Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Uitasem sa actualizez semnatura.
Si La multi ani pentru Bianca Vero!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

E clar ca greutatea ecografica e estimativa. Mie mi-a spus cu putin inainte de nastere (o saptamana, cred), ca are 3 kg, intre timp se presupune ca a mai luat si la nastere avea 2.510. Asa ca nu imi fac griji, cand va fi sa vina, voi vedea cat are si gata, ca oricum nu pot schimba nimic. Oricum ar fi, are timp sa creasca pe urma.

Kytana: Am uitat sa iti spun in postarea anterioara ca ploia aceea care v-a unit pe voi, ne-a unit si pe mine si pe sotul meu in fata Domnului. In ziua aceea ne-am casatorit si pana sa intram in biserica a fost totul ok, cand am iesit ploaaaaie cu galeata. Si apoi nunta am facut-o la Rasnov, drumul a fost plin de siroaie, coboratul din masina si ajunsul la hotel si restaurant plin de apa, dar, asa cum se spune, cum iti ploua la nunta, asa iti merge, asa ne-a mers si noua. Nu ne-a ajutat nimeni material cu nimic si am reusit de ne-am luat casa, desi nu aveam niciun ban strans si nici sanse teoretice nu aveam. Dar asa a aparut creditul Prima Casa unde ne-am incadrat si ne-am gasit cuibul. Apoi, pentru ca am promis ca atunci cand vom avea casa noastra lasam voia Domnului la bebe, desi eram inglodati in datorii de la luatul casei (a trebuit sa dam avans, cheltuieli cu notarul etc), ne-a ajutat Dumnezeu si am scapat si de datorii si ne-am descurcat si cu Iulia de minune. Apoi, dupa doar doua menstruatii de dupa nastere, a treia nu a mai venit, desi in luna aceea ne-am protejat, zicand sa terminam toata "munitia" din casa si apoi luam o decizie cu privire la venitul berzei. Si desi eram cu cateva zile inainte sa imi vina si simteam clar ca imi va veni, aveam durerile specifice, se pare ca ovulatia abia atunci a avut loc si a rezultat bebe2. Iar in luna anterioara s-a intamplat la liber, de n ori si nimic. Atunci a fost trimisa ea la noi in viata, nimic nu a fost intamplator! Asa ca ploaia care v-a unit, ne-a unit si pe noi bine de tot, ca ne-a mers minunat! Hai ca fac ce fac si privesc inapoi, dar sunt amintiri tare dragi si tu cu povestea ta m-ai adancit in oala cu melancolie.

Bebelina se agita puternic, ma duc sa fac putina miscare, ca stau cam adunata, pe scaun, in fata calculatorului.

Pupici tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

multumesc mult fetelor pentru raspunsuri!
va pupic cu drag!

_
34+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,

Felicitari Lalu ! Felicitari Gabi ! Sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi.
Corinuka ,Sandy sper sa fie o estimare gresita si la urmatorul control sa aveti vesti bune.
Adina,Stela va asteptam cu vesti bune.
Arsura mea la mana este bine am dat cu galbenus de ou ,smantana si crema de galbenele si nu am facut basica dar sperietura a fost
mare.Va multumesc ca v-ati gandit la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

pentru cele din bucuresti:
http://atasatlasanulmamei.blogspot.ro/

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

BRAVO GABI! BINE AI VENIT BB! Sa va aduca numai bucurii puiul de om !

BINE AI VENIT PETRU! BRAVO LALU!Felicitari pt curajul si hotararea de a naste natural!BBsa va faca viata cu adevarat fericita!

ANIDAZ, STELLA, TINEM PUMNII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

