copilul meu lovit in parc...
Raspunsuri - Pagina 11
m_ella2005 spune:
La un moment-dat s-a oprit cu bicicleta in picioarele unui alt copil de aprox. 4 ani, caruia maica-sa ii incheia fermoarul in mijlocul trotuarului, iar [b]copilul meu nu a franat destul de repe
szivarvany spune:
Deci cum am presupus, nu ai citit tot, eu zic sa citesti tot dupa care sa ne scrii, ok ?
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex
carmencat spune:
Parerea mea este ca nimeni, sub nici o forma, nu trebuie sa dea in copilul altuia. Poate sa ii atentioneze parintii, daca se intampla ceva grav. Dar sa dai intr-un copil este inacceptabil.
Si eu sunt de parere ca trebuia sunat la 112 pe loc si chemata politia.
Hai sa judecam putim la absurd, daca palma data il dezechilibra, cadea si se lovea cu capul de ceva de ii ramaneau creierii acolo, despre ce mai discutam acum?
Oricum, este foarte grav ce a facut acea femeie, foarte, foarte grav.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s acum am vazut ca ai raspuns. Nu ca ar justifica gestul femeii, dar esti si tu (sau copilul tau) in culpa. Insa daca nu exista reglementari in acest sens... pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Si daca un copil e pe strada cu bicicleta, e ok sa dam cu masina peste el pentru ca nu ar trebui sa fie acolo??? Siguranta primeaza in orice caz!!! Vorbim aici de un copil de 6 ani care se plimba cu bicicleta. In Canada sunt piste ptr. biciclete, DAR copiii se plimba pe trotuar, acolo sunt in siguranta, nu langa masini, pe strada, chiar fiind si piste ptr. biciclisti!
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui ab5174 Ai perfecta dreptate ca a fost mai mult decit deplasata ca ti-a lovit copilul. Dar si eu ca parinte vreau sa pot merge linistita pe trotuar cu copliul de mina fara sa ma uit din 5 in 5 secunde in spate da ma feresc de biciclisti. Daca il lovea mai tare si patea copilul ala ceva? |
Asa putem specula la nesfarsit. DACA femeia ii dadea lui Denis o palma mai tare si il dezechilibra si cadea si dadea cu capul de trotuar? DACA... natalia o lua la bataie... daca femeia aia avea un pistol la ea?... daca natalia avea si ea mitraliera?... daca... daca...
Faptual, Denis a lovit un copil cu bicicleta, neintentionat! Copilul nu a patit nimic, insa Denis-DA! Denis a fost palmu .it de o adulta straina, in mijlocul zilei, in mijlocul trotuarului. Copilul este umilit in plina zi, in fata altor copii (probabil) si, mai rau!!! in fata propriei lui mame, care era prea departe sa poata interveni la timp!
ralcat spune:
Natalia, in primul rand felicitari pentru doua chestii.
Prima ca i-ai aratat lui Denis ca se poate baza pe tine, ca esti langa el sa-l ajuti la greu (din faptul ca n-a urlat in mijlocul noptii si a venit la tine, eu vad ca el stie acum ca esti langa el). Pentru ca daca faceai ca o bunica citata de nu-mi amintesc cine in cadrul subiectului, scuze, care a ignorat palma primita de copil, el invata ca mami de fapt nu-i langa el fix la greu.
SI a doua, ca te-ai dus la politie si ai luat atitudine fata de femeia respectiva. Care poate e convinsa ca a facut bine, dar uite asa va afla ca copiii nu se pocnesc, nici ai ei si nici ai altora ... Ca nu bataia e solutia si metoda de educatie. Poate asa a fost ea crescuta si nu reuseste sa iasa din pacate sau poate nu, nu-i acum problema noastra sa-i analizam motivatia, important e sa o gasesti si sa o scuture o tura politia.
Si-ti apreciez si puterea de stapanire, ca probabil ma paruiam cu ea in parte desi nu e o purtare pe care as fi mandra dupa aceea.
viperisme
grati.ela spune:
1. femeia care ti-a lovit copilul nu are justificare (nici macar faptul ca s-a speriat).
2. tu, mami, la fel, nu ai justificare ca nu ti-ai instruit pustiul si nu te-ai asigurat ca a inteles cum e cu accidentele.
Ozi are incisivul central din zirconiu...tratamente aproape 3 luni de 3 ori/saptamana, solutie provizorie, alt chin apoi cu cea de lunga durata. Si asta pentru ca o bona a privit linistita cum copilul ei intra cu masinuta in fiica-mea. Sotul meu a vrut sa-i dea in judecata pe parintii acelei fetite pentru ca a mutilat-o pe a noastra. Am respirat adanc, am multumit lui Dumnezeu ca nu a fost mai grav...
grati.ela spune:
Mami Nadia, acum am citit ca ati iesit invingatori in lupta cu leucemia! Va imbratisez cu drag si Dumnezeu sa va bucure multi multi ani!!!
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui grati.ela Mami Nadia, acum am citit ca ati iesit invingatori in lupta cu leucemia! Va imbratisez cu drag si Dumnezeu sa va bucure multi multi ani!!! "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
multumim mult.
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui grati.ela 2. tu, mami, la fel, nu ai justificare ca nu ti-ai instruit pustiul si nu te-ai asigurat ca a inteles cum e cu accidentele. |
ACCIDÉNT ~e n. 1) Întâmplare neprevazuta
poti da un exemplu ? cum iti instruiesti tu copila si te asiguri ca a inteles cum e cu accidentele? nu stiu cati ani are fiica ta.