copilul meu lovit in parc...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Tilia, eu am avut si cazul in care a trebuit sa-mi iau copilul de mina si sa-i spun, "Hai de aici, asta e un copil rau crescut". Intors spatele si plecat in alta parte. Si asta e tot educatie.

Mik.

Eu am plecat cu Victoria de la un bazin de inot din cauza unei mame rau crescute. Am imbracat-o rapid, m-a intrebat de ce plecam, i-am spus tare, sa auda toata lumea ca "Nu e nevoie sa vezi asa ceva!" Acea 'mama' isi scosese cu forta fiica din bazin si fata era pe jos, plangand si 'mama' o impingea cu piciorul, pana in changing room, sa se imbrace... Dupa toata treaba asta, m-am oprit la receptie si i-am spus receptionistei. Ce s-a mai intamplat nu mai stiu. Era un centru de joaca ptr. copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.
copilul nu a fost accidentat. si probabil va reactiona ca mama lui de acum inainte - va lovi primul ca asa a vazut el ca se face. - asta asa extrapoland.

Finn Constantine 15.10.2009 si Euan Tudor 04.05.2012

Si tot extrapoland, daca baiatul o surprinde pe mama epilandu-si picioarele, sigur va proceda la fel, ca asa a vazut el ca "se face"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui J.D.
copilul nu a fost accidentat. si probabil va reactiona ca mama lui de acum inainte - va lovi primul ca asa a vazut el ca se face. - asta asa extrapoland.

Finn Constantine 15.10.2009 si Euan Tudor 04.05.2012

Si tot extrapoland, daca baiatul o surprinde pe mama epilandu-si picioarele, sigur va proceda la fel, ca asa a vazut el ca "se face"...

Asta deja ii la misto, nu? Adica sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia
si nu, copiii mei niciodata nu au ridicat mana asupra altui copil, nu au injurat, stropit, aruncat galeti de nisip, impins, tras de par, scuipat sau alte asemenea comportamente.

Asta e fiica-mea (3 ani si 4 luni): niciodata n-a avut tendinte de-astea, nici cand era de 1 an- 18 luni, sa pocneasca/ traga de par/sa mushte/impinga/imbranceasca/ smulga jucarii. Poate fiindca nu am pocnit-o nici noi niciodata (nici macar un simulacru de "na-na" peste manutze), poate asa temperament are, e un copil vioi dar relaxat. Cum spuneam, i-au mai fost smulse jucarii, turnat nisip in cap, a fost imbratisata violent si imbalosata cu pupicuri cu fortza de copii mereu indemnati sa "faca draga-draga" (ura chestia asta, cand i se punea nisip in cap nici nu clipea, n-o deranja, dar cand era "dragalita" cu forta de alti copii...)
In fine, ideea ar fi ca ar trebui, teoretic, sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu tine la subiectul asta. Dar nu pot, pur si simplu nu pot. Un copil e un copil, poate unii sunt mai agitati, altii mai zapaciti, altii au incasat-o de mici si atata stiu si ei etc, nu pot sa ma revolt ca nu-s toti copii dupa chipul si asemanarea fetei mele...Am fost intotdeauna cu ochii in 4 sa nu pateasca ceva dar la mici conflicte intre ea si copii de aceeasi varsta (+, - 1 an) nu m-am bagat cata vreme nu era cu adevarat periculos, fiindca sunt de parere ca si copiii stiu/ trebuie lasati sa gestioneze singuri situatii.
Cred ca la topicul asta m-am repetat de un milion de ori dar o mai fac: femeia aceea care a dat intr-un copil nu are nicio scuza si DA, E NORMAL SA FIE RECLAMATA LA POLITIE, nu exista ca "hai sa reclamam copiii care joaca fotbal sau se dau cu rolele ca sunt periculosi", nu, femeia aceea a facut o fapta grava si trebuie sa suporte consecintele, restul (ca mai degraba trebuia reclamata Natalia ca statea pe banca etc) sunt povesti.
Eu de ex sunt inca la faza "in ceafa copilului", o las sa urce pe toate minunatiile la locul de joaca dar sunt mereu langa ea, sa o ajut daca trebuie, sa o prind daca se dezechilibreaza etc dar sunt si parinti care stau pe banci desi copilul e tot in jur de 3 ani, dar nu-i pot blama, daca ei isi asuma eventuale riscuri, problema lor. Dar pe Natalia chiar nu o pot blama ca nu a stat lipita de copilul de 6 ani...c'mon, cate dintre voi v-ati jucat la 6 ani doar langa fustele mamei?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

