Buburuze se 2009 **35**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Ema, la multi ani mamei tale

Sorina, Bia a fost ok si azi, nu a plans deloc, s-a trezit la 7 ca vrea la gradi, nu stiu daca are legatura, dar eu Asa cred, cu faptul ca de cate ori Mai plecam undeva si o lasam acasa, nu am plecat nici o data pe ascuns de ea, i-am explicat de fiecare data ca am putina treaba si ca ea e fetita buna si intelege, la noi functioneaza de minune faza cu "esti fetita buna" e extrem de incantata cand ii spun asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hello

am aparut si eu.

cine imi da miel? sorina???? pe al meu il cheama mihai, deci te asteptam cu mielul si sa nu zgarcesti la unul mic . sa stii sorina ca toti copiii au acest acces de dor si de plangaceala, indiferent cat sunt de curajosi la inceput. mai devreme sau mai tarziu ii apuca. o sa-i treaca sigur...

dana, ai fetita mare si nazdravana. uite asa o tine minte doamna, la sigur, cum o cheama . ii dau pe brazda doamnele, sunt obisnuite cu copii mai nazdravani. e bine ca inca nu bazaie.

am luat si eu avizul epidemiologic de la alt medic, la care o sa ma inscriu de vineri. azi am fost si am luat negatiile si maine merg la medicul care il am acum ca sa iau fisele medicale. teoretic as putea sa-l duc de maine, dar il las pana pe 17.

picky, .
lali, da' cat porumb ai fata? ai trecut la vie?
ema, sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa! cum a fost ziua?

bineinteles ca iar sunt ultima la urari: sorina si simina si scuze de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nu Mady,nu am trecut la vie ,maine mergem la socrela sa culegem si via ... Doar ca sunt in stres , si nu stiu ce sa fac,si asa clocesc oua toata ziua si ma mut de colo-dincolo!

Stau foarte prost cu banii,si ma gandesc sa imi caud de munca,dar unde? Cum sa lucrez astfel incat Teodora sa stea tot timpul cu cineva acasa? Mi-au promis doua prietene ca stau ele cu Teodora in ziua in care e Vali de munca,dar eu stiu ... e greu,dar trebuie sa fac ceva ,ca nu se mai poate!

REvin mai spre seara, am mai multe sa povestesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna imineata!

Nu m-am intors ieri, nu am mai avut cand,dar am venit azi !

Ema imi pare rau ca nici de ziua mamei tale nu ai avut liniste , la multi ani mamei tale ,si relele lasa-le sa se duca,vor veni altele , unele rele altele mai putin ! Ce face Darius ? A inceput gradinita sau o incepe luni,ca si noi ? Pe mine m-au apucat iar emotiile.Noaptea trecuta am dormit cat de cat,de oboseala,dar noptile dinainte,le-am facut miici,de doua-trei ore ca ma perpelesc cand pe-o parte cand pe alta. Colac peste pupaza a si racit zdravan Paul, si nu stiu daca ii trece pana luni .Ne-a pacalit vremea de afara , cum puneam hanoracul pe noi, iesea soarele,ne dezbracam se facea umbra si se la sa frig, pana ne imbracam numai bine ca iesea iar soarele , dupa aia transpiram ,si s-a saturat de dezbracat la un moment dat si nu am mai vrut dezbracat . Asa ca tuseste si muceste.

Auzi,da' hartia istetului tau sot i-ai facut-o ? Ma scuzi,dar mi se pare lipsit de scrupule,si daca l-as cunoaste ar primi un mare scuipat in fata de la mine. Pe bune acum, dar el gandeste inainte sa ii dea o idee de asta prin cap? Asta ar trebui izolat undeva,ca nu are toata tigla pe casa!

Sorina La multi ani inca o data si aici , noroc c fb de mai vedem si noi cui sa uram ! Imi pare asa de rau ca te simt trista,ca a trebuit sa treceti prin clipe grele. Cum sunt cumnata si nepoatele?

Alynta cum e fata la munca ? Copiii s-au adaptat la program? Sau nu au inceput toti gradinita inca?

