Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Ally, iubita, nu sunt suparata mami, sunt obosita rau si nu ma mai concentrez... si cum nu ne-am nimerit in acelasi timp...., dar uite mi-am facut o cafea ca si aici se innoreaza si am zis sa stau un pic si te-am citit, n-am apucat nici pozele cu duracell sa le vad
m-a sunat barbatul ca mi-a luat analizele si NU SUNT ALERGICA la migdale&co!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Felicitari Delia pentru analize ! Mare chestie, sunt o pacoste alergiile astea. Mai ales ca migdalele sunt asa de bune si alunele de padure. Tot zic ca fac intr-o zi pricomigdale si tot nu ajung sa fac.
Deea felicitari pentru sofat. Eu am observat ca atunci cand sunt gravida sunt mult mai precauta,si pot sa zic chiar fricoasa sa ma aventurez in trafic, sa fac depasiri mai stranse si alte chestii care le fac de obicei. Cred ca spiritul de conservare este mai puternic instinctiv in sarcina. Cumnata mea zicea ca trece curajul mamei la fat. Fiecare cu teoria ei..
Irinuca apropo de scortisoara are si efecte antiseptice, cand aveti o rana sau puroi in gura tineti acolo scortisoara. Face foarte bine,plus ca este placuta. Si mie imi place cafeaua la ibric cu scortisoara.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
10 saptamani+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Felicitari Delia pentru analize ! Mare chestie, sunt o pacoste alergiile astea. Mai ales ca migdalele sunt asa de bune si alunele de padure. Tot zic ca fac intr-o zi pricomigdale si tot nu ajung sa fac.
Deea felicitari pentru sofat. Eu am observat ca atunci cand sunt gravida sunt mult mai precauta,si pot sa zic chiar fricoasa sa ma aventurez in trafic, sa fac depasiri mai stranse si alte chestii care le fac de obicei. Cred ca spiritul de conservare este mai puternic instinctiv in sarcina. Cumnata mea zicea ca trece curajul mamei la fat. Fiecare cu teoria ei..
Irinuca apropo de scortisoara are si efecte antiseptice, cand aveti o rana sau puroi in gura tineti acolo scortisoara. Face foarte bine,plus ca este placuta. Si mie imi place cafeaua la ibric cu scortisoara.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
10 saptamani+

vrei?
ca mai am o portie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna!
Uite ca de cafeaua cu scortisoara n-am stiut. Altfel, sunt mare fan scortisoara. Si cred ca si Luca la fel. Aseara i-am facut taietei cu lapte si la final le-am pus scortisoara. Mi-a scapat cam multa, si mi-a fost teama ca nu-i mananca, dar a ras castronelul .
Dupa ce termin cu alaptatul incerc si eu cafeaua la ibric cu scortisoara .
Delia, n-am luat inca decofeinizata, dar e pe lista . Sa-i spui bun-venit Mariei si din partea mea!

Aly, felicitari pt sora ta! Doamne Ajuta sa fie totul bine!

Madutza, Andreea, si eu ma pregatesc de nasit un finutz. Primu, ca noi avem deocamdata doar o pereche de fini. Fina mea s-a chinuit si ea ceva, 3 inseminari si un fiv intrerupt din lipsa de rezultate. Si apoi a ramas gravi natural . Si acum pe 22 sept botezam baietelul . Imi pare rau ca nu stam noi asa bine cu banii acum ca sa-i pot cumpara ce as vrea, dar recuperam. Avem o viata inainte, nu?

Vas, bine ai revenit si bafta la gradi!