ajungem sa traim intr-un fel de jungla urbana in care rezista doar tupeistii, cei ce stiu sa tipe primii, sa loveasca primii, sa se vaite primii si sa o faca in cel mai credibil mod posibil.

Citatul asta o descrie la fix pe ghiolbanca tupeista care si-a permis sa ridice palma asupra unui copil. Ei, ia sa vada ea ca nu e tocmai jungla urbana in care reflexele ei de primata decerebrata fac legea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

deci pt maine, cand plec in parc, sa nu uit sa pun:

- tricicleta
- servetele umede
- un pampers
- sticla cu apa
- telefonul
- o bata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
nu exista ca "hai sa reclamam copiii care joaca fotbal sau se dau cu rolele ca sunt periculosi"

cand un copil care nu stapaneste bicicleta ca lumea, merge cu ea pe trotuar, e mai mult ca sigur ca la un moment dat va intra in cineva, ce naiba! asta deja nu e mai accident de joaca, e pur si simplu un dezastru care sta sa se intample. pe mine asta m-a lasat masca, inocenta cu care mama lui Denis considera ca "ce mare lucru", a intrat si copilul intr-unul mai mic, dar nu l-a lovit tare... si oricum, daca n-are pe unde sa se dea cu bicicleta, e normal sa mearga pe trotuar...

uite ca eu nu cred ca "e normal" sa mearga pe trotuar cu bicicleta, daca nu are pe unde altundeva. daca n-ai pe unde, nu mergi cu bicla, punct.

cat despre femeia cu palma, poate o fi ghiolbanca, nu zic. sau poate a reactionat instinctiv, la panica. nu ai de unde sti cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

- tricicleta
- servetele umede
- un pampers
- sticla cu apa
- telefonul
- o bata

Dar de ce sa cari atatea??? Ia doar bata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

- tricicleta
- servetele umede
- un pampers
- sticla cu apa
- telefonul
- o bata

Dar de ce sa cari atatea??? Ia doar bata

Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy

Corect. Restul le pot confisca de la neobrazati. Poate ma scot si cu o bicicleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Este absolut urat cum i-ai scos cuvintele din context si le interpretezi intr-o maniera care sa-ti justifice tie discursul.

Natalia a zis ca a vorbit cu o cunostinta politist care a sfatuit-o sa se duca la politie sa depuna o reclamatie.
Adica exact ce a sfatuit-o multa lume sa faca pentru ca nu este normal ca un adult sa dea intr-un copil si intr-o tara civilizata acest lucru este extrem de grav, nu-l justifici cu putintel stres si nervozitate.
Iar cunostinta politist a sfatuit-o fix sa procedeze conform legii, nu l-a rugat sa se duca sa-i arda si el una idoatei aleia ca e mai puternic si mai in masura.

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Tocmai am vorbit cu o cunostinta, politist.

Natalia a schimbat un pic povestea in favoarea ei - parerea mea.
Initial Denis s-a oprit in picioarele copilului, dupa care nici nu la atins.
Si politistul e cunostinta .......daca stiu ca am dreptate ma duc fara sa imi sun "cunostintele".....dar asta e in Romania pile, cunostinte, etc.....

Mergi la inceput