Eumada pe bune ca chiar as fi vrut sa ne intalnim, eu nu refuz pe nimeni,mai ales cand am ocazia sa imi fac o parere despre cineva pe care nu am putut sa il citesc corect pe forum.Cum a fost si cu Picky, despre care eu credeam ca e o tipa rece ,transanta , si din contra,e foarte de treaba.
La anul poate se va bucura Eva mai mult de plaja, poate acum nu s-a simtit in elementul ei,ii lipsea ceva anume de acasa.

Picky

Simina ma bucur sa te citesc,chiar daca fugitiv,asa. Cand poti sa ne mai spui de frumosi mici .

Anna am vazut filmuletul pe fb, sunt fooarte frumosi copiii tai,si imi place ca se joaca asa frumos impreuna. Paul se joaca langa ea,momenan, foarte putin impreuna cu ea,pentru ca ai mei isi trag fiecare jucaria lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Bau
Sarumana pentru urai, vi le intorc cu mare drag.
Noi suntem bine, ne ocupam timpul cu diverse.
Ziua de miercuri a fost.....s-a lasat cu amanare, n-au venit nu stiu ce relatii din Be, in fine, ma depaseste. Astept sa se termine ca sa pot sa trec si eu la rezolvarea problemelor, succesiunea si altele.
Sori, Darius nu riposteaza, din contra, abia asteapta, om vedea ce-o sa fie
Lali...mama lor de bani. Si noi merem luni la gradi, inca nu m-a luat stresul, sper sa nu ma mai...in general sunt mai detasata si nu ma stresez. E, omul e cu pluta, viseaza carabusi....eu nu pot sa-i urez vise dulci. Na, atata poate, atata face....probabil ca creierul lui nu e capabil sa inteleaga ca al meu cap nu e degeaba pe umeri si ca nu ma las intimidata si manipulata...asta e, ce sa-i cer?! Orice i-as cere, nu e capabil sa dea...asa ca nu-mi bat capul.
Mai....eu m-am apucat de scoala ca sa ma destept. M-am inscris acum vreo 2 luni la un curs de management finantat de UE, deci moca, 'Manager in armura', ieri a fost prima sedinta, 5 ore....noroc ca se face 1 data/luna timp de 1 an....interesant, na, m-am trezit ca am aterizat acolo ca din copac dar cica asa patesc toti, pe la al 3 lea curs intram in ritm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Scumpica mea azi face 2 ani! Pe seara va tratez cu si !
Fata s-a adaptat foarte bine la cresa. baietii incep de luni gradinita. Vom vedea de luni incolo ce si cum va fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Alina, sa-ti traiasca Mariuca, sa fie sanatoasa si fericita mereu! Ai fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

La Multi Ani Maria!!! sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa; scuze de intarziere si noi suntem cu febra, adica Bia, nu stiu de la ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alina la multi ani Mariei! deja 2 ani?! oau ce a trect timpul ...

Dana sanatate Biancai!

Mady, Lali (ai avut deschiderea anului scolar sambata?)

Ema iar s-a amanat? pai poate pana face Darius 18 ani se termina si cu procesul asta succes la curs

Stefi e bolnavioara, viroza, Anna a avut niste blande pe corp si am banuit tincturile date de dr homeopata adica mai ex alcoolul din ele..asa ca grija mare cu ele..noi le-am intrerupt..si bilutele la fel..

Va urez un wkd placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,

LA MULTI ANI, PRINTESA MARIA! Alina, sa aveti numai sanatate, bucurii si impliniri.

eu sunt intr-o fuga cu de toate. abia i-am cumparat lui alex ceva rechizite, pentru mihaita cateva chestii de dus la gradinita... trebuie sa ajung urgent cu alex sa-i cumpar ceva incaltari pentru ora de sport ca nu-i mai vine nimic, deci sunt f. stresata.

avem deschidera luni pe toate planurile: la gradi, la scoala si la serviciu . probabil ca luni seara voi cadea lata.

programul va fi un pic haotic la inceput, pana stabilim cine pe cine duce si unde... apoi cine pe cine ia si de unde . sper sa nu uitam de vreun copil sau sa ne incurcam sa ne ducem mai mult intr-un loc .

dana, din colectivitate, mami. de unde vrei sa fie bia bolnava? stai sa vezi ce ne asteapta...

picky, iar o iei de la inceput? cred ca nici n-ai terminat de fapt, nu?

revin mai incolo ca incalzesc mancarea sa papam. sotul pleaca la serviciu.

Mergi la inceput