Bravo Lalu, G_rainbow!!! Hai Adinutza, Stella!(28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Lalu, doar o sugestie imi permit sa fac.
Incearca sa il infesi pe Petru. Adica gen sarmaluta mai relaxata asa...sunt copii care se sperie de propriile membre si nu le place libertea oferita de ''afara''.Ei sunt obisnuiti sa stea ghemuiti si stransi in uter - incearca sa vezi daca e mai bine daca ii strangi pe langa corp manutele si piciorusele, in genul clasic in care sunt infasati la maternitate

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Lalu - sunt de acceasi parere cu Oana, lam tinut infasat pe Stefan cu ambele maini pana la 4 luni, apoi o singura mana pana la 8 luni (atunci adescoperit somnul pe burta )... incearca mai multe metode, sa-l tii in brate toata ziua inseamna ca o sa-l tii in brate multe luni, asa a patit cumnata mea,l-a tinut pe baiat in brate la inceput si nu a fost chip sa-l dezobisnuiasa pana la 2 ani jumate, si-a rupt spatele, acum are probleme f.mari cu coloana (poate nu e o regula cu tinutul in brate, fiecare copil e unic) ..

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Bobisor, nici n-am apucat sa-ti facem galerie si iata ce minune de fetita ai acum in brate! iar numele Iris-Elena, imi place teribil combinatia Sa va traiasca, sa va lumineze vietile si sa fie sanatoasa si voioasa! Eh, din cate povestesti, travaliul s-a miscat repjor la tine, ma bucur ca ai avut un doctor bun si nebun si iti doresc recuperare rapida! Si felicitari pt laptic, deci sa nu ne descurajam daca nu ne iese din prima mulsul

fericita 38+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Doamne, Bobuletz, mi-ai facut o "pofta" sa o vad si eu pe bebelina mea mai repede cand am vazut pozele lui Iris. E o dulceata cu gurita ei perfecta si bosumflata Ma bucur ca sunteti bine acasica, ca ai laptic si ati inceput sa va acomodati cu bebe. Se pare ca aveti o noua "jucarie" in casa si va certati care sa se "joace" cu ea M-a amuzat faza cu a MEA. Cand mai poti, mai intra si tine-ne la curent cu ce-ati mai facut

Kytanutz, nu stiu ce sa-ti zic si eu sa te simti bine. Eu si sotul de multi ani am refuzat efectiv sa mai luam ceva de la parinti, tocmai pentru faza cu scosul ochilor de dupa. Enervant era ca ne trezeam cu niste vorbe de parca facusera tot. Ex: venim acasa si gasim o canapea noua (si urata cu draci pe ea!). Vorbe de dupa: v-am mobilat toata casa!!! si cate si mai cate, dar nu mai am chef sa-mi aduc acum aminte iar de ele. Eu sa stii ca la orice suparare pe care o avem ii zic sotiorului: suntem amandoi sanatosi, ne iubim, altceva chiar nu mai conteaza. Poate suna naiv, dar cand vezi in jurul tau cum poate lovi destinul si cum niste vieti se schimba intr-o clipa, iti dai seama ca altceva chiar nu mai conteaza. Asa ca fruntea sus, lasa-i incolo pe socrii nesimtiti ca nu cu ei te-ai maritat si gandeste-te la pinguinii tai scumpi.