Madutza, distractie placuta! Apropo de rochii facute la croitoreasa. In afara de faptul ca o faci cum vrei si e pe masura ta, sa va mai spun de ce sunt fan: o data la o nunta mi s-a intamplat sa mai fie o tipa imbracata cu o rochie exact ca a mea. Si culmea, poate nu se observa, dar nu dansa prea multa lume, iar eu sunt o dansatoare inraita. Si m-am intalnit cu tipa pe ring . Eram doar cateva persoane la dans... nici nu-mi venea sa mai ies. Ne-am nimerit si cu aceeasi rochie si dansatoare

Andreea, ma bucur pt tine, pt ca a stat Rares in trici. Luca sta si in trici si in carut, dar ii place mult si pe jos. In schimb daca m-am oprit sa stau de vorba cu cineva, imediat se ridica si el. Trebuie sa fiu cu ochii in patru.
Va pup!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Buna ziua dragele mele,

Am intrat sa va salut si sa va doresc wkd frumos.
Eu sunt singura wkd-ul asta, sotul e plecat cu firma la munte

Multumesc mult pt urari de Sf Alexandru. Sunteti tare dragute. pe la noi prin Bucovina nu prea se sarbatoreste aceasta zi dar aici in Buc vad ca se tine bine de tot :)

Teea are mucisori de nu mai trec de 2 saptamani. Deja nu-i mai dau Panadol si din astea ca e prea mult. Voi in cazuri de astea cu ce mai tratati? ii dau oscilo acum ( iar) ser in nasuc + aspirat si azi ii iau si vit C picaturi.

Eu ma simt bine. Imi astept analizele la dublu test. Doc nu mi-a zis ce o sa avem deci tb sa aastept pana la triplu test.

La capitolul Olita suntem praf....dar nici nu isist. Eu cred ca totul av decurge de la sine la mom potrivit....cu olita si suzeta etc. Cu vorbitul stam ok pt varsta ei...cuvinte usoare: mama tata, gata, apa, alta, papa

Va las acum, va pup cu drag!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) si 12s

Mergi la inceput

Alina, eu zic ca dimi poti sa incerci si cafea normala facuta slab, pe Andra nu a afectat-o....dormea oricum...
Alexina incearca Aerius 2,5 ml seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am intrat sa va pup si sa va urez week-end placut! Merg si eu sa ma pregatesc de plecare.

delia, de la mine ai absenta motivata pt sapt viitoare Cat a stat Maria la bunici? Cred ca ti-e tare dor de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna! de mult nu am mai scris dar am fost tare ocupata, ieri a fost si cununia civila a surori mele, deci inca o petrecere neanuntata, au venit sambata si au spus ca se cununa chef si voie buna, in rest cu rude si prieteni veniti din strainataturi, dar gata au plecat toti si sunt din nou relaxata si fara musafiri.Despre subiectul cu olita degeaba incera parca o frige nu vrea sa stea si pace! in schimb avem o saptamana de cand nu i-am mai dat suzeta nu a plans nici nu a cerut-o.

Ally felicitari surori tale si sarcina usoara si la termen!
Multumesc fetelor pt urari de SF. ALEXANDRU nici nu am stiut ca era ieri dar noi orcum am petrecut ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ally sarcina usoara surorii si un bebe sanatos si la termen.
Delia ma bucur ca au iesit bine analizele.
Mary de vreo 2 sapt numai in petreceri o tineti.
Alina botezati de ziua sotului meu.Important e sa ii fiti nasi adevaratu,si la bine si la greu,ca ai timp sa te revansezi.Nasol mom la nunta cu rochia,eu cred ca daca as putea as pleca sa ma schimb,daca as avea cu ce normal.
Si noi tot o pereche de fini avem si prea curand nu mai nasim ca ai nevoie de finante nenica ,iar cand o fac o fac cu tot sufletul.
Alexina abia astept sa ne spui ce ascunzi in burtica.
pupici

Mergi la inceput

ally, sa va aduca multa bucurie bbele surorii!
mary, Casa de piatra surorii
( vad ca mesajul asta e cu surori:))
mada o luna am stat fara mari, de abia astept sa o tin in brate
yasmy, strumph, ce faceeeti?
cami, tu?
roxy?
simo? viss?
catank are scutire ca e plecata pa

Mergi la inceput