Buburuze se 2009 **35**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Picky, fetele.

Mady, ma asteptam sa ia cate ceva de pe la gradi dar parca nu chiar atat de repede, e tot cu febra, astept sa se faca 12 sa-i dau siropel;
si sa va povestesc ce a facut azi, ca nici macar cu febra nu sta potolita, s-a dus la Radu in camera cica sa se uite la desene numai ca in loc sa stea la tv a deschis sertarele de la comoda, pe care e tv-ul, sa se urce pe ele si a reusit sa darame comoda cu tot cu tv, am tras o sperietura de nu mi-am revenit vreo 2 ore, noroc ca nu a venit pe ea, au cazut pe pat, ea s-a lovit doar la un deget. frate eu nu stiu cum reuseste sa faca numai din astea, cred ca am sa mor de sperietura, am lasato singura doar sa spal vasele ca tocmai mancasem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Offfffffff...ma pregatesc pentru prima i de gradi a Evei.....
Sunt tare nelinistita..Evei nu-i place sa se scoale de dimineata....plange la imbracat.....nici nu stiu ce sa fac...sa o imbrac cu rochie pantofiori,poseta asortate....sa o duc direct in colanti si tricou si papuceii de interior.....cert e ca se va lasa cu urlete,lacrimi,refu de a se imbraca...nici u stiu cum sa procedez...ii voi duce schimburile ,avem rucsacel si perna cu printese..i-am dus lenjeria ei cu printese(alta de fapt....tare sunt necajita si nelinistita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mada,hai,capul sus, si eu sunt in aceeasi dilema ... Ma rog,nu chiar cu printese si colanti, dar pe acolo ... Eu zic ca o sa fie bine. Noi am luat-o treptat cu trezitul devreme,de o saptamana ne apropiem incet de ora 7 de trezire,ca la 8 sa fim la gradinita. Noi cu mers lejer,pe jos, facem 10 minute pana la gradinita,mai mult dureaza trezitul,imbracatul ,spalatul dintilor, si iesitul din casa. Mie imi e teama de momentul in care realizeaza ca el ramane singur acolo,cu toti copiii si doamnele pe care nu ii cunoaste. Bine ca sunt relativ putini copii,sunt 19 copii si doua educatoare. imi e tare teama ca el e sensibil tare,si daca nu se pliaza pe metodele de educare a educatoarelor... De cateva zile "mege a gadinitza" , isi ia rucsacelul in care indeasa jucarii si ursuletul Teodorei pentru ca " o sa veau nani cu Teodora mami!" , si pleaca spre usa, la "gadi". L-am intrebat daca stie ca o sa ramana cu doamnele si copiii acolo,si mami vine acasa,face papica, adoarme pe Teodora, si cand se trezeste Teodora venim amandoua dupa el . Cat mami face toate astea,el se joaca, deseneaza si canta cu doamnele si copiii. Si zice ca abea asteapta , si ca eu vin dupa el cu tati si Teodora. Ma rog ca chiar sa constientizeze asta, si sa nu creada ca il parasesc acolo.
O duci la alta gradinita acum,nu ?

La multi ani Maria,sa cresti mare si sanatoasa ,norocoasa si frumoasa !

Dana , bine ca nu s-a lovit mai rau. degetelul fetei!

Revin, ma bag la nani o ora,ca ma simt obosita

Mergi la inceput

No draga mea,eu stiu da` s-ar putea sa-mi faca Eva vreo surpriza...insa clar ca va urla asa cum stie ea.....si va refuza hainele,pana la urma se va imbraca cu vreo pereche de pantaloni purtati,sau mai stiu eu ce....oricum stie la ce sa se astepte si spune mandra la toata lumea da`...e totusi un copil de trei ani si o luna....
Da,merge la o gradi de stat dar foarte buna,cu educatoare cu experienta.Imi spunea educatoarea,care e si prietena cu noi ca a avut copiii mult mai urlatori,era vanata saraca de cate ori incerca sa-i adoarma ca o bateau cu picioarele,se tavaleau..seamana cu ce face fiica-mea doar ca sper ca Eva sa inteleaga....imi vine sa plang si nu stiu de ce.
Acus o sa ne alegem hainutele,o sa facem rucsacelul.....plang ca o ce sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Ma alatur si eu celor care se preatesc pt prima zi de gradi. Eu stiu ca starea noastra se transmite copiilor, asa ca, daca noi suntem nelinistite, si ei sunt....relaxxx, nu se duc in armata. Revin maine cu impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mult succes gradinareilor si scolareilor! Un an excelent fara nicio lacrima!

Mergi la inceput

Neata
Na c-am facut-o si pe asta, copilul meu e la gradi. Ne-am despartit frumos, cu zambete...om vedea cand il iau cum i-a fost. Evidentttttt.....am plecat cu capul in traista si am uitat avizul, m-am facut ca ninge si il duc la pranz. Saptamana usoara si succes in noul an, dupa caz, de scoala sau gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Gata!
L-am lasat acolo cu inimile facute bucatele,si a mea ,si a lui ... Plangea foarte tare un baietel si asta l-a facut si pe el sa nu inteleaga ce se intampla,au mai plans doi-trei copii. Cand a iesit ultimu ltatic, la vre-o 30 de minute dupa mine, mi-a spus ca mai plang doi copii : cel care i-a facut pe toti sa le fie teama si sa planga ,si inca unul ... L-am intrebat daca cu tricou albastru,si el a spus ca are ochi albastri,si parca da,si tricoul de aceeasi nuanta. Am inceput sa plang si eu , ca era Paul ... Of, trec si astea. Ce ma bucura este faptul ca cel care plangea tare nu arunca cu nimic , si toti ceilalti erau linistiti , se jcuau, se consolau unii pe altii si am recunoscut cativa parinti de prin parc.
Va pup, ma duc sa imi adun bucatelele de inima ...

Mergi la inceput

Eva nu a plans dimineata,ne-am imbracat frumos,am participat la deschidere,dar tot drumul mi-a spus raspicat sa nu o las acolo,....cand sa plec s-a pus pe urlat.Urla de se auzea in parcare,la 20 metri de gradinita...am plans si eu in masina si ama la telefon,mi se rupea inima cand o auzeam....si toate amintirile negre ale trecutului mi-au venit in minte,banuiesc ca si ei...sau poate nu...l-am sunat pe psiholog si s-a oferit sa meraga el cu noi dimineata vreo saptamana ,Eva il iubeste enorm...il respecta si il considera prieten...
Acum sunt ca batuta,ma doare capul si ma simt ingrozitor....fac si eu ca tine,Lali...imi adun inima cu farasul....

Mergi la inceput

L-am luat la 12 si ceva, dupa masa de pranz....am ajuns acolo, am urcat, colegii lui se incolonau sa urce si ei, el nu era....era sus, plecase inainte cu fetita prietenei mele care e in grupa mijlocie, l-am gasit pe hol, plangea dupa Rebecca, ca el vrea la Rebecca, care deja era in clasa ei se pregatea de somn. E, i-a trecut....acuuuu, hai sa ne imbracam sa plecam, alt bocet....ca el nu vrea acasa, whattttttt????? L-am lamurit ca ceilalti copii merg la nani, noi mergem in parc si maine venim iar, s-a linistit. Mi-a zis ca a papat tot...si cred ca asa e ca nu a mai vrut altceva inainte de somn. Sper s-o tinem tot asa. Una din educatoare, careia i-am zis ca-l iau, a zis ca nu a plans deloc, i-am zis...."super, plange acum pt ca nu vrea sa plece"

Mergi la inceput