Buburuze se 2009 **35**
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
O ? Eu urmeaza sa savurez una mare si fierbinte ca dorm pe mine. Ne-am culcat tarziu- am zugravit livingul! Ne place cum a iesit. A luat o alta nuanta de verde-mai pastelata!
Baietii vin in we, ne e dor de ei! O zi buna!
Sori pupici preferatului meu! E scump!
Succes la gradi noilor membri!
SoriLea spune:
Bunaa...
Noi ne-am trezit bn de dimi si am plecat la gradi. Nu am avut nici un refuz din partea lui, ceea ce ma bucura. Dar ce ma face cea mai mandra de el, e faptul ca la clasa plangeau colegii lui care mai de care si d-na nu stia pe care sa impace mai rpd, iar el se uita la ei mirat si nu intelegea de ce plang. S-a luat apoi cu jocul si aproape sa uite si de mn, sau sa-si ia macar la revedere
Alynta multumesc mult Daca acum esti epuizata, dupa atata munca, cand ti-or veni juniorii...sa te tii. Ce face Mariuca?
Simina
LA MULTI ANI sa fii sanatoasa, fericita si implinita, alaturi de familia ta frumoasa
Eu sunt acum in pregatiri minore, ca nu-mi arde de petreceri, dar va servesc cu placere o prajiturica si un vin
emanouela spune:
Mei da ce de prichindei ce marg la gradiiiiii...noi pe 17 incepem, o data cu scolile. Se pare ca e o generatie de buburuze ce accepta gradinita... sper sa fie asa si la noi
La multi ani! Simina...sa fii fericita
Laliiiiii....maine e 12 sept, e ziua mamei mele....guess what.......am proces de divort. N-am ratat nici o aniversare sau eveniment placut sau neplacut (in ziua in care l-am inmormantat pe tata, am avut proces), noroc ca ziua lui Darius e in vacanta judecatorilor.....altfelllll.
Va astept cu impresii de la gradi, asa, ca as ma imbarbatati si pe mine
Sori...da tu de ce dai de baut?
DanaMi spune:
Am brut sa scriu dar s-a trezit Raducu, revin mai pe seara cu detalii.
La multi ani Simina si Sorina!!!! Multa fericire si implinire alaturi de cei dragi.
Picky_toto spune:
LA MULTI ANI SIMINA!
LA MULTI ANI SORINA!
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite de cei dragi!
anna-mama spune:
La multi ani, Simina si Sorina! Tot ce va doriti sa vi se intample!
Mult succes tuturor gradinareilor!
alynta27 spune:
Salutare!?
La multi ani, SOrina!
La multi ani, Simina!
Dana copii reactioneaza altfel in colectiv-autoapararea!
Sori faina faza cu luatul vopselei! Ce scump! Epuizarea mea e pe orele nedormite, dar cand vin baietii voi fi fresh!
Ema vor trece si astea.. La multi ani mamei!
Am dat cu var si in camera mica a copiilor- f multumiti de reusit, dar am adormit dupa 1 si ceva. Azi am cearcane mari. Sustine o colega teza de doctorat la 12 si toata lumea e la tol festiv. Eu cu siguranta voi casca! Poate reusesc sa-mi fac lista cu ce am de cumparat pe sambata!
O zi buna!
SoriLea spune:
Bunaa
Multumesc mult pt urari si vi el intorc inzecit
Am intrat sa va spun ca orice minune nu tine mai mult de 3 zile
Dupa ce mi l-a laudat toata lumea ca e cuminte si ca nu a plans deloc, azi dimineata dupa ce s-a trezit (singur, ca l-am dus mai tarzior), cand a auzit ca mergem la gradi, a inceput jalea Si culmea e ca nu inteleg dc!?!
Aseara s-a culcat fain frumos spunad ca merge dimi la gradi, iar acum circ
Abia l-am imbracat, povestind cate in luna si stele, iar replica lui a venit promt "NU MAI VREAU LA GRADI CA O SA-MI FIE TARE DOR DE CASA MEA"
I-am aratat ca gradi e aproape si ammi vine si-l ia (gradi o vedem de pe geam ), nimik nu mergea.
L-am lasat acolo bazaind, sper sa se fi calmat. Imi pare rau si mi se rupe sufletul sa-l stiu ca plange, dar ma gandesc ca daca eram la munca ce faceam acum Asa ca mai plange azi mai mult, maine mai putin...si pana la urma se invata.
Mi-e tare greu sa stiu ca-l las acolo constrans de o situatie. Dar pana la sf lui oct cand revin ai mei de la tara, nu are cine sa stea cu el acasa
Sunt curioasa sa stiu, ai vostri cum reactioneaza, sau cum vor reactiona. La noi in grupa sunt multi plangaciosi si poate si de asta e si el acum asa. Ieri mi-a spus ca au plans multi copii la gradi. L-am intrebat dc? Si a raspuns "dupa mama lor"
Dana cum se descurca Bia? Ii place?
EmaLa multi ani pt mama ta, as fie sanatoasa si sa va stea alaturi multi ani de acum incolo Dariusica e pregatit pt gradi, sau riposteaza?
Care ati mai inceput acum? Si cine incepe pe 17? Darius de Ema, Matei de Mady si....???
Picky_toto spune:
Ema la multi ani mamei tale si succes cu procesul.
Sorina chiar daca risc sa ma bag ca musca-n lapte, am vrut sa-ti scriu ca e bine sa nici nu-l fortezi cu mersul la gradi dar sa nici nu-l "protejezi" de gradinita. Asa a fost si la Stefi..2 zile da, restul plangand ca nu vrea...miercurea o mai lasam acasa dar restul zilelor mergea( mai putin cand era bolnava) ca nu aveam ce face, eu trebuia sa merg la munca, dar am luat-o dupa masa de pranz, si acum la fel o iau. Ieri am vazut ptr prima data un copil dormind la scoala, in sala de mese, pe un pat pliabil, mic, aproape de podea, si verde inchis...dormea acolo un copil, nu invelit, nu perna, nu cearsaf...si copii tot intrau, tot ieseau, educatoarele la fel, femeia de serviciu facea curatenie in incapere, usile deschise, curent...mi s-a parut groaznic..de aceea o iau pe stefi acasa sa doarma. Azi mi-a marait putin si a ezitat sa mearga la gradi dar nu a facut scandal.
DanaMi spune:
Neatza
Pai sa va spun impresii, care nu sunt foarte multe pt ca a venit doamna, s-au pupat, au facut cunostinta si au intrat in clasa, Bia s-a dua direct la jucarii si nu a Mai avut nici o treaba cu mine, am strigat dupa ea de cateva ori ca sa vina sa-mi dea un pupic, a venit m-a intrebat unde plec, I-am spus ca acasa la Raducu,m-a pupat si a fugit, nici macar nu am apucat sa-i fac poze pt ca " sunt ocupata mami". Dupa-masa cand am luat-o mi-a spus doamna ca e ca nazdravana, eu am avertizato de dimineata dar ea a spus ca e obisnuita se pare ca Bia i-a intrecut asteptarile, nu a vrut sa doarma la pranz, in rest e ok si foarte incantata.