Nu te mai boci ca il superi si pe bebe. Stiti ca eu am inceput sa cred ca ii transmit starea mea bebelinei? Motzata mea e pasare de noapte. Pe la 11-12-1 cand incerc si eu sa adorm, o apuca zbenguiala. Si se frichineste in toate partile de ma apuca nervii la un moment dat, ca nu pot sa dorm, ca ma doare rau cand ma loveste, ca nu pot sa stau in nici o pozitie. Si ea tot asa o tine! Eeee, de vreo 2 seri m-am gandit eu: pai daca eu ma enervez, daca o agit si pe ea mai mult? Asa ca m-am calmat si am inceput sa vorbesc cu ea ca si cum ai vorbi cu un bebe mic: sa o dezmierd, sa-i zic sa facem nanica amandoua, ca maine ne trezim si-i da mami papica.... prostioare d-astea. Ei bine, a functionat! 2 seri la rand dupa 10 minute de vorbit asa cu ea, s-a potolit si s-a bagat la nani! asa de incantata am fost de iubita mea. Poate zic prostii aici, dar la mine a functionat. Sa vedem acum in serile urmatoare! O prietena facea misto de mine: eee, si tu acum! Vrei sa te asculte deja din burta?
Eu cred ca a contat si starea pe care i-am transmis-o eu! Asa ca, Kytana draga, lasa plansul si transmite-i pingului mic numai bucurii

Btw, eu nu am avut curiozitati ca ale tale, dar simt ca se umfla rau cateodata si l-am mai pus pe sot sa se uite . Si de cateva ori (mai ales cand stateam 12 ore in fund pe scaun) avea o culoare vinetie pe acolo, cred ca din cauza presiunii exercitate, de ma trimitea sotul imediat intinsa la pat!

Hai Adinutza!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

FELICITARI BOBULET
Bine ai venit pe lume IRIS ELENA
Recuperare rapida,sa fiti sanatoase si felicitari pentru laptic.Sa ne dai si noua sfaturi sa avem si noi !

ANDREEA 37+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

O Doamne ce de-a informatii si nu sunt in stare sa raspund la nimic pt. ca eu ceva contractii Sper sa ma scuzati, va iubesc pe toate

Adina - Doamne ajuta sa iasa bebele sanatos

Bob- frumos ai mai povestit iar minunea este delicioasa
Kytana - un mare pentru puterea de a trece peste astfel de probleme, e tare greu sa nu fii dorit in familie. Importante este sa va iubiti voi

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Bob felicitari pt mandretea de fata, Iris-Elena sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii, felicitari ca ai laptic si ca nu ai renuntat la alaptat chiar daca a fost greu la inceput, tu cum te simti?

Kytana fa-ne tu casuta noua ca astazi Adina e ocupata si o intelegem, in tine ne-a ramas speranta.

37+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Haideti fetelor, ca m-ati facut curioasa sa ma uit si eu... tot sunt singura acasa si am o oglinda de la ikea usor de manevrat

Olivia, eu cred in tot ce spui, sunt perfect de acord cu tine ca bebelinii ne simt dispozitia. De cate ori merg la medic, cand stau sa astept simt asa emotii, pana sa intru... De fiecare data bebele incepe sa miste si in sus si in jos si n-a fost eco la care sa nu fie agitat... asta pt ca eu ma emotionez, dar, deh, nu ma pot abtine... Cand sunt calma, linistita, nu primesc decat o mica impingere din partea lui... ca si cum s-ar intinde, dar fara lovituri. Ma gandeam eu zilele trecute, ca bebele meu e tare dragalas ca de cate ori ma ingrijorez ca n-a mai miscat, el da cate una, sa ma calmeze.. De fapt, cred ca simte ca incep sa ma stresez si atunci devine si el agitat. Eu sunt ferm convinsa ca-mi simte starile si reactioneaza la ele!

Ramona, stai cumintica la orizontala, eventual vb cu medicul, ia un no-spa... si sper sa treaca repede contractiile!

fericita 38+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Acus ma ocup de casutz nou

35+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept.oct2012 spune:

Astazi incepem oficial odiseea noastra, a boboceilor frumosi, ascultatori, pufosi si mult asteptati si iubiti!
Bobocei aflati deja in bratele mamicilor voastre, sa le deschideti calea, pentru a ajunge si ei in bratele noastre pregatite sa le ofere totul pentru a le vedea zambetul!

Va invit in noua casuta, unde sa ne regasim doar cu vesti bune si bebici dragi, sanatosi si papaciosi!

Mergi la inceput