ca nu este prea tarziu pentru reclamatie.Si eu as face la fel, indiferent de ce amenda as lua eu, asta nu este un motiv sa nu aperi practic, drepturile copilului tau.
ab5174 spune:
Scuze Oana, dar te-ai coborit exact la nivelul ei.
Nu esti cu nimic mai breaza ....te-ai comportat la fel de inferior.
ab5174 spune:
citat din mesajul lui oanap85 da si am noroc ca e un tip echilibrat si judecat ca aia din jur strigau la el" dai una babei ",spre deosebire de nesimtita aia care avea macar 50 de ani el nu s-a aruncat sa-i raspunda ,asa ca eu doar m-am aparat |
Normal, circ gratis in parc
emanouela spune:
Oana...degeaba, eu nu inteleg astfel de comportamente....daca unul se agita ca sprayul, intorc spatele si plec...ignor, nu dau apa la moara...iar tu, te-ai dus de bunavoie si nesilita de nimeni...pt ca ea tipa la sotul tau...mai exact te-ai dus sa faci ce????? pt ca era clar ca spiritele erau incinse si loc de aplanare a conflictului nu era. Daca in parc e un copil "violent" atunci il tin departe pe al meu, nu ma apuc sa fac eu disciplina cu alti copii. Nu stii daca al tau copil a vazut scena....bun, deci poate a vazut, poate nu....dar alti copii cu siguranta au vazut..plus ca in timp cat tu erai ocupata sa te racoresti, copilul tau era nesupravegheat.