Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!
Azi dau eu cafeau! Cu un praf de scortisoara. Am vazut la Dr Oz ca scortisoara in cafea ajuta la stimularea memoriei. Si ne ajuta sa ne concentram mai usor. Nu ca as avea nevoie de concentrare prea mare, dar e bine de stiut :)
Plus, scortisoara regleaza nivelul zaharului din sange. Asta e pt Delia, fiind amatoare de scortisoara si dusman cu zaharul :)

Apropo Delia, ieri m-am gandit toata ziua la tine. Am citit despre organizatia E.M.M.A a Biancai Brad si citind povestea cu ingerasul ei, parca te vedeam pe tine. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Suntem treze de la 6. Acum a adormit din nou copilul, deci fug la treburi.
Va pup si pregatoti-va de weekend.
Noi avem maine nunta de fitze la Ambasad'or. Pfiuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata si de la noi!
Eu savurez un latte machiato si asa bun e.
Irinuca distractie placuta maine la nunta.
Deea ma bucur ca ne- ai mai scris si felicitari pentru condus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

neata fete dragi sufletului meu. Nu am mai intrat pe la voi de mult, mult timp evident din lipsa lui, a timpului. cei doi pui ai mei ma seaca uneori de puteri, asa ca incerc sa ma odihnesc cum pot.
Am intrat cu un motiv serios, olita. Cum buburuzele de 2011 au disparut de pe forum DC am zis sa vad voi cum stati si se pare ca suntem in aceleasi etape, ceea ce ma linistete.
Despre noi ce sa va zic, Andrei e marisor, vorbeste de toate, adica repeta orice cuvant asa cum poate, avem dinti masele , mai avem doi canini jos de iesit sa terminam chinurile, e nazdravan, si ca niciodata azi mi/a dat desteptarea la6.30 iar acum doarme.
O sa inceapa surioara gradi si ne revenim la program normal. Cu surioara inevitabil au inceput conflictele, nu o lasa sa faca nimic, trebuie sa fie si el prezent la orice, o terorizeaza pe saraca fata.
Aa si ce am uitat sa va mai spun: inca papam tzitzi.
va pup, sper sa mai pot intra din cand in cand sa vad cum evoluati si sa vad niste pozici cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

irinuca multumim pt cafelutza cu scortisoara. mmm, azi am baut-o simpla, dar maine sigur pun si putina scortisoara in ea Distractie placuta la nunta de fitze

deea, sa sti ca m-am gandit de multe ori la tine, dar nu m-am gandit niciodata ca ai fi suparata. Stiu ca Anna nazdravana cere multa atentie si timp Vezi ca in 2-3 sapt vine Strumph in tara si atunci e musai sa vi la intalnire . Felicitari pentru condus, va asteptam oricand pe la noi

vas, ma bucur ca ai mai scris. Au disparut Buburuzele? Uite noi suntem aici si nu avem de gand sa disparem Te mai asteptam pe aici

yasmi, ce faci? O ti numai in gratare de cand a venit mami? sau ati plecat la Felix?

Eu azi duc copilasii la mama, nici nu mai stiu de cand nu i-am mai dus...Diseara avem o perecere, tot in seara asta vin finii din Cipru si cred ca ne vom vedea si cu ei in week-end, deci va fi frumos

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

acum ma duc sa incerc cafeaua voastra cu scortisoara.
Da, madutza draga, mamicile de buburuze atata s/au certat pana au disparut de tot, chiar imi pare rau ca uite uneori oricat de cunoscator ai fi tot mai ai nevoie de un sfat, si de unde il primesti cel mai sigur? de la cineva care trece prin aceleasi probleme.
Eu mai trag cu ochiul dar timpul parca intra in sac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Fetele Neatza!
Irinuk, multumesc de cafea, este exact cum imi place mie :).. Stiu de scortisoara si de multe lucruri care scad zaharul... eram dr in astea cand eram gravi... si chiar ma gandeam aseara ca daca ar fi sa aleg 2 condimente din toate ar fi scortisoara si ardeiul iute:)...dar scortisoara e pe locul 1 , si eu citeam de Emma, chiar tb sa vad cum le dau votul..., Bianca a fost tare dragutza cand am scris acolo, si citind pe forumul lor am reusit sa trec mai repede peste necazul meu
andreea
Mada, ieri ma gandeam... si ce pantofi iti pui la rochie? aurii? si buchetul ? galben, portocaliu? vezi ce pb am...
Deea, cred ca ai auzit cand te-am strigat, felicitari pt curaj, la anul ma apuc si eu de condus, cand ma intorc in tara
vas, bun venit, eu am zis-o si cred ca devine deviza fluturasilor: noi suntem cele care desi avem pareri diferite ni le acceptam si le impartasim... cine nu a reusit a plecat din odisee, dar zic eu ca noi care am ramas suntem prietene pe bune daca am reusit ce am scris mai sus,
apropo fetele , pt toate
Eu imi iau scutire de azi pana sapt viitoare: vine MARIA si intai curat, mancare etc... apoi pregatire de scoala, plimbari cu socrii etc
MA GANDESC LA VOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am intrat sa va spun ca am iesit cu Rares cu trici si a stat in ea.Uraaa nu l- am mai carat in brate.
Delia o sa imi lipsesti o sapt dar esti scutita motivat.
Vas ma bucur ca ne- ai mai scris.Noi de aici nu plecam vb Deliei,suntem pe metereze atatea cate mai suntem.Cu olita progrese au doar cativa copii,iar unele dintre noi nici nu ne stresam.
Maduta o tineti numai in petreceri,f frumos.
O astept pe sora mea cu bebelina.Duminica e botezul,abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Fetelor, va multumesc mult de tot pentru vorbele frumoase adresate minunatului meu!!!

Deea,asa mami, apuca.te de condus si sa vezi ce mult o sa-ti placa. Eu sunt terminata acum fara permis. Hai ca in scurt timp incepe Stefy scoala si atunci poate te mai linistesti si tu.
Irinuk, distracie maxima la nunta de fitze iti dorim. Ohooo ce as mai dansa si eu .Matinala Daria mica si dulce.
Madutza, distractie placuta si voua in week-end. Din cate vad, se anunta un week. foarte incarcat si la voi.
Delia, mami dar esti suparata pe mine sau ce se intampla de nu zici nimic? Pup ochioasele tale frumoase.
Andreea, super ca l-ai convins pe Rares sa stea in tricicleta...te-ai mai dezmortit si tu. Abia astept sa vad poze de la marele eveniment din week. O sa fii o nasica tare frumoasa si sexy dar finuta si mai si. Nu mai spun de Rares care va fii senzatia tuturor.
Strumpitz, voi ce program aveti astazi? Cat mai este pana mergeti in tara? Acum s-a cam intors roata si sunt eu cea care te invidiaza pe tine.
Vas, cum a iesit cafeaua cu scortisoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

La noi ploua cu galeata si suntem consemnati la domiciliu. Nu am chef de facut nimic...dar mai tarziu trebuie sa termin de calcat mormanul de rufe inceput ieri . Chef vreau ca vointa sufletu.

Am uitat sa va spun cel mai important ...sora mea cea mare este insarcinata in aproape 8 saptamani ...Doamne ajuta sa fie totul bine !!!

Mergi la inceput