Surse de legume si carne bio
Raspunsuri - Pagina 2
cellia78 spune:
Ina, lasa, bre, vedem noi cum il impartim! Macar sa vina curcanul pana pe 7, ne-om intelege noi!
Histamina, adresa curcanului....?
ina.click spune:
pai stiam si eu pe cineva care stia (...radio Erevan presents...) o ferma de curcani bio. Da nu gaseam doritoare de imparteala. Ia sa intreb.
Edit: intrebat. Nu era ferma, era o persoana. Si nu mai are momentan curcani de sacrificat. Pretul era 20 / kg curatat, sacrificat.
Io sper sa nu gasim kg in viu, ca nu ma pot indura sa sacrific nimic, sunt o lasa si-o plangacioasa cand ajungem la cutit. Cu mine moare Stelica / Gica / Joian de batranete.
Referitor la legume, la fel, in cazul in care va duceti sa luati, anuntati, poate ne adunam mai multe, impartim costuri benzina, etc. sa fie mai rentabil pt toata lumea.
histamina spune:
ne putem uni la porc, miel, curcan, la ce vreti,chiar si la vitel.am si sursa de prepelite.
cum vreti voi.eu sunt deschisa la uniri de genul asta.
sursa mea e un colt de rai, e ca gospodaria bunicii, undeva unde animalele papa ca pe vremuri.
carnea e testata de 10 ani de mine,si credeti-ma, sunt un tester mai bun ca bebelusii.nici una din afectiuni nu suporta un gram de chimicale.poate sa se jure ala ca n-a pus nimic,daca fac piele cu model,asta e adevarul, nu vb lui.
de acolo iau fix de 10 ani!de toate.si nu mai zic de pastrama,ca mor de pofta.
histamina spune:
iti spun eu curcanul bio,ca am alergat juma de ora sa il prind si el nu si nu.nu mai zic de iedul/mielul luat direct de pe pajiste
subscriu la legume.
mai frate, morcovi cu miere am papat.asa a zis fi-miu. miere nu-i?momo dulce, dulce!
sa traiesti moni!
histamina spune:
in 2 ore intra ultimul salariul al sotului.sa vad cat e.se baga cineva sa ia juma de porc fara grasime, porc de carne?
ina.click spune:
cam la cat ajunge, estimativ?
nu cred ca am bani de juma de porc luna asta :(
mai precis, sa explic bugetul, voi dispune de maxim 100 ron de investit. De luna viitoare scapam de 2 credite si se mai limpezesc apele si la noi.
histamina spune:
ina, te incadrezi la juma de ied/miel maricel.
sa vb cu al meu
eu am dat 10 mil pe 80 de kg d eporc taiat,parlit.
dar eu nu pot manca nimic din comert.un piept d epui pe care as da 10 lei sa zic trage dupa el medicamente de cel putin 150.
nu-i avantajos, plus 3 zile out of service!
cellia78 spune:
Auoleu, Histamina, si abia acuma aflu ca ai surse de-astea? Unde ai fost pana acum? Ce ma oftic!!!!!!
Ina si io-s miloasa, cam asa sper si eu, sa gasim un biet animal deja sacrificat. Ca eu una nu ma bag altfel. Il iau sa-l cresc pe balcon
Mai, eu la porc, vitel, sorry, nu ma pot baga. Si ce oftica mi-e! Ani de zile am cautat sursa sigura si persoana sa ne combinam la de-astea; acuma, cand am gasit si sursa, si persoanele, nu mai am cum; e ca-n bancurile lui Murphy, fir-ar sa fie!
Nu ma pot baga, ca mai avem de locuit in aceasta tara o luna si 2 zile.
Dar la curcan si alte zburatoare, DA. Histamina, cum e prepelita? Ca si carne, gust? Ca eu asa ceva nu am testat pana acum.
teolinda spune:
Aoleu pai la juma de porc imi trebuie sa am lada frigorifica.
Ina ce sa imparti mama de un curcan.... Eu p-ala nu-l impart cu nimeni.
Histamina prepelite si oua de prepelite vreau, curcan, pui. La porc nu ma bag ca nu mancam.
Al meu sot e tare "pretios"... de la porc vrea doar muschi iar de la pui doar piept.
Copii mananca doar cea mai "moale" carne... scoasa/pigulita de pe la ciocanele/pulpe eventual apripioare
Da' si la legume vreau sa merg si eu. Vreau sa fac si eu ceva zacusca si muraturi... ca tot omu', nah. Ce sa mai zic ca sos de rosii nu indraznesc sa fac la ce "bombe" sunt la piata.
Histamina sunt convinsa ca tu esti cel mai bun si fin tester de produse .
Moni-Iulia tu in ce punct cardinal , fata de capitala, locuiesti?
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
histamina spune:
prepelita e ceva superb.
fin, cu o textura eleganta, usor gust de alune combinate cu unt si carne.cam astea-s aromele.
nu sunt chimizate.
mi-au marit pretul,dar merita.
dau 9-10 lei/buc, de la 6-8 lei,dar la 6 lei erau f mici.
cine vrea sa imi zica,pt ca o luna nu mai taie.adica azi, maine.
au 22 de gr d eproteine la 100 de gr de carne,au magneziu,calciu, fier.
oua, da 24 de oua cu 6 lei,parca.
daca vreti imi ziceti.
va zic,sa nu ma injurati,se curata greu,greu,dar merita!
strumf papa una o data.
cine vrea ,sa imi dea pm
porcul contnie enzima aia pe acare eu nu o produc.deloc.austriecii au sintetizat-o tot din porc.
e vb d eporc bio,ca ala de la stat are carnea alterata cu 80% din cauza chimicalelor.cresc carbohidratii,grasmile rele si scad proteinele