buna seara doamne dragi cu bobocei la purtator,

Didi anda: bine ai revenit! cum a fost la dr azi? suntem aici sa ne incurajam una pe alta, nu cred ca exista vreo burtica care sa fi avut numai momente de fericire, fiecare dintre noi are griji mai mici/mari , suparari etcasta e viata in fond!
Mihaela: cum mai esti ? cred ca a fost cam brutala dr aiadr tau nu te-a lasat in grija niciunui coleg?
Raluca:albus de ou pt arsuri , asta am invatat de aici de la burtici;si eu sunt complet impiedicata si aeriana dar m-a ferit Dumnezeu de belele...
Adriana;acum cand in sfarsit te simti bine sa trebuiasca sa nasti, poate mai sta bb un pic ca sa te bucuri de sarcina, ca tare te-ai chinuit.
Andreea: prin starile astea am trecut si eu si prima data si acum;cred ca sunt normale;te vei indragosti de puiul tau in fiecare clipa mai mult....mai vorbim la o luna dupa nastere o sa plutesti de iubire pt el si oboseala
Stella:am ras cu lacrimi cand am citit ce ai scris: ''
La partea cu Hai... m-as inscrie si eu ca maine implinesc 38 sapt, dar, nu stiu, as mai astepta un capitol''.Nu strica niste incurajari, vezi bine cat de asteptat a fost Petru, asa pt antrenamentul nostru , lasa-ne sa te incurajam din timp!Citesc mai tarziu si blogul tau.
Sandy,Corinuk, Simonix:si noi tot fotomodele ca sa zic asa, la 32sapt avea 1700g, mai putin decat media, dar m-am obisnuit cu gandul ca n-o sa fie o bebelusa pufoasa ,tine la silueta de pe acum. fac haz de necaz dar am ceva emotiimacar la termen sa fie
Kytana:ce le-ai facut fetelor?le-ai pus in titlu ? recunosc ca m-a derutat si pe mine , am crezut ca e ''pe bune'', apoi mi=am dat seama ca doar ne antrenam !
Veroboroda:tinem pumnii maine sa fie baiatul in grafic! v-ati revenit din soc?Surioara mai mare cum a reactionat?
Olivette: inca un pic si esti la termen!
Daniela; prezent!sunt cuminte acum,am fost la serviciu azi un pic numai, de la 10 la 17 si acum ma distrez cu niste contractii nedureroase si nospa. Fac prostii ce sa fac...
Nu stiu sa -ti raspund la intrebarea despre placenta, sorry.
Madaiulia:sa te refaci repede, sanatate!

pup burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Felicitari proaspetelor mamici, sa fie puitii sanatosi, voiosi si sa va umple viata de bucurie!

Va citesc zilnic cand am ceva timp de respiro dar din pacate nu apuc sa si scriu. Ma bucur enorm ca au venit bine sanatosi beblusii si ca mamicile incet incet se recupereaza. Abia astept sa vad si eu poze cu micutii dar habar nu am cum sa intru pe cont comun sau unde sunt pozele asa ca astept pana cand imi explica cineva cum e cu tehnolgia asta!

Noi experimentam de 2 nopti burtica suparata din cauze de parturi si cacuta care nu prea vrea sa iasa si nu prea ne odihnim dar trec si astea si sa fie bebe bine ca somn prindem noi cumva.

Va pupam si asteptam sa apara si ceilati boboceii care se pregatesc si sa vina sanatosi si mamiciile sa se refaca repede!

La multi ani pentru Bianca!!!

Mamica fericita de Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

felicitari LALU !!!

felicitari GABI !!!

sa va dea Dumnezeu sanatate , recuperare rapida si muuuuulta fericire !!!

carmen eu de felul meu (chiar daca am muuulte kg in plus ) sunt foarte energica ... da-ti seama ca o luna de zile , cu parintii aici , am dat eu cu aspiratorul si deseori am gatit ( si asta in luna a8- a9 -a) ... acum parca am un cui infipt in coloana si ma simt imensa si nu mai sunt in stare sa fac nimic ; vad doar cum "castig" kg - si nu putine ... intrasem putin in panica si intr-o mica depreseie , dar cu ajutorul vostru , m-am imbarbatat si mi-am dat putere ... nu stiu de unde a venit , ce am sau ati facut concret , dar stiu ca a functionat ...
eu iti propun sa te opresti din ce faci in momentele in care te simti ciudat si sa te gandesti la tot ce e frumos in viata ta - la fiice , la famile la urmatoarea minune ce vrea sa apara ... si cred ca daca iti gasesti timp sa petreci doar cu tine si pentru tine , ai sa incepi sa "arunci" gandurile negre ( ce de altfel sunt destul de normale in sarcina ) ... trebuie doar sa gasesti puterea sa le treci cu vederea , ca o musca ce te deranjeaza si poti sa o inlaturi !!!
asa ca : GANDESTE POZITIV !!!

37 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata burtici si mamici

V-am pregatit un smoothie delicios,luati cat doriti,este de ajuns pt toata lumea

Noi am papat pita cu ou si 2 cani cu lapte si ascultam radio.prichindelul isi face exercitiile de dimineata
Mergem imediat si ne punem in patuk,poate ne fura si somnul

-icei tuturor
O zii frumoasa si usoara sa avem

Paulafericita 35+ cu Roland

Mergi la